Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εστησα ενα καινουργιο σύστημα με την εξης σύνθεση

ASUS ROG STRIX x399-E gaming

AMD threadripper 1920x

32gb ram Gskill στα 3000

Gigabyte 1080ti 8gb

2x m2 samsung 970

2x samsung 860

Για τροφοδοτικό έχω βάλει το enermax Triathlor Eco 1000W

Το συστημα κανει κατι εντελως περιέργο.Με το που βαλεις ρευμα στο psu και πατήσεις το On στο psu πεφτει η αφαλεια.Ανεβαζω την ασφαλεια χωρις να βγάλω καποιο καλώδιο και το pc ξεκιναει κανονικά και δουλευει κανονικά.Το εχω δοκιμασει σε διαφορετικες μπρίζες με ή χωρις πολύμπρζο και σε 2 διαφορετικά σπίτια και κάνει το ιδιο πράγμα.Υποθέτω ότι είναι πρόβλημα καθαρά με το psu?

Δημοσ.

Μια ιδέα είναι να ξεκινήσεις το psu μόνο του χωρίς κάνενα part επάνω του. Για να καταλάβεις αν φταίει μόνο το psu. 

Δημοσ.

Σίγουρα είναι πρόβλημα στο psu και όχι στην μητρική, αλλα δοκίμασε το χωρίς τίποτα συνδεδεμένο για να το επιβεβαιώσεις. Μπορεί ο διακόπτης να προκαλεί σπινθηρισμό και να γίνετε ενα προσωρινό βραχυκύκλωμα και να στην ρίχνει, γιαυτό και μετά που την σηκώνεις είναι κανονικά.

Δημοσ.

Φταιει το Psu. Το εβγαλα εντελως απο το case και με το που βάζω το καλώδιο κανει τα ιδια.ριχνει ασφαλεια.Φευγει για DOA

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arxagellos είπε

Φταιει το Psu. Το εβγαλα εντελως απο το case και με το που βάζω το καλώδιο κανει τα ιδια.ριχνει ασφαλεια.Φευγει για DOA RMA

Fixed

Δημοσ.

Οταν κάτι το παιρνεις το πρωι και δεν δουλευει ποτε δεν ειναι κατι που αγορασες και χαλασε στην πορεια.Ειναι κάτι που ήρθε εξαρχης μη λειτουργικό.Αρα το λάθος ειναι οτι δεν έγραψα παει πίσω σαν DOA :) .Τουλάχίστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arxagellos είπε

Οταν κάτι το παιρνεις το πρωι και δεν δουλευει ποτε δεν ειναι κατι που αγορασες και χαλασε στην πορεια.Ειναι κάτι που ήρθε εξαρχης μη λειτουργικό.Αρα το λάθος ειναι οτι δεν έγραψα παει πίσω σαν DOA :) .Τουλάχίστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι

Έχει γραφτεί πολλές φορές και το γράφω άλλη μία. DOA δεν υπάρχει σε κανέναν νόμο. Είναι ένα κολπάκι των καταστημάτων που από αυτά το 99,9% δεν το τηρούν.

Σου έδωσαν άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...