Προς το περιεχόμενο

Ένα πιο «ήσυχο» PlayStation 4 Pro ξεκινά να προωθεί η Sony

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, polaki είπε

Τα παράπονά σου στην Rockstar που τόλμησε, 4 χρόνια μετά από τη δική σου αγορά κονσόλας, να διανοηθεί να φτιάξει παιχνίδι με γραφικάρες, χωρίς να σκεφτεί ότι το 4ετών hardware σου δεν θα το παίζει στα 60fps. Πραγματικά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.... 🙄🙄🙄

Φίλε.. εντελώς φιλικά... επειδή βλέπω ότι έγραψες το άκυρο σχόλιο σου κατα τις 2 το ξημέρωμα, πήγαινε κοιμήσου να ξεκουραστείς.. θα βοηθήσει τη σκέψη σου... 😴😴😴

Μην μπερδευεσαι. Δεν μιλαμε για νεα γενιά. Δεν έχω PS3 και διαμαρτύρομαι γιατι το PS4 εχει καλύτερα γραφικά. Εχω PS4. Και η Sony μου υποσχέθηκε πως αυτό ειναι το hardware της γι΄αυτη την γενιά. Και το αγορασα. Και μολις 4 χρονια μετά, χωρίς να παει στην επόμενη γενιά, μου λεει πως η κονσολα μου ειναι χειροτερη και πρεπει να παρω αλλη. Αν το PS4 Pro ονομαζοταν PS5 δεν θα με απασχολουσε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, ChaniaMania είπε

αυτό που ισχύει είναι ότι η sony από 50 decibels στα 44/48 κάνει τον θόρυβο του PS λίγο πιο σιγανό προς αμελητέο και ΔΕΝ τον ρίχνει στο μισό η στο μισό του μισού όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν. 

Άλλο τα πόσα db power βγαίνουν από μια πηγή και άλλο το db volume που λαμβάνουμε στο αυτί μας.
Για να καταλάβουμε ακριβώς πόσο τα % πιο ήσυχο είναι το ένα PS από το άλλο πρέπει να τα έχουμε δίπλα δίπλα στον ίδιο χώρο και να πάρουμε μέτρηση από ίση απόσταση στο ίδιο σημείο.

@Darthvader

συγνώμη, λάθος tag ... η απάντηση για @Conan2046

Γιατί αυτό; Αν ξέρουμε ότι από το χ σημείο βγαίνει 10πλάσιας έντασης ήχου από την μια συσκευή σε σχέση με μια άλλη στο σημείο που καθόμαστε εμείς δεν θα φτάνει αναλογικά το ίδιο ποσοστό της αρχικής έντασης και από τις 2 πηγές;

Δηλαδή αν μια πηγή παράγει ένταση 100 και σε μας φτάνει 20, από μια άλλη που παράγει 1000 δεν θα φτάνει σ' εμάς 200;

27 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Μην μπερδευεσαι. Δεν μιλαμε για νεα γενιά. Δεν έχω PS3 και διαμαρτύρομαι γιατι το PS4 εχει καλύτερα γραφικά. Εχω PS4. Και η Sony μου υποσχέθηκε πως αυτό ειναι το hardware της γι΄αυτη την γενιά. Και το αγορασα. Και μολις 4 χρονια μετά, χωρίς να παει στην επόμενη γενιά, μου λεει πως η κονσολα μου ειναι χειροτερη και πρεπει να παρω αλλη. Αν το PS4 Pro ονομαζοταν PS5 δεν θα με απασχολουσε. 

Μα ρε συ το pro δεν είναι νέα γενιά. Το τόνισαν και οι ίδιοι. Σιγά τη διαφορά που έχουν τα games μεταξύ pro και base.... To pro δεν απαυθύνεται στους κατόχους base. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελαν να το κάνουν και ποιο δυνατό και δεν πρόκειται να βγάλουν κάτι που να κοντράρει σε hardware το One X.Οσο για το rdr2 και στο pro παλι στα 30fps παιζει. Μεγαλύτερη ανάλυση προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Για Next gen θες και νέα assets, όπως πχ uncharted 3 vs Uncharted 4.

9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Δηλαδή αν μια πηγή παράγει ένταση 100 και σε μας φτάνει 20, από μια άλλη που παράγει 1000 δεν θα φτάνει σ' εμάς 200;

Όχι γιατί θα παίξει ρόλο και ο χώρος, η απόσταση, τι ποσοστό ακύρωσης θα έχουμε, τι απορρόφηση, τι ανάκλαση και ένα κάρο.
αλλά το σημαντικότερο η ευαισθησία του αυτιού μας.

Γενικά η ακοή μας είναι πολύ περιορισμένη σε σχέση με αυτό που μπορεί να βγει από μια πηγή είτε φυσική είτε τεχνητή.

το θέμα είναι τι μπαίνει στο αυτί μας και πως το αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας. Ο κάθε άνθρωπος θα αντιληφθεί αλλιώς.
Μεγαλύτερο ρόλο στην αντίληψη της έντασης παίζει το συχνοτικό φάσμα παρά τα "db".
ένας άνθρωπος με ευαισθησία σε ένα φάσμα συχνοτήτων 1-3κ θα λάβει πιο δυνατό έναν ήχο των 2.000hz στα 30"db" παρά έναν ήχο 50hz στα 50"db"

• Like 1

3 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Μα ρε συ το pro δεν είναι νέα γενιά. Το τόνισαν και οι ίδιοι. Σιγά τη διαφορά που έχουν τα games μεταξύ pro και base.... To pro δεν απαυθύνεται στους κατόχους base. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελαν να το κάνουν και ποιο δυνατό και δεν πρόκειται να βγάλουν κάτι που να κοντράρει σε hardware το One X.Οσο για το rdr2 και στο pro παλι στα 30fps παιζει. Μεγαλύτερη ανάλυση προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Για Next gen θες και νέα assets, όπως πχ uncharted 3 vs Uncharted 4.

Δεν ειναι το θεμα η αναλυση. Ειναι το ψυχολογικο. Σου εδωσα 400 ευρω. Περιμενα 4 χρονια για να πρεπει να δωσω αλλα 400. Ε καπου λες ειμαι ηλιθιος που σε στηριξα απο day one. Το ιδιο ισχυει και για την MS 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Δεν ειναι το θεμα η αναλυση. Ειναι το ψυχολογικο. Σου εδωσα 400 ευρω. Περιμενα 4 χρονια για να πρεπει να δωσω αλλα 400. Ε καπου λες ειμαι ηλιθιος που σε στηριξα απο day one. Το ιδιο ισχυει και για την MS 

Κοίτα να δεις από την στιγμή που οι gamers έχουν ξεφύγει και αντί να ασχολούνται με τα games ασχολούνται περισσότερο με τα frames, assets, resolution κτλ σε ότι αφορά  το ποιος τα έχει πιο μεγάλα λογικό είναι και αυτοί να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν ένα τμήμα της αγοράς με τις συγκεκριμένες ανάγκες. Και αν παρατηρήσεις ακόμα και τώρα τους κατηγορούν ότι το Pro δεν είναι αρκετά δυνατό, το One x είναι πανισχυρο κτλ.

Δες τι γίνεται στα pc's που τρέχουν όλοι να πάρουν nvidia rtx για να παίξουν games.... την στιγμή που όχι απλά δεν πρόκειται να δουν, προς το παρόν, raytracing αν δεν έχουν και οι επόμενες κονσόλες αλλά δεν μπορούν να δουν ούτε σωστό HDR, όπως βλέπει ο κάτοχος ενός απλού xbox των 200 ευρώ.

Εν τέλει αν δεν ηθελε ο κόσμος Mid gen upgrade δεν θα έβγαζαν και οι εταιρείες.

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Δεν προλαβαινουμε να παρουμε την καινουρια εκδοση Σωκρατη  θα βγει το ps5 και θα ειναι day one αγορα !

Αυτές οι day one αγορες μας έχουν κάψει απο τη sony.

Α) Τα παιχνίδια της προκοπής για τον πρώτο χρόνο είναι μετρημένα.

Β) Εξελίσει σημαντικά την κονσόλα της σε κάθε revised version που ρίχνει στην αγορά. Εβγάλε πρώτο ps4, μετά εβγαλε πιο αθόρυβο με ματ καπάκι, μετά εβγαλε το pro (cuh 70), μετά έβγαλε πιο αθόρυβο pro (cuh 71) και τώρα βγάζει ακόμα πιο αθόρυβο (cuh 72). Και μετά κράζουμε τους pc users που είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη και σπρώχνουν χρήμα στο pc.

Αυτά μου λέει η φωνή της λογικής απο τη μία, από την άλλη ξέρω ότι όταν δω ps5 σε πλαίσιο/public διαθέσιμο για προπαραγγελία, με κρύο ίδρώτα και τρεμάμενο χέρι, θα πατήσω το κουμπί "preorder" 

56 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Γιατί αυτό; Αν ξέρουμε ότι από το χ σημείο βγαίνει 10πλάσιας έντασης ήχου από την μια συσκευή σε σχέση με μια άλλη στο σημείο που καθόμαστε εμείς δεν θα φτάνει αναλογικά το ίδιο ποσοστό της αρχικής έντασης και από τις 2 πηγές;

Κάθεσαι και ασχολείσαι με έναν που δεν καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλάει. Εμείς μιλάμε για ένταση ήχου, αυτός μιλάει για συχνότητες, κλπ. Γ' αυτό του είπα ότι είναι εκτός θέματος αλλά αδυνατεί να το καταλάβει.

• Like 1

αν έχουμε ένα ηχείο με ευαισθησία 80 db SPL m/w
τότε στο ένα μέτρο με 1w θα έχουμε 80db.

πάντα στην ίδια απόσταση με διπλασιασμό ενέργειας θα έχουμε. (αυτό που μπερδεύουν τα παιδιά παραπάνω)
2w = 83db
4w = 86db
8w = 89db
16w = 92db
32w = 95db
64w = 98db
128w = 101db
256w = 104db

αυτά για την ενεργειακή αποδοτική σχέση w/db/m η οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ένταση db και της εισόδου αυτής στο αυτί μας.
τα παιδιά απλά έχουν μπερδέψει την ενέργεια με την ακουστική. Κλασική σπαζοκεφαλιά για κάποιον που ξεκινάει ήχο.

Με αγάπη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChaniaMania είπε

αυτό που ισχύει είναι ότι η sony από 50 decibels στα 44/48 κάνει τον θόρυβο του PS λίγο πιο σιγανό προς αμελητέο και ΔΕΝ τον ρίχνει στο μισό η στο μισό του μισού όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν. 

Άλλο τα πόσα db power βγαίνουν από μια πηγή και άλλο το db volume που λαμβάνουμε στο αυτί μας.
Για να καταλάβουμε ακριβώς πόσο τα % πιο ήσυχο είναι το ένα PS από το άλλο πρέπει να τα έχουμε δίπλα δίπλα στον ίδιο χώρο και να πάρουμε μέτρηση από ίση απόσταση στο ίδιο σημείο.

@Darthvader

συγνώμη, λάθος tag ... η απάντηση για @Conan2046

Τα πόσα θα φτάσουν στο αφτί σου είναι ανάλογα της αρχικής έντασης, (με την προϋπόθεση ότι η απόσταση παραμένει σταθερή κλπ). Επίσης αφού μιλάμε για το ίδιο μηχάνημα και παρόμοια εξαρτήματα, μιλάμε για παρόμοιες συχνότητες. Η μέτρηση, πόσα % πιο ήσυχο είναι, έγινε. Αυτό δείχνουν τα db. Βάζοντας τα δίπλα ουσιαστικά αυτό που θα δεις είναι εσύ προσωπικά πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την διαφορά. 

Το ότι βγάζει τον μισό θόρυβο, ή τον μισό του μισού, δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι ο άνθρωπος μπορεί να ανιχνεύσει εύκολα και ξεκάθαρα αυτή την μεταβολή. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα αυτά. Το αυτί έχει μια ευκρίνεια, και αυτή δεν είναι της τάξης των 0.1db για να ξεχωρίζουμε και την παραμικρή διαφορά στην ένταση, αλλά αρκετά μεγαλύτερη, ~1db. Τα επίπεδα στην απώλεια ακοής πχ απέχουν κατά ~15db, δλδ  πρέπει να αδυνατίσει 50 φορές η ακοή σου για να πας απλά από το ένα επίπεδο στο άλλο.  

+ μην ξεχνάς ότι στο περιβάλλον υπάρχει σημαντικός θόρυβος. Σε ένα τυπικό δωμάτιο, το πιο πιθανό δεν θα καταλάβει κανένας την διαφορά των 2 db. Σε ένα ήσυχο δωμάτιο, μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, ειδικά τα 5db πχ στα ανεμιστήρια των ΗΥ. 

13 λεπτά πριν, ChaniaMania είπε

αν έχουμε ένα ηχείο με ευαισθησία 80 db SPL m/w
τότε στο ένα μέτρο με 1w θα έχουμε 80db.

[....]

Με αγάπη.

Κανείς δεν μίλησε για ενέργεια, αλλά για ένταση. Τα περιπλέκεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Το αυτί αντιλαμβάνεται ένταση ήχου, γι αυτό και στα ακουογραφήματα μετριέται η ένταση - db. Το πόση ενέργεια χρειάζεται ένα ηχείο για να την παράξει, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. 

Επεξ/σία από Whargoul

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε

...Εχω PS4. Και η Sony μου υποσχέθηκε πως αυτό ειναι το hardware της γι΄αυτη την γενιά. Και το αγορασα. Και μολις 4 χρονια μετά, χωρίς να παει στην επόμενη γενιά, μου λεει πως η κονσολα μου ειναι χειροτερη και πρεπει να παρω αλλη. Αν το PS4 Pro ονομαζοταν PS5 δεν θα με απασχολουσε. 

Εφόσον το base PS4 τα παίζει όλα μια χαρά και υποστηρίζεται 100% (αυτή είναι η υπόσχεση της εταιρείας), ας βγάλει και 50 revised Pro. Θα βάλω τη γάτα μου και το dualshock να κλαίνε. 

That said, και μένα δεν μ'αρέσει η πολιτική των mid-gen upgrades αλλά θα ζήσουμε με αυτήν από εδώ και πέρα.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2

17 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Τα πόσα θα φτάσουν στο αφτί σου είναι ανάλογα της αρχικής έντασης, (με την προϋπόθεση ότι η απόσταση παραμένει σταθερή κλπ). Επίσης αφού μιλάμε για το ίδιο μηχάνημα και παρόμοια εξαρτήματα, μιλάμε για παρόμοιες συχνότητες. Η μέτρηση, πόσα % πιο ήσυχο είναι, έγινε. Αυτό δείχνουν τα db. Βάζοντας τα δίπλα ουσιαστικά αυτό που θα δεις είναι εσύ προσωπικά πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την διαφορά. 

Το ότι βγάζει τον μισό θόρυβο, ή τον μισό του μισού, δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι ο άνθρωπος μπορεί να ανιχνεύσει εύκολα και ξεκάθαρα αυτή την μεταβολή. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα αυτά. Το αυτί έχει μια ευκρίνεια, και αυτή δεν είναι της τάξης των 0.1db για να ξεχωρίζουμε και την παραμικρή διαφορά στην ένταση, αλλά αρκετά μεγαλύτερη, ~1db. Τα επίπεδα στην απώλεια ακοής πχ απέχουν κατά ~15db, δλδ  πρέπει να αδυνατίσει 50 φορές η ακοή σου για να πας απλά από το ένα επίπεδο στο άλλο.  

+ μην ξεχνάς ότι στο περιβάλλον υπάρχει σημαντικός θόρυβος. Σε ένα τυπικό δωμάτιο, το πιο πιθανό δεν θα καταλάβει κανένας την διαφορά των 2 db. Σε ένα ήσυχο δωμάτιο, μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, ειδικά τα 5db πχ στα ανεμιστήρια των ΗΥ. 

Κανείς δεν μίλησε για ενέργεια, αλλά για ένταση. Τα περιπλέκεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Το αυτί αντιλαμβάνεται ένταση ήχου, γι αυτό και στα ακουογραφήματα μετριέται η ένταση - db. Το πόση ενέργεια χρειάζεται ένα ηχείο για να την παράξει, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.  

συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις. (εκτός από το Η μέτρηση, πόσα % πιο ήσυχο είναι, έγινε. που με μπέρδεψε για το τι εννοείς)
απλά κάποιοι δίνοντας διπλασιασμό έντασης σε κάθε 3db έβαλαν την ενέργεια στην μέση χωρίς να το καταλάβουν και έφερα παραδείγματα για να τους δείξω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στον ήχο σαν ήχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε

όπως λες κι εσύ είναι ψυχολογικό και το ψυχολογικό είναι άσχετο με τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, εκτός αν ο καταναλωτής έχει προβλημα με την κρίση του και πρέπει να προστατεύται από τον εαυτό του με μεθόδους σοβιετίας

σε αυτή τη περίοδο γέμισαν τα σπίτια 4Κ τηλεοράσεις, η ίδια η sony πουλάει 4Κ τηλεοράσεις

δεν έπρεπε να βγάλουν δηλαδή κάτι που να υποστηρίζει αυτή την ανάλυση; ή είναι λογικο ο άλλος που αποφάσισε να αλλάξει τηλεόραση να παίζει σε 1080 και να φαίνεται πολύ χειρότερα από ότι φαίνεται το ίδιο 1080 σε μια 1080 τηλεόραση

αυτές οι ενδιάμεσες γενιές που έχουμε τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχουν για αυτόν το λόγο ουσιαστικά.. και φυσικά για το ζεστό χρήμα, αλλά από τη στιγμή που η μόνη διαφορά είναι η ανάλυση δεν υπάρχει κανένας λόγος παραπόνου

εγώ που έχω μια 1080 τηλεόραση μια χαρά βολεύομαι με slim, ο φίλος μου που έχει 4Κ μια χαρά βολεύεται με το pro

δεν υπάρχει λόγος ούτε για μένα να ξοδεύω επιπλέον χρήματα σε hardware που δεν θεωρώ ότι μου χρειάζεται, ούτε ο άλλος να παίζει στο 1/4 της ανάλυσής του και να ενοχλείται 

τώρα θα μου πεις γιατί δεν έκαναν το ίδιο με τις παλιές κονσόλες που ήταν ουσιαστικά για 720p και κατά τη διάρκεια της ζωής τους γέμιζαν τα σπίτια τηλεοράσεις 1080

ίσως γιατί δεν το σκέφτηκαν, ίσως γιατί δεν είχαν τα τεχνικά μέσα να το υποστηρίξουν και να βγάλουν βεβαίως ένα μηχάνημα σε λογικό κόστος

άλλωστε μέχρι να βγει το ps4 πραγματικό 1080 δεν μπορούσες να έχεις

όπως και τώρα επί της ουσίας δεν υποστηρίζεται το 4Κ πλήρως ή όπως θα έπρεπε, αυτό θα συμβεί από ps5 και πέρα και αν υπάρχει ζήτηση ίσως βγει ανανεωμένο ps5 σε 8Κ (ποιος ξέρει τι θα γίνει τόσα χρόνια μετά)

αλλά ειδικά στη sony αφού βρήκαν αυτή τη πατέντα με το upscale το προσέφεραν και όποιος θεώρησε ότι το χρειάζεται το πήρε

ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα όπως επίσης και ποιο είναι το πρόβλημα όταν διορθώνουν ελαττωματικό σχεδιασμό; να αφήνουν δηλαδή να χαλάνε τα μηχανηματα τους πιο εύκολα να ταλαιωπωρείται ο κόσμος ή να πληρώνει η sony εγγυήσεις ενώ έχει βρει τρόπους να τα βελτιώσει

μήπως να κλείσει και το τμήμα rnd της να μείνει ο κόσμος στο δρόμο και να τους φωνάζουν κάθε 7 χρόνια που θα σχεδιάζουν κονσόλα για να μην αλλάξει ο σχεδιασμός και μας βρει κάνα κακό;

επίσης ποιος σε ανάγκασε να ξαναδώσεις χρήματα; από πού προκύπτει αυτό; και τι ποσοστό χρηστών έχει pro? το pro είναι ουσιαστικά πολυτέλεια. για τους περισσότερους είναι άχρηστο 

η ψυχολογία του να έχεις το καλύτερο απλά είναι χαζομάρα και όπως έχω πει χίλιες φορές, όποιος θέλει το πραγματικά καλύτερο ας   ακουμπάει χιλιάρικα κάθε χρόνο να αγοράζει titan και i9, αυτά είναι τα καλύτερα όχι τα σαπάκια των 400 ευρώ

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4

Πρέπει να είναι η πιο ανούσια έκδοση που κυκλοφόρησε ποτέ,λίγο καλύτερη κυκλοφορία του αέρα θα έχει μάλλον λόγο καλύτερου ανεμιστήρα,αφού θα φτάνει λέει και τα 48db ο θόρυβος..(δηλαδή κόψανε 2 ολόκληρα db)και άλλαξαν και το τροφοδοτικό  :o Omg ! κατά τα άλλα όπως λέει στο άρθρο,θα είναι το ίδιο,βρήκανε ευκαιρία πάντος για μεγάλη αναβάθμιση ρε οι μπαγάσες :-D

• Like 1

2 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Φίλε μου καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά δεν μας αναγκάζει να πάρουμε την καινούρια κονσόλα. Δεν υπάρχει ούτε ένας τίτλος που να σου λέει αν δεν έχεις το Pro δεν το παίζεις καν. 

Αν το RDR2 έβγαινε πριν 3-4 χρόνια, θα το έπαιζες όπως θα το παίξεις και τώρα στο PS4 σου. Για σένα και για μένα δεν αλλάζει κάτι.
Aπλά τώρα, για όσους έχουν το Pro, έχουν λίγο καλύτερα γραφικά από εμάς με το απλό. 

Δεν είναι ότι μας πετσόκοψε η εταιρία το game, απλά ο πιο καινούριος αγοραστής, έχει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, και το βρίσκω απόλυτα λογικό προσωπικά. 

Επίσης από αυτά που έχω δει, επουδενί δεν βρίσκω αξία στο να πάω να σκάσω λεφτά πουλώντας όσο όσο το PS4 μου για να πάρω το Pro. Η διαφορα στο experience δεν δικαιολογεί κατ'εμέ την χασούρα των 200€ που θα έχω κάνοντας αυτήν την τράμπα. Και πάλι όμως, αν μου περισσεύουν, πάω και το κάνω, για να έχω λίγο καλύτερο experience. Δεν βλέπω κάπου το κακό σε αυτό...

56 λεπτά πριν, logistoulis είπε

η ψυχολογία του να έχεις το καλύτερο απλά είναι χαζομάρα και όπως έχω πει χίλιες φορές, όποιος θέλει το πραγματικά καλύτερο ας   ακουμπάει χιλιάρικα κάθε χρόνο να αγοράζει titan και i9, αυτά είναι τα καλύτερα όχι τα σαπάκια των 400 ευρώ

Σωστός. Ότι και να λέμε εμείς για PS4 vs Pro, ο PC gamer με φράγκα στην τσέπη τα πατάει κάτω όλα. 
Απ'την άλλη βέβαια ο καθένας όπου τον βολεύει παίζει και μέχρι όπου φτάνει οικονομικά. Για να περνάμε την ώρα μας είναι μάγκες, και προσωπικά έχοντας μεγαλώσει με Gameboy, Megadrive και SNES, ειλικρινά η λεπτομέρεια τύπου PS4 vs Pro είναι απλά μηδενική για τις δικές μου απαιτήσεις.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...