poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 11 hours ago, pavloa said: Τελικά άνοιξα την πόρτα, δεν ξέρω πως, βασικά άλλαξα την διαθέσιμες ip απο 2 μέχρι 255 σε 200 - 245, έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ, τις ξανά έκανα 2-255 και άνοιξε η πόρτα που ήθελα, μάλλον κάποιο σκάλωμα είχε φάει. άνοιξα το dns και έβαλα το domain και βλέπω μια χαρά τις κάμερες. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο ρούτερ? Το secure dns πρέπει να το έχω κλειστό ή ανοιχτό? Επίσης στο καταγραφικό εδώ που λέει προτιμώμενος διακομιστής dns το αφήνω έτσι όπως είναι? dns μπορεις να βαλεις ειτε την ip του ρουτερ ειτε τον dns που θες. για ddns θελεις μονο αν εχεις dynamic ip και θες να κανεις αντιστοιχηση σε καποιο ονομα px poulinos.no-ip.info ωστε να μην χρειαζεται να ξερεις την dynamic ip σου καθε φορα. dns αν θες το αφηνεις να παρει του παροχου εκτος αν θες για χ ψ λογο να βαλεις τον δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, poulinos είπε dns μπορεις να βαλεις ειτε την ip του ρουτερ ειτε τον dns που θες. για ddns θελεις μονο αν εχεις dynamic ip και θες να κανεις αντιστοιχηση σε καποιο ονομα px poulinos.no-ip.info ωστε να μην χρειαζεται να ξερεις την dynamic ip σου καθε φορα. dns αν θες το αφηνεις να παρει του παροχου εκτος αν θες για χ ψ λογο να βαλεις τον δικο σου ddns έχω δικό μου και το έχω βάλει ώστε να παίρνει αυτόματα την ip και να μπορώ να συνδέομαι απομακρυσμένα με το καταγραφικό. το secure dns το αφήνω απενεργοποιημένο? για το dns που λες οτι αφήνω του παρόχου εννοείς αυτό στο καταγραφικό? και όταν λες να μπορώ να βάλω το δικό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 4 minutes ago, pavloa said: ddns έχω δικό μου και το έχω βάλει ώστε να παίρνει αυτόματα την ip και να μπορώ να συνδέομαι απομακρυσμένα με το καταγραφικό. το secure dns το αφήνω απενεργοποιημένο? για το dns που λες οτι αφήνω του παρόχου εννοείς αυτό στο καταγραφικό? και όταν λες να μπορώ να βάλω το δικό μου? nai asto απενεργοποιημενο οποτε να παρει τα dns του παροχου. ναι αμα δεν θες του παροχου βαζεις ειτε στο router αυτο που θες ειτε στο καταγραφικο(αν το θες μονο για το καταγραφικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε nai asto απενεργοποιημενο οποτε να παρει τα dns του παροχου. ναι αμα δεν θες του παροχου βαζεις ειτε στο router αυτο που θες ειτε στο καταγραφικο(αν το θες μονο για το καταγραφικο) κατάλαβα.. οπότε το αφήνω έτσι. DNS εννοείς τα 8.8.8.8 και 8.8.4.4 ? Γενικά χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο στο ρούτερ? Συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 7 minutes ago, pavloa said: κατάλαβα.. οπότε το αφήνω έτσι. DNS εννοείς τα 8.8.8.8 και 8.8.4.4 ? Γενικά χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο στο ρούτερ? Συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω. an den εχεις καποιο λογο να τα αλλαξεις τοτε τα αφηνεις με του παροχου.αν πχ θες να μπαινεις σε τορρενταδικα που οι ελληνικοι dns τα κοβουν τοτε ισως χρειαστει να τα αλλαξεις ειτε στο ρουτερ ωστε να ειναι Globally σε ολες τις συσκευες ειτε να το αλλαξεις μονο πχ στο λαπτοπ. ναι dns servers εινα τα 8.8.8.8 κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, poulinos είπε an den εχεις καποιο λογο να τα αλλαξεις τοτε τα αφηνεις με του παροχου.αν πχ θες να μπαινεις σε τορρενταδικα που οι ελληνικοι dns τα κοβουν τοτε ισως χρειαστει να τα αλλαξεις ειτε στο ρουτερ ωστε να ειναι Globally σε ολες τις συσκευες ειτε να το αλλαξεις μονο πχ στο λαπτοπ. ναι dns servers εινα τα 8.8.8.8 κτλ. Ωραία κατάλαβα.. παλιά έμπαινα τορρεντ κτλ αλλά έχει χρόνια να μπω. οπότε αν θέλω το αλλάζω στο ρουτερ, στο καταγραφικό δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω.. κάτι άλλο χρειάζεται? Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, pavloa said: Ωραία κατάλαβα.. παλιά έμπαινα τορρεντ κτλ αλλά έχει χρόνια να μπω. οπότε αν θέλω το αλλάζω στο ρουτερ, στο καταγραφικό δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω.. κάτι άλλο χρειάζεται? Ευχαριστώ για την βοήθεια. αν στο καταγραφικο βαλεις την ip του ρουτερ και στο ρουτερ το αλλαξεις τοτε θα αλλαξει και στο καταγραφικο.αν το αλλαξεις μονο στο καταγραφικο ή μονο σε ενα Pc τοτε θα αλλαξει μονο εκει.βεβαια μπορεις να δωσεις σε μια συσκευη και τον dns του παροχου . δηλαδη εγω εχω dns 192.168.1.1 Που λεει οτι κοινως παρε τους dns απο το ρουτερ.το ρουτερ περνει αυτοματα το 193.92.150.3. αν δωσω το 193.92.150.3 sto καταγραφικο ειναι στην συγκεκριμενη περιπτωση το ιδιο με το 192.168.1.1 αφου το 192.168.1.1 παιρνει το 193.92.50.3 δεν χρειαζεται κατι αλλο.το Upnp εσυ αποφασιζεις αν θα το κλεισεις.κλειδωμα βαζεις wpa2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, poulinos είπε αν στο καταγραφικο βαλεις την ip του ρουτερ και στο ρουτερ το αλλαξεις τοτε θα αλλαξει και στο καταγραφικο.αν το αλλαξεις μονο στο καταγραφικο ή μονο σε ενα Pc τοτε θα αλλαξει μονο εκει.βεβαια μπορεις να δωσεις σε μια συσκευη και τον dns του παροχου . δηλαδη εγω εχω dns 192.168.1.1 Που λεει οτι κοινως παρε τους dns απο το ρουτερ.το ρουτερ περνει αυτοματα το 193.92.150.3. αν δωσω το 193.92.150.3 sto καταγραφικο ειναι στην συγκεκριμενη περιπτωση το ιδιο με το 192.168.1.1 αφου το 192.168.1.1 παιρνει το 193.92.50.3 δεν χρειαζεται κατι αλλο.το Upnp εσυ αποφασιζεις αν θα το κλεισεις.κλειδωμα βαζεις wpa2 ωραία κατάλαβα... ναι εννοείται κλείδωμα wpa2 και φυσικά άλλαξα και τους κωδικούς. θα κλείσω το wifie2.4 και θα αφήσω μόνο το 5 ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 αρκει ολες οι συσκευες σου να εχουν 5ghz. 3 minutes ago, pavloa said: ωραία κατάλαβα... ναι εννοείται κλείδωμα wpa2 και φυσικά άλλαξα και τους κωδικούς. θα κλείσω το wifie2.4 και θα αφήσω μόνο το 5 ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, poulinos είπε αρκει ολες οι συσκευες σου να εχουν 5ghz. ναι εννοείται αυτό... μόνο ένα λαπτοπ δεν έχει 5αρι αλλά συνήθως με καλώδιο μπαίνω εκεί. Σαν ρουτερ τι λέει? H300S Γενικά διάβασα πολλά θέματα για το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 4 minutes ago, pavloa said: ναι εννοείται αυτό... μόνο ένα λαπτοπ δεν έχει 5αρι αλλά συνήθως με καλώδιο μπαίνω εκεί. Σαν ρουτερ τι λέει? H300S Γενικά διάβασα πολλά θέματα για το συγκεκριμένο. δεν ειναι τιποτα τρελο δυστυχως.το βασικο ειναι οτι μπορεις να παρεις τα στοιχεια του voip απο αυτο και να τα περασεις σε fritz!box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ειναι τιποτα τρελο δυστυχως.το βασικο ειναι οτι μπορεις να παρεις τα στοιχεια του voip απο αυτο και να τα περασεις σε fritz!box. το κατάλαβα από το λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ oτι έχει γενικά προβλήματα το συγκεκριμένο. Τα στοιχεία του voip βρίσκονται στο αρχείο που αποθηκεύεται στο pc σε ένα φάκελο var - voip log? Το έχω ψάξει για το fritzbox και το έχω στο μυαλό μου αλλά λόγο τιμής θα το τρενάρω λίγο. Πριν είχα το H267N σε 24αρα, μπορώ να το συνδέσω αυτό ή αναγκαστικά κρατάω το h300s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 minutes ago, pavloa said: το κατάλαβα από το λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ oτι έχει γενικά προβλήματα το συγκεκριμένο. Τα στοιχεία του voip βρίσκονται στο αρχείο που αποθηκεύεται στο pc σε ένα φάκελο var - voip log? Το έχω ψάξει για το fritzbox και το έχω στο μυαλό μου αλλά λόγο τιμής θα το τρενάρω λίγο. Πριν είχα το H267N σε 24αρα, μπορώ να το συνδέσω αυτό ή αναγκαστικά κρατάω το h300s ξερω οτι υπαρχει εφαρμογη για τα στοιχεια για να τα παρεις.αν το 267 εχει fxs ports που εχει ναι μπορει να παιξει και αυτο.αλλα δεν εχει 5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, poulinos είπε ξερω οτι υπαρχει εφαρμογη για τα στοιχεια για να τα παρεις.αν το 267 εχει fxs ports που εχει ναι μπορει να παιξει και αυτο.αλλα δεν εχει 5ghz. α για εφαρμογή δεν έψαξα.. θα το κοιτάξω. το 267n έχει αυτά τα προφίλ οπότε θα παίξει σε 50αρα? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Just now, pavloa said: το 267n έχει αυτά τα προφίλ παιζει μεχρι 100mbit.αν εχεις Fxs παιζει και η τηλεφωνια.και αν ειναι της vodafone το 267 τοτε θα πρεπει να τραβηξει μονο του ταστοιχεια της τηλεφωνιας.αν εχεις παραπανω απο 100 ή αν δεν ειναι απο vodafone εχουμε θεμα.δεν εχει ομως 5 ghz οσο ξερω οποτε ακλαφτο παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα