Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

παιζει μεχρι 100mbit.αν εχεις Fxs παιζει και η τηλεφωνια.και αν ειναι της vodafone το 267 τοτε θα πρεπει να τραβηξει μονο του ταστοιχεια της τηλεφωνιας.αν εχεις παραπανω απο 100 ή αν δεν ειναι απο vodafone εχουμε θεμα.δεν εχει ομως 5 ghz οσο ξερω οποτε ακλαφτο παει.

της vodafone είναι κα το 267 τόσο καιρό αυτό είχα και τώρα που μου έκανα δωρεάν αναβάθμιση σε 50αρα μου έστειλαν το h300s. Ναι το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει 5ghz αλλά εντάξει αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο..

Οπότε αν δω οτι έχω προβλήματα με το h300s μπορώ να βάλω το 267n που τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα. αλλιώς έχουν κάποιο καλύτερο ρουτερ που μπορούν να μου στείλουν ως που να αγοράσω το fritzbox?

Δημοσ.
Στις 16/10/2022 στις 11:31 ΜΜ, pavloa είπε

της vodafone είναι κα το 267 τόσο καιρό αυτό είχα και τώρα που μου έκανα δωρεάν αναβάθμιση σε 50αρα μου έστειλαν το h300s. Ναι το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει 5ghz αλλά εντάξει αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο..

Οπότε αν δω οτι έχω προβλήματα με το h300s μπορώ να βάλω το 267n που τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα. αλλιώς έχουν κάποιο καλύτερο ρουτερ που μπορούν να μου στείλουν ως που να αγοράσω το fritzbox?

αν λες για το h300 εχει 5ghz

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, michalis412 είπε

αν λες για το h300 εχει 5ghz

Το h300s που μου έστειλαν έχει 5ghz, για το 276n λέω οτι δεν έχει αλλά δεν με πειράζει.. αν δω οτι σε 50αρα το h300s κάνει κόλπα (έχω διαβάσει οτι έχει πολλά προβλήματα σαν ρουτερ) θα βάλω το 267n και το wifi θα παίζει στα 2,4...

Εκτος και αν έχουν να μου στείλουν κάποιο καλύτερο ρουτερ απο το h300s ως που να αγοράζω το fritzbox..

Δημοσ.

'Ελαβα το FW v1.2.01.06 και μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι εξακολουθώ και κάνω login με τον superuser αλλά είναι πλέον τελείως κουτσουρεμένος.

Έχει δει κανείς αλλός τι άλλες διαφορες υπάρχουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costachri είπε

'Ελαβα το FW v1.2.01.06 και μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι εξακολουθώ και κάνω login με τον superuser αλλά είναι πλέον τελείως κουτσουρεμένος.

Έχει δει κανείς αλλός τι άλλες διαφορες υπάρχουν;

Κάνε ένα clear cache κ ξανά δες κ πες μας... Δεν έχω λάβει! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villa&spa είπε

Κάνε ένα clear cache κ ξανά δες κ πες μας... Δεν έχω λάβει! 

image.png.b26f629844419be370fabd05f0b158c1.png

Δεν ξέρω τι άλλο να δώ, αλλά εκ πρώτης πάει καλύτερα σε σχέση με τα θέματα που είχε η προηγούμενη έκδοση με την μνήμη. 

Θα το παρακολουθήσω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostassfirakis είπε

Εμένα γιατί δε λαμβάνει την ενημέρωση; xD Τι αλλαγές επιφέρει; (Έχω την 1.2.00.09)

Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για να το πάρει κάποιος.

Σχετικά με τις αλλαγές, εκτός απο το θέμα με την μνήμη που δίχνει να έχει διορθωθεί, έχουν χαθεί τα περισσότερα δικαιώματα του SuperUser. (Εκτός απο τις δύο πρώτες καρτέλες οι υπόλοιπες δεν λειτουργούν)

Δεν έχω παρατηρήσει άλλες διαφορές

image.png.f1eb54bbd3b138e2bc90bf8a078fb99d.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostassfirakis είπε

Το IPv6 λειτουργεί σε αυτήν την έκδοση;

Εδώ μπορείς να δεις 

Κάποια στιγμή (οχι με αυτό το fw) το είχα δοκιμάσει και πρέπει να είχε πάρει v6 αλλά το γύρισα πίσω. 

Για ποιό λόγω λες να την ενεργοποιήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, costachri είπε

Για ποιό λόγω λες να την ενεργοποιήσω?

Απλώς μερικά site το χρησιμοποιούν.

Αν το ενεργοποιήσω (στην έκδοση 1.02.00.09 που είμαι) υποτίθεται ότι παίρνει ipv6, αλλά εδώ σκοράρω 0/10 οπότε ήθελα να έβλεπα αν είχε γίνει κάποια αλλαγή σε επόμενο firmware version

Επεξ/σία από kostassfirakis
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostassfirakis είπε

Απλώς μερικά site το χρησιμοποιούν.

Αν το ενεργοποιήσω (στην έκδοση 1.02.00.09 που είμαι) υποτίθεται ότι παίρνει ipv6, αλλά εδώ σκοράρω 0/10 οπότε ήθελα να έβλεπα αν είχε γίνει κάποια αλλαγή σε επόμενο firmware version

Τελικά βλέπω οτι δεν σε αφήνει με τον απλό user να ορισεις το v6 (δεν υπάρχει το κουμπί save)

Πρέπει να το είχα δεί ενεργό με τον superuser που τώρα έχει κουτσουρευτεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, costachri είπε

Τελικά βλέπω οτι δεν σε αφήνει με τον απλό user να ορισεις το v6 (δεν υπάρχει το κουμπί save)

Πρέπει να το είχα δεί ενεργό με τον superuser που τώρα έχει κουτσουρευτεί.

Αν στον απλό user σε αφήνει να κανεις backup το config σου και να το ξανανεβασεις τότε μπορείς να το δεις μόνο με factory reset μετά να κάνεις το τεστ και μετά να ξαναπεράσεις το config σου.

Αλλά δεν λέει να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία 

[1) Αν δεν γίνει restore όμως χάνεις κωδικούς superuser

2) Η επιλογή ipv6 ρυθμίζεται μονο από superuser ούτως ή άλλως] 

Επεξ/σία από kostassfirakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2022 στις 6:25 ΜΜ, costachri είπε

Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για να το πάρει κάποιος.

Σχετικά με τις αλλαγές, εκτός απο το θέμα με την μνήμη που δίχνει να έχει διορθωθεί, έχουν χαθεί τα περισσότερα δικαιώματα του SuperUser. (Εκτός απο τις δύο πρώτες καρτέλες οι υπόλοιπες δεν λειτουργούν)

Δεν έχω παρατηρήσει άλλες διαφορές

image.png.f1eb54bbd3b138e2bc90bf8a078fb99d.png

εγώ ακόμα στο v1.2.00.09 με ένα περίεργο κλείδωμα ποια στις καρτέλες του superuser μάλλον κάτι πέρασαν με online τρόπο σε όλους ή στους περισσότερους.

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
On 16/10/2022 at 23:31, pavloa said:

ναι μπορεις να το αλλαξεις. στα 2,4 μονο την 50 αρα παιζει να τερματισεις.100 αρα δεν προκειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...