Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο σετακι  κατσαβιδια (μιας και δε γνωριζω διαστασεις βιδων) που θα χρειαστω για τις βιδες της μητρικης... ανεμιστηρακια... (m2 ssd - νομιζω εχει πιο μικρη βιδα) τροφοδοτικο... κλπ.  Εψαχνα με μαγνητικες ακρες για να με διευκολυνει σε δυπροσιτες περιοχες αλλα πληροφορηθηκα (ευτυχως) πως δεν προτεινετε διοτι μπορει να δημιουργησει στατικο ηλεκτρισμο. Οποτε καλυτερα για σετακι χωρις μαγνητικες ακρες.

Αυτο εδω ειναι καλο ?    https://www.skroutz.gr/s/14931130/Tactix-700087-7τμχ.html

Αλλιως οτι αλλο εχετε να προτεινετε. Ευχαριστω

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.

29 minutes ago, Ronnie1985 said:

Γεια σας. Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο σετακι  κατσαβιδια (μιας και δε γνωριζω διαστασεις βιδων) που θα χρειαστω για τις βιδες της μητρικης... ανεμιστηρακια... (m2 ssd - νομιζω εχει πιο μικρη βιδα) τροφοδοτικο... κλπ.  Εψαχνα με μαγνητικες ακρες για να με διευκολυνει σε δυπροσιτες περιοχες αλλα πληροφορηθηκα (ευτυχως) πως δεν προτεινετε διοτι μπορει να δημιουργησει στατικο ηλεκτρισμο. Οποτε καλυτερα για σετακι χωρις μαγνητικες ακρες.

Αυτο εδω ειναι καλο ?    https://www.skroutz.gr/s/14931130/Tactix-700087-7τμχ.html

Αλλιως οτι αλλο εχετε να προτεινετε. Ευχαριστω

μόνο με ένα απλό σταυροκατσάβιδο κάνεις δουλειά ,δεν σου χρειάζεται τίποτα άλλο. 

και προφανώς μαγνητικό μην ακούς χαζομάρες...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Leleouras είπε

μόνο με ένα απλό σταυροκατσάβιδο κάνεις δουλειά ,δεν σου χρειάζεται τίποτα άλλο. 

και προφανώς μαγνητικό μην ακούς χαζομάρες...

Συγκεκριμενα πηγα να παραγγειλω ενα σετακι με μαγνητικες ακρες και μου ειπε ο ανθρωπος στο τηλ αυτο που εγραψα πιο πανω... Τι ισχυει τελικα......

Δημοσ.

Ειχα πάρει πρίν πολλά χρόνια μπορεί και 10..ενα σετάκι maco tools γραφει απέξω  ακομα το έχω και εχω βιδώσει ξεβιδώσει οτι υπάρχει δεν εχουν πάθει τίποτα και εχω στη θήκη του ακόμα ολα δεν εχει χαθει κανένα..

κάτω απο 10€ 

Δημοσ.
53 minutes ago, Ronnie1985 said:

Συγκεκριμενα πηγα να παραγγειλω ενα σετακι με μαγνητικες ακρες και μου ειπε ο ανθρωπος στο τηλ αυτο που εγραψα πιο πανω... Τι ισχυει τελικα......

15+ χρόνια στήνω pc πάντα με μαγνητικό κατσαβίδι . αλλά ο πωλητής γνωρίζει καλύτερα λογικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Leleouras είπε

15+ χρόνια στήνω pc πάντα με μαγνητικό κατσαβίδι . αλλά ο πωλητής γνωρίζει καλύτερα λογικά.

Φιλε μου δεν αμφισβητω αυτο που εγραψες η τις γνωσεις σου, μη παρεξηγεις την απαντηση μου ισα ισα και εγω μαζι σου προτιμω το μαγνητικο για ευκολια... απλα με εβαλε σε σκεψεις και ηθελα παραπανω γνωμες γιατι ειναι ενα θεμα (ο στατικος ηλεκτρισμος) που δεν πρεπει να το αγνοουμε... 

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.

Με ψαξιμο στο ιντερνετ για το θεμα αυτο οι απαντησεις ειναι 50-50. Αλλοι προτεινουν μαγνητικο αλλοι οχι. Οι περισσοτεροι αναφερουν πως δε κανει να χρησιμοποιητε στον hard disk και ζημια θα κανει μονο αν ο μαγνητης ειναι πολυ δυνατος. Οποτε ψαχνουμε για σταυροκατσαβιδο με οχι ακραια δυναμη του μαγνητη. Και πως τα ξεχωριζουμε αυτα.... Σε καποια θεματα δε βγαζεις ακρη τελικα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

magnet-with-screwdriver.png

Μαγνήτης πανω σε κατσαβίδι, τοσα χρόνια δεν εχω χαλάσει τίποτα. Οχι νεοδυμίου ομως, ειναι αρκετά ισχυροί

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Γραφει καπου η ξεχωριζουμε αν θα ειναι νεοδυμιου?

Εχω βρει αυτα https://www.e-shop.gr/set-stanley-7-tem-katsabidia-parallila-philips-cusion-grip-0-65-009-p-TLS.060604

Θα ειμαι καλυμενος στις διαστασεις βιδων που θα χρειαστω και στο θεμα μαγνητη?

Πάρ`τα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι και δεν κυκλοφορούν νομίζω νεοδυμίου, εγω αυτο που πρότεινα ειναι να βάλεις ενα μαγνήτη πανω στο κατσαβίδι οταν το χρειάζεσαι για να πιάσεις πχ τη βιδα που εχει πεσει η αν θες να τη στερεώσεις πανω στο κατσαβίδι προσωρινά, οχι να εχει μαγνήτη το κατσαβίδι. Το σετακι των stanley ειναι αρκετά καλό.

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

τα πιο πολλά κατσαβίδια έχουν ασθενείς μαγνήτες οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν και προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο ισχυρό γιατί συνήθως δεν κάνουν καλή δουλειά ορισμένα μαγνητικά κατσαβίδια και μου πέφτουν οι βίδες ή δεν τις κρατάνε στην ευθεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...