Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, sarthron said:

Το contribution στους χάρτες της Google, έχει point system διαφορετικά levels αξιοπιστίας  ανάλογα με πόσους πόντους έχεις συγκεντρώσει.

Έτσι ένα troll account δεν μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των δυνατών τροποποιήσεων 

Έτσι όπως θα'πρεπε να είναι.

Γενικά είναι μια πολύ θετική προσθήκη που θα βοηθήσει αρκετά τους οδηγούς στο εγγύς μέλλον.

Δημοσ.

Η αναφορά για ελέγχους αστυνομίας πρέπει να απαγορευτεί σε όλες τις ανάλογες υπηρεσίες δια νόμου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,για να αποφεύγουν οι μεθυσμένοι τα μπλόκα και να αυξηθούν τα τροχαία με εγκατάλειψη του θύματος η μη.Επίσης να ενημερώνονται οι γκαζιάρηδες με απωθημένα.

Την πρόταση με τα μνημόνια την γνωρίζετε...

ΥΓ:Κάνε με add,είμαι σε μπλόκο(block).

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταλαβαίνουμε την πνευματική μας κατάσταση ως πολίτες, όταν σκεφτόμαστε πρώτα τη λαμογιά κάνοντας κατάχρηση ενός εργαλείου... 

Και μετά μας φταίνε όλοι οι άλλοι! 😕 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Καταλαβαίνουμε την πνευματική μας κατάσταση ως πολίτες, όταν σκεφτόμαστε πρώτα τη λαμογιά κάνοντας κατάχρηση ενός εργαλείου... 

Και μετά μας φταίνε όλοι οι άλλοι! 😕 

Δεν υπάρχει καμία λαμογιά εδώ. Δεν είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα και εσύ την τροποποιείς όπως σε βολεύει. Στη δίνει απευθείας τη δυνατότητα και σε παρακινεί να την αξιοποιήσεις: Report speed trap, στο λέει ξεκάθαρα! Επιπλέον να σημειώσω ότι το waze δεν έγινε δημοφιλές στην Ελλάδα, μας ήρθε δημοφιλές από το εξωτερικό για αυτήν ακριβώς τη λειτουργία που το διαφοροποιεί από τις άλλες υπηρεσίες.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Δηλαδή η αρχαία κλασική Ελληνική μέθοδος του σινιάλου με τους προβολείς από διερχόμενο όχημα του αντιθέτου ρεύματος για μπλόκο τροχαίας θα μας την καταργήσει η google με το έτσι θέλω;.

Το ήξερες ότι αυτό σύμφωνα με τον ΚΟΚ αναφέρεται ως "Ασκοπη χρήση προβολέων", είναι παράνομο και μάλιστα έχει τύχει σε μπλόκα να έχουν κοντά συμπληρωματικά μπλόκα που έπιαναν ακριβώς αυτούς που το έκαναν αυτό.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ναι,για να αποφεύγουν οι μεθυσμένοι τα μπλόκα και να αυξηθούν τα τροχαία με εγκατάλειψη του θύματος η μη.Επίσης να ενημερώνονται οι γκαζιάρηδες με απωθημένα.

Την πρόταση με τα μνημόνια την γνωρίζετε...

ΥΓ:Κάνε με add,είμαι σε μπλόκο(block).

Ναι γιατί ο μεθυσμένος με το που βγει από τον Μαζωνάκη και μπει στο αυτοκίνητο του, θα ανοίξει μια στα γρήγορα το google maps να δει που έχει μπλόκο....!!!!!!!!!  OKAY THEN!!!!!!  :)

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Δηλαδή η αρχαία κλασική Ελληνική μέθοδος του σινιάλου με τους προβολείς από διερχόμενο όχημα του αντιθέτου ρεύματος για μπλόκο τροχαίας θα μας την καταργήσει η google με το έτσι θέλω;.

Εννοείται πως όχι...θα σου αναβοσβήνει την οθόνη! Από εμάς θα πάρουν βέβαια!!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dali13gr είπε

Η αναφορά για ελέγχους αστυνομίας πρέπει να απαγορευτεί σε όλες τις ανάλογες υπηρεσίες δια νόμου.

ίσα ίσα αγορίνα μου αν ο άλλος ξέρει ότι έχει μπλόκο δεν θα τρέχει, άλλωστε για αυτό μπαίνουν τα μπλόκα για να μην τρέχεις όχι για να φας πρόστιμο.

πχ εγώ μένω αργυρούπολη στην αμερικάνικη βάση έχει συχνά μπλόκο, στο lidl τα ίδια πάνω ιασωνίδου και στην πλατεία στην γερουλάνου στάνταρ θα δεις ζητάδες , εκεί δεν τρέχει κανένας(εκτός απο την αμερικάνικη βάση που είναι βουλιαγμένης και περνάει ο ντουνιάς) και όλοι πάνε κυρίες για αυτό το λόγο επειδή το ξέρουμε οι ντόπιοι.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, georgepppo είπε

ίσα ίσα αγορίνα μου αν ο άλλος ξέρει ότι έχει μπλόκο δεν θα τρέχει, άλλωστε για αυτό μπαίνουν τα μπλόκα για να μην τρέχεις όχι για να φας πρόστιμο.

πχ εγώ μένω αργυρούπολη στην αμερικάνικη βάση έχει συχνά μπλόκο, στο lidl τα ίδια πάνω ιασωνίδου και στην πλατεία στην γερουλάνου στάνταρ θα δεις ζητάδες , εκεί δεν τρέχει κανένας(εκτός απο την αμερικάνικη βάση που είναι βουλιαγμένης και περνάει ο ντουνιάς) και όλοι πάνε κυρίες για αυτό το λόγο επειδή το ξέρουμε οι ντόπιοι.

Αλήθεια το είπες αυτό τώρα ή έχω παραισθήσεις;! Τα μπλόκα γίνονται για να μην ΞΑΝΑτρέξεις, όχι για να μην τρέχεις εκεί που έχει και να τρέχεις στον υπόλοιπο δρόμο.

Φάε μια κλήση 150€ και δίπλωμα 6 μήνες και έλα πες μου αν θα ξανατρέξεις. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε φίλε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...