Coilworks Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, πρόσφατα χάλασε η θύρα ethernet της μητρικής και πήρα μια κάρτα δικτύου TP-Link 3468. Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον όταν παίζω παιχνίδια έχω τρομερά stutters, χάνει πολλά frames. Αν το γυρίσω σε ασύρματο το πρόβλημα σταματάει να υπάρχει. Οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά η κάρτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ή πρέπει να αγοράσω μια άλλη? Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ελάττωμα γιατί κατα τ'αλλα λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον, υπάρχει κάποια κάρτα που θα προτείνατε?
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 On 08/11/2018 at 20:58, Coilworks said: Καλησπέρα, πρόσφατα χάλασε η θύρα ethernet της μητρικής και πήρα μια κάρτα δικτύου TP-Link 3468. Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον όταν παίζω παιχνίδια έχω τρομερά stutters, χάνει πολλά frames. Αν το γυρίσω σε ασύρματο το πρόβλημα σταματάει να υπάρχει. Οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά η κάρτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ή πρέπει να αγοράσω μια άλλη? Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ελάττωμα γιατί κατα τ'αλλα λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον, υπάρχει κάποια κάρτα που θα προτείνατε? drivers απο tp link η οτι περασαν τα windows?κατεβασε απο tp link η απο τον κατασκευαστη του chipset
Coilworks Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Και με τους 2 drivers, realtek που εβαλαν τα windows και tp link που εβαλα εγώ το κάνει.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Coilworks said: Και με τους 2 drivers, realtek που εβαλαν τα windows και tp link που εβαλα εγώ το κάνει. βρες ποιο ειναι το chipset και κατεβασε εσυ απο realtek.τα windows μπορει να περασαν generic ή πιο παλιους.
Coilworks Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Είχες δίκιο για τους drivers, το έκανα πρώτη φορά παραδόξως και δεν ήξερα πως γίνεται. Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 9 hours ago, Coilworks said: Είχες δίκιο για τους drivers, το έκανα πρώτη φορά παραδόξως και δεν ήξερα πως γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! τιποτα.anytime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα