Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Γρήγορη ερώτηση... Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο δωρεάν VPN που να έχει και Ελληνικούς servers; Σας ευχαριστώ!
turbat0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) purevpn Ώπα άκυρο, δεν είναι δωρεάν... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από turbat0s
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δωρεαν και με ελληνικους servers και αξιοπιστο και (φαντάζομαι) με καλες ταχυτητες ... δεν υπάρχει Για paid καλες επιλογες ειναι το windscribe, το purevpn, κ.α.
Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δεν με ενοχλεί να μην πιάνει μεγάλη ταχύτητα. Windscribe χρησιμοποιώ προς το παρόν, αλλά δεν έχει Ελληνικούς.
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Δεν με ενοχλεί να μην πιάνει μεγάλη ταχύτητα. Windscribe χρησιμοποιώ προς το παρόν, αλλά δεν έχει Ελληνικούς. Μίλησα για paid windscribe και ειναι σίγουρο οτι εχει γιατί το χρησιμοποιώ. Για free ελληνικο, αν θυμάμαι καλα, ειχα πετυχει εναν πριν καιρό σε κάποιο δωρεαν android vpn (απο αυτά που δινουν ελαχιστο traffic και bandwidth) αλλά εχει περάσει καιρός για να το θυμάμαι. Αν μου ερθει αναλαμπή θα στο στειλω γιατί ισως δινουν και για αλλες πλατφόρμες.
Cyberdemon87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ναι, free εννοώ για το WIndscribe, ξέχασα να το αναφέρω. Αν το θυμηθείς ή δεις κάποιο άλλο γράψε εδώ σε παρακαλώ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 13 hours ago, Cyberdemon87 said: Δεν με ενοχλεί να μην πιάνει μεγάλη ταχύτητα. Windscribe χρησιμοποιώ προς το παρόν, αλλά δεν έχει Ελληνικούς. Έχει ελληνικούς στο winscribe. Έχω την paid έκδοση σε windows, mac, iphone & Nvidia Shield.
Cyberdemon87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Όπως είπα και παραπάνω, εννοούσα την δωρεάν έκδοση του Windscribe.
papoys1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Άσχετος και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το Hotspot Shield VPN Free Proxy που δίνει ως πρόσθετο ο chrome είναι δωρεάν έχει απεριόριστο σερφάρισμα ή βάζει κάποιους περιορισμούς σε χρόνο και MG όπως κάνουν και άλλα;;; Το έβαλα αλλά ρωτάω επειδή δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος.
VALLGOX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/forums/topic/607041-τώρα-ο-browser-opera-έρχεται-με-δωρεάν-υπηρεσία-vpn/ https://www.opera.com/el/computer/features/free-vpn Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από VALLGOX
maximosm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ ψάχνω επί πληρωμή vpv αλλά με σερβερ ελληνικούς που να μην κολλάνε. Εχθές αγόρασα CyberGhost και απογοητευτικα. Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11 έκανε buffering και κολλούσε στον αντ1 που έβλεπα ενω άλλες φορές με τον holla δεν είχα θέματα. Είπα να γλιτώσουμε μερικά χρήματα αλλά δεν αξίζει. Είπα θα πάει καλά γιατί έχει πολλούς σερβερ αλλά τίποτε. Κάτι άλλο σίγουρο εναλλακτική πέρα του Hola?
ArisG88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 NordVPN, γενικα ειναι αρκετα γρηγορο στους ελληνικους servers.
Jiakometi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/12/2018 στις 9:14 ΜΜ, maximosm είπε Εγώ ψάχνω επί πληρωμή vpv αλλά με σερβερ ελληνικούς που να μην κολλάνε. Εχθές αγόρασα CyberGhost και απογοητευτικα. Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11 έκανε buffering και κολλούσε στον αντ1 που έβλεπα ενω άλλες φορές με τον holla δεν είχα θέματα. Είπα να γλιτώσουμε μερικά χρήματα αλλά δεν αξίζει. Είπα θα πάει καλά γιατί έχει πολλούς σερβερ αλλά τίποτε. Κάτι άλλο σίγουρο εναλλακτική πέρα του Hola? Δες και το ExpressVPN... Το χρησιμοποιώ και δεν κολλάει πουθενά. https://www.expressvpn.com/
Adamau1926 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας και από εμένα. Εγώ έχω την εξής απορία. Υπάρχει άραγε κάποιο Vpn για android που να λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα; Επειδή εγώ έχω Wind και από ότι ξέρω τα δεδομένα στην Wind κλείνουν όταν δεν έχεις δεδομένα. Δηλαδή για τα Vpn που πρέπει να ανοίγεις αναγκαστικά τα δεδομένα για να λειτουργούν, στην Wind από ότι ξέρω δεν σου ανοίγει το εικονίδιο των δεδομένων όταν σου τελειώνουν τα δεδομένα. Αν γνωρίζει κάποιο άτομο ας απαντήσει άμα θέλει. 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα