Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξεισ υπολογιστη ryzen 5 2600x, asus b350,Samsung ssd 250gb, wester digital 1tb, aero 800, gigabyte 1060 6 gb,thermaltake 700W, ειναι καινουργιο το εχω σχεδον δυο ημερες και αγου  το ανοιγωμετα απο λιγο κολλαει και δεν μπορω να κανω τιποτα αμα το κανω restart φτιαχνει μεχρι να ξανα κολλησει τη να κανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ το εστησες η συναρμολογηθηκε σε καταστημα? Αν το δευτερο,τοτε πηγαινε τους το πισω να δουν τι φταιει. Οσο για το τι φταιει,υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ,με πιο πιθανες στατιστικα με αυτο που περιγραφεις να φταιει καρτα γραφικων η μνημες,που δεν ανεφερες ποιες ειναι.

Ειναι ολα τα parts κανουργια η υπαρχει κατι μεταχειρισμενο?

(Επισης να εισαι πιο συγκεκριμενος,κολλαει ο υπολογιστης οταν παιζεις καποιο παιχνιδι,η ετσι στην τυχη ανεξαρτητα απο οτι κανεις?Αν κολλαει στην τυχη ακομη και σε μια πολυ ελαφρια εργασια οπως , π.χ. να σερφαρεις στο ιντερνετ,μπορει τριτη στατιστικα περιπτωση να φταιει και η μητρικη.)

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

εχεις συνδεσει σωστα τα παντα? ολα τα ρευματα που δινει το τροφοδοτικο? τα καλωδια πατανε καλα στη μητρικη ? οι σκληροι δισκοι σου ειναι καινουριοι? μηπως τα εφτυσε κανενας αν ειναι παλιος.? γενικα πες μας λιγο αναλυτικα αν το συστημα ειναι ολο καινουριο...ή αν εχεις και κατι παλιο μεσα πχ  δισκους...τσεκαρε τα καλωδια στη μητρικη και στο τροφοδοτικο να πατανε καλα και να μην εχει τραβηχτει καποιο λιγακι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, orestis202 είπε

κολλαει αν το ποντικι  δεν κουνιετε  και το εστησα εγω

Ε κουνα το και εσυ να μην κολλαει.🤣

Κοιτα απο αυτο που λες,καταλαβαινω οτι πρωτη φορα στηνεις μηχανημα. Ισως μαλιστα εισαι και μικρος στην ηλικια.

Οταν κολλαει το μηχανημα προφανως δεν κινειται ουτε ποντικι, αλλα ουτε το πληκτρολογιο ενεργει,ουτε τα υπολοιπα περιφερειακα που ειναι συνδεδεμενα. Αρα και εφοσον ειναι ολα καινουργια επειδη δεν ξερεις καλα,κατι εχεις κανει λαθος. Δηλαδη κατι αλλο συμβαινει και δεν ''κουνιεται το ποντικι.''

Επειδη δε τα πραγματα ειναι καινουργια,για να μην καψεις η χαλασεις κατι,σου συστηνω να βρεις ενα καταστημα υπολογιστων στην περιοχη σου και να δωσεις το πολυ μεχρι ενα 30αρικο βαρια ,βαρια για να στο στησουν σωστα η εναλλακτικα αν υπαρχει καποιος στην πολυκατοικια που μενεις που ξερει να στηνει υπολογιστες πες του να σε βοηθησει,γιατι ειμαστε σε δυσκολες εποχες και καταλαβαινω οτι δεν θα ηθελες να δωσεις χρηματα.Αυτα απο μενα,καλη τυχη.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Κοίταξε θερμοκρασίες...μήπως δεν έχεις βάλει καλά την ψύκτρα και σου ανεβάζει θερμοκρασία μετά από λίγο.

+1

Δημοσ.

Ο σκληρός είναι και αυτός καινούριος;

Εγω κάνα bug στα windows βλέπω να έχει το παιδί..δεν ξέρω.

Το έχει αναγνωρίσει κανονικά το hardware ο υπολογιστής;

Δημοσ.

Για τον Υ/Η δεν ξέρω να σου πω.

Το εξεισ υπολογιστη, πρεπει να εχει θεμα με τις ραμ.

Πέρα από τη πλάκα, βάλε καρφωτά timings, mhz, voltages στη ram και θα εισαι ενταξει. Επισης στη θεση σου θα εκανα και bios update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...