nikos a88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά ! Προβλήμα δυστυχώς στο pc μου , ξαφνικά έκλεισε και τέλος ... Όλα δείχνουν πως είναι μητρική ... Αυτό που μου κανει εντιποση είναι πως το ίδιο πρόβλημα είχα ξανά πάθει και στην με την προηγούμενη μητρική μου μια απλή αλλά καλη msi 775 socket πάντα. Μετα έχτισα αυτό το μηχάνημα με την asus striker formula. Το μόνο ίδιο που άφησα ήταν η μνήμες. Και τώρα ξανά απο την αρχή. Δεν έπαιξε παιχνίδι ουτε 2 φορές μονο για ίντερνετ το είχα καί μουσική ...
nikos a88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ναι !!! Μόνο τις μνήμες είχα τις ίδιες . Τώρα απο κει πέρα θα ήθελα μια γνώμη εαν έχετε δει όντως να επισκευάζονται οι μητρικές ; Γιατί δεν μπορω να ψάχνω πάλη για αγαρα αλλη έχω κουραστεί. Την προηγούμενη την είχα στείλει σε ένα εργαστήριο και εκεί μου αντιπρότεινε αυτή που έχω τώρα που ηταν δήθεν πολύ τέρας αξιοπιστίας. Τελικά δεν ηταν όμως.
Crybal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αν εχει κανεναν σκασμενο/φουσκωμενο πυκνωτη είναι εύκολο.Για κανε εναν οπτικο ελεγχο
nikos a88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ναι δυστυχώς δεν φαίνεται τίποτα σκασμενο , βέβαια η συγκεκριμένη έχει κάτι περίεργους πυκνωτές που δεν ξέρω όταν σκάνε αν φαίνεται κάτι απέξω.
Crybal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Αποσυνδεσε τα παντα απο την μητρικη.Βγαλε και μνημες.Κανε reset με το jumper.Αφησετο κανενα 5λεπτο.Βγαλε και ξαναβαλε τον επεξεργαστη.Βαλε μονο μια μνημη.Συνδεσε τα βασικα και δοκιμασε να το μπουταρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα