Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.
Αγόρασα το Y7 prime 2018 2gb/16gb. Η χρίση που κάνω δεν είναι απαιτητική, δηλαδή τηλέφωνο - ίντερνετ/μαιλ (όχι όλη την ώρα), πολύ σπάνιος παιχνίδι. Δεν είμαι εξειδικευμενος με τα android. Είμαι ικανοποιημενος με την μπαταριά του αλλά στο δούλεμα του νιώθω ότι κολλάει μερικές φόρες η δεν αλλάζει γρήγορα από την μια οθόνη στην άλλη.
Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι, δεν πάει καλά το κινητό ή μήπως απαιτώ πολλά; :wacko:

Screenshot-20181108-133048.jpg Screenshot-20181108-133148.jpg Screenshot-20181108-133214.jpg Screenshot-20181108-135212.jpg

Επεξ/σία από shkreliand
Δημοσ.

Εεε δεν το λες και γρήγορο με 2 GB RAM και 16 GB ROM...... γιατί στην ουσία κόβονται στα μισά.

Εν πάση περιπτώσει μπορείς να του αλλάξεις  launcher και σου συστήνω τον Nova μιας και είναι ο ποιο γρήγορος για αλλαγές φακέλων και εργασίες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εεε δεν το λες και γρήγορο με 2 GB RAM και 16 GB ROM...... γιατί στην ουσία κόβονται στα μισά.

Εν πάση περιπτώσει μπορείς να του αλλάξεις  launcher και σου συστήνω τον Nova μιας και είναι ο ποιο γρήγορος για αλλαγές φακέλων και εργασίες.

Βασικά δεν το λες και γρήγορο με τον 430 πλεον.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις. Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο να κολλαει το κινητο που εχεις. Θεωρησε το σαν ενδειξη καλης λειτουργιας.

Περα απο την πλακα, κατεβασε Evie Launcher μηπως δεις διαφορα. Βεβαια μην ελπιζεις για πολλα😅.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απάντησης. Το γνωρίζω ότι δεν είναι από τα γρήγορα και δεν περίμενα διάφορα. Είχα το P8 lite αλλα εχω την αισθιση οτι δεν κολουσε οπως αυτο ή τουλαχιστω αυτο να πήγαινε ελαφρά καλύτερα. 

Anyway, αφού η δουλειά μου γίνεται εγώ είμαι καλυμμένος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Βασικά δεν το λες και γρήγορο με τον 430 πλεον.

Αν τον καλύπτει σε βασικές λειτουργίες(μήνυμα, κλήσεις κλπ) καλό είναι, αλλά δεν θέλει ζορισμα.

35 λεπτά πριν, shkreliand είπε

Σας ευχαριστώ για τις απάντησης. Το γνωρίζω ότι δεν είναι από τα γρήγορα και δεν περίμενα διάφορα. Είχα το P8 lite αλλα εχω την αισθιση οτι δεν κολουσε οπως αυτο ή τουλαχιστω αυτο να πήγαινε ελαφρά καλύτερα. 

Anyway, αφού η δουλειά μου γίνεται εγώ είμαι καλυμμένος

Πάντως με αυτά τα λεφτά μπορούσες να πάρεις κάποιο Xiaomi(π.χ note 5).

Και όπως το είπες αφού είσαι καλυμμένος κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Honor 6a αγορασμενο ιουνιο του 18 με 2/16 και snapdragon 430 αγορα στα 110 ευρω με full facebook και messenger συν 2-3 παιχνιδια.

Δεν εχει κολλησει ποτε και σε τιποτα και ειναι ταχυτατο στο ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...