Προς το περιεχόμενο

TG788vn v2 admin σελίδα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιος που να έχει inside πληροφορίες από forthnet, σχετικά με την σελίδα διαχείριση του ρουτερ (αυτή που διαχειριζονται απομακρυσμενα οι τεχνικοί το ρουτερ) TG788vn v2.

Τα στοιχεία τα έχω μάλλον, είναι dsath το username, στο pass έχω βάλει δικό μου.

Το θέλω ώστε να κάνω δικές μου τροποποίησεις,  έτσι και αλλιώς τους πληρώνω που τους πληρώνω(το ρουτερ είναι δικο μου, οπότε είναι λογικό να μπορώ να το κάνω ότι θελω ).

Εκτός και αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο μοντέλο και θα πρέπει να γίνει με  hard core τρόπο,  terminal etc.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι αλλαγές θες να κάνεις; Σου ξεκλειδώνει κάποια παραπάνω μενού με αυτόν τον user, αλλά δεν υπάρχει κάποια κρυφή σελίδα. Επίσης, είναι σίγουρα ιδιοκτησία σου ή το έχεις με χρησιδάνειο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Τι αλλαγές θες να κάνεις; Σου ξεκλειδώνει κάποια παραπάνω μενού με αυτόν τον user, αλλά δεν υπάρχει κάποια κρυφή σελίδα. Επίσης, είναι σίγουρα ιδιοκτησία σου ή το έχεις με χρησιδάνειο;

Θέλω να βάλω άλλο dns παράδειγμα... 

Πράγμα που δε μπορώ να το κάνω, έτσι κλειδωμένο που είναι.

Π.χ δε μπορώ να εφάρμοσω ρυθμίσεις σαν και αυτές https://www.google.gr/search?source=hp&ei=1LPkW_eVOLHRrgTCn4WIAg&ins=false&q=change+dns+server+on+router&oq=change+dns+server+&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.3.0l5.1508.8424..12750...1.0..0.160.2523.0j18......0....1.......5..46j35i39j46i39.qSE3S4pGM_A#imgrc=aMu7TmfwRJ_x6M:

Αντιμετωπίζω κάποιαπροβληματάκια με packet losses και θέλω να δω αν οφείλεται εκεί.

Σε ένα άλλο ρουτερ της forthnet, είχα μπει σε παρόμοια σελίδα και μπορούσα μέχρι και το vectoring να ενεργοποιήσω.

Μόνο που δεν είναι η xxx.xxx.xxx.xxx/Technicolor σε αυτό. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...