Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που εφόσων έχεις την 8400 στα χέρια σου ρωτάς το forum εάν κάνει..Κούμπωσε την περνά τους drivers και δες εάν σου κάνει.

*Θεωρητικά θα κάνει μιας και εάν θυμάμαι καλά η σειρά 8*** διαφήμιζε την δυνατότητα αναπαραγωγής fhd.Απο την άλλη εξαρτάτε και του τι είδους αρχείο είναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ήρθε ο ssd, έβαλα την κάρτα καθαρή εγκατάσταση Windows 10 και όλα τρέχουν μια χαρά. Άλλο pc έγινε με τον ssd, ευχαριστώ και πάλι. 

Update : Ακολούθησα τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα του 4ου πυρήνα αλλά δεν μπαίνει ούτε στο bios, έκανα clear cmos από το jumper και μετά άνοιξε. 

Επεξ/σία από gorillas
Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 11:41 ΠΜ, jeandoumpier είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ τον adata αρκετό καιρό και τρέχει απροβλημάτιστα σε ότι έχει χρειαστεί- είναι πραγματικά πολύ γρήγορος για 128άρης,

Κι εγώ έχω έναν σε ένα χρέπι , πάνω από 6-8 μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gorillas είπε

Update : Ακολούθησα τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα του 4ου πυρήνα αλλά δεν μπαίνει ούτε στο bios. 

Αν υποθεσουμε οτι τα εκανες ολα ολοσωστα εισαι ιδιαιτερα ατυχος: γιατι 3/4 ξεκλειδωναν..!
Λεω αν τα εκανες ολοσωστα, γιατι δεν εχω παρατηρησει να κολλαει απο/στο bios ακομη, μα
κατοπιν στα Windows οταν "ζοριζοταν", βεβαια και στο bios δεν ειναι idle o επεξεργαστης..🤢

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Αν υποθεσουμε οτι τα εκανες ολα ολοσωστα εισαι ιδιαιτερα ατυχος: γιατι 3/4 ξεκλειδωναν..!
Λεω αν τα εκανες ολοσωστα, γιατι δεν εχω παρατηρησει να κολλαει απο/στο bios ακομη, μα
κατοπιν στα Windows οταν "ζοριζοταν", βεβαια και στο bios δεν ειναι idle o επεξεργαστης..🤢

Θα το ξανά προσπαθήσω όταν πάω σπίτι απλά είναι αρκετά απλή διαδικασία για να έχει γίνει κάποιο λάθος... 

Δημοσ.

Ναι, δεν ειναι κατι δυσκολο, εχω ξεπλειδωσει 7-8-9, χαχα, δεν μετρω! Αλλα ακομη κι εκει οπου δεν,
δεν μου κολλησε απο το bios, αλλα παρακατω: ειχαν θεματα τα Windows, με προβληματικο πυρηνα..
🤹‍♂️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...