Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Η ip σου είναι πολύ πιο πολύτιμη απο το όνομα και την διεύθυνση σου. Ας μην μας φτάσουν στο σημείο να φοβόμαστε και την σκιά μας.

Μόνη της δεν προσφέρει και πολλά. Μαζί με τα γύρω γύρω όμως, ναι είναι πολύτιμη. Όχι πιο πολύτιμη όμως από το τηλέφωνο μου, το φύλο μου, την ημερομηνία γέννησης, κλπ.

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.Μου θύμισε την προσφορά Old Hoborn που παρήγγειλε η μισή Ελλάδα και παρέλαβαν μετά απο εβδομάδες,κάποιοι ποτέ.

Στην δουλειά μου έχουν τα στοιχεία μου,αλλά μπορώ να πιώ δωρεάν όσους καφέδες θέλω της Nespresso.  :D

Δημοσ.

επενδυσα κι εγω στα καφεδακια, θα τα σπασω να τα βαλω στην κινεζο αριελλι που εχω τον τελευταιο χρονο

ελπιζω να βγαλουν τα χρηματα τους και να ειναι καλοι καφεδες τουλαχιστον

τοσα λεφτα δωσαμε 🤠

Δημοσ.

Έκανα 15 παραγγελίες στη ίδια διεύθυνση, με ίδιο επίθετο και διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Ευχαριστω τον TS

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, argosixna είπε

"-Εσυ πως βρεθηκες εδω ομηρε Α?"

"αγορασα καψουλες "

45780295_1789527804492116_3384391159315955712_n.jpg

Ωραίο σαν post, αλλά είναι κρίμα να βλέπεις ότι κάποιος με κριτική σκέψη που σατιρίζει τον κίνδυνο του διαδικτύου, κάνει ορθογραφικά λάθη που ούτε το παιδάκι της φωτογραφίας δεν θα έκανε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_dinos είπε

Ωραίο σαν post, αλλά είναι κρίμα να βλέπεις ότι κάποιος με κριτική σκέψη που σατιρίζει τον κίνδυνο του διαδικτύου, κάνει ορθογραφικά λάθη που ούτε το παιδάκι της φωτογραφίας δεν θα έκανε

Δεν βλεπω να εγραψα κατι λαθος στο ποστ μου.. Εκτος και αν λες για την φωτογραφια , την οποια απλα πετυχα τυχαια στο διαδυκτιο που λες, λιγο μετα απο το ποστ του αλλου και μου ηρθε στο μυαλο σαν απαντηση.. Σιγα μην ημουν τοσο σκατοψυχος να κατσω να φτιαξω φωτογραφια για να την πω σε καποιον.. 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ. 5 κάψουλες με ένταση 11 (Ristretto). Ωραία υφή και κρέμα στον espresso, γεύση ελαφρώς πιο όξινη απ' ότι θα έπρεπε ίσως...διαφορετικό χαρμάνι όμως, οπότε λογικό. Σημαντικό πως είναι από αλουμίνιο οι κάψουλες. Ποιοτικά θα έλεγα πως είναι ένα κλικ κάτω από τους original nespresso.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...