armagedwnn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, έχω ένα σύστημα με τον APU της υπογραφής και χρησιμοποιώ τα ενσωματωμένα γραφικά. Γενικά έχω φάει μια πίκρα με VIDEO_TDL_FAILURE και παρά τους ελέγχους που έχω κάνει σε όλο το σύστημα, απενεργοποίηση TDL κτλ. Το πρόβλημα δεν λύθηκε 100% απλά έγινε σπάνιο και δεν έχω BSOD, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή μετά από format. Το σύστημα το θέλω για γενική καθημερινή χρήση και σκέφτομαι να πάω σε mint ή ubuntu? Το ερώτημα μου είναι ότι το έχω ψάξει αρκετά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι οι drivers μου θα δουλεύουν σε mint. Αν κάποιος γνωρίζει η έχει πέσει στην αντίληψη του κάποιος εγκυρος σχετικός οδηγός θα βοήθουσε. Ευχαριστώ.!
pmav99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καθώς είναι σχετικά νέο CPU, διάλεξε τη διανομή που έχει (ή/και θα λάβει) τον πιο καινούριο kernel 2
armagedwnn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Για την έκδοση 19 έχω δει αναφορές από πολλούς ότι δουλεύουν μια χαρά, αλλά κανεις δεν αναφέρει αν χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα γραφικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω. Νομίζω απο kernel υποστηρίζεται ήδη απ' το καλοκαίρι. Μια δοκιμή θα δείξει, απλά ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος αν κάποια έκδοση ubuntu τους υποστηρίζει ήδη.
hara75gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στον 4.17 μου δούλευε μια χαρά, αλλά πάλι, μια στις τόσες έκανε κάποιο freeze το σύστημα και μόνο με reboot ξεκολλούσε.Πλέον από 4.18+ δουλεύει χωρίς ούτε ένα κόλλημα, εδώ και καιρό.Οπότε ψάξε ποιο ubuntu-ειδές έχει τουλάχιστον 4.17 kernel. Εγώ είμαι με tumbleweed και έχω βρει την ησυχία μου πάντως edit:τώρα που το τσέκαρα, είδα ότι το mint 19, έρχεται με 4.15 kernel... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από hara75gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα