Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχαια το ειδα, δεν γνωριζω το κοστος που μπορει να εχουν αλλα οπως και να εχει, ειναι δωρεαν και η διαδικασια πολυ απλη. Συμπληρωνεται την φορμα και σας το στελνουν.

Αυτο ειναι το link

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Αξίζει να ανταλλάξεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία για 5 καφέδες;

δεν ζηταει αριθμο πιστωτικης. εδω Η σαρα και η μαρα εχει τα στοιχεια μας. Δεν νομιζω πως ειναι κατι πονηρο το συγκεκριμενο επειδη εχουν το τηλεφωνο μας, τα αλλα στοιχεια δεν ειναι και κρυφα.

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 4
Δημοσ.

Είναι πολύ ξεκάθαρη συλλογή στοιχείων.

Αν εσύ θεωρείς ότι ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ τα έχουν όλοι και είναι ασήμαντα, τότε προφανώς το κάνεις.

Έχω απλά κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και προβάλλω την άλλη πλευρά...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Οτι , τι μπορουν να σε κανουν? 

Εδω κανεις επικυρωση με φωτογραφιες σε αλλα και αλλα site... Eκει ναι , δεν στελνεις διαβατηριο για 5 καφεδες....

Δημοσ.

Το είχα κάνει πέρσι... όποτε να ναι τις στέλνουν πάντως, αφού το είχα ξεχάσει μέχρι να τις στείλουν... Κατά τα άλλα δεν με έχουν ενοχλήσει πάντως... οπότε πάρτε άφοβα....

Εγώ δεν έχω καν τη μηχανή που ζητάει, απλά τρύπησα τις κάψουλες και έβαλα το καφέ στην εσπρεσιέρα.... :D  Έβγαλα 2 καφεδάκια.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο μάρκετινγκ. Με 5 κάψουλες μαθάινουν διεύθυνση, τηλέφωνο και email. Δίνουν 2€ και έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να σου σπαμάρουν την ψυχή με διαφημιστικά, προσφορές και νέα!

Επεξ/σία από bilisios
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δώσει στοιχεία και στη συνέχεια έχω φάει ακυρωμένες παραγγελίες κατ εξακολούθηση, εδώ τουλάχιστον ξέρεις τι γίνεται.

(Εκτός και αν μας ακυρώσουν και αυτοί στο τέλος!!!)

ΥΓ: Mόλις έρθει το πρώτο mail τους, κάνεις unsubscribe και γλυτώνεις το πρήξιμο. Το φακέλωμα δεν το γλυτώνουν, αν θέλουν αγοράζουν τις προσωπικές σας πληροφορίες από αλλού 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bilisios είπε

Ωραίο μάρκετινγκ. Με 5 κάψουλες μαθάινουν διεύθυνση, τηλέφωνο και email. Δίνουν 2€ και έχουν όλα τα απαρέτητα στοιχεία για να σου σπαμάρουν την ψυχή με διαφημηστικά, προσφορές και νέα!

Σςςςςςςςςς, τους χαλάς το τζάμπα!

1 ώρα πριν, argosixna είπε

Οτι , τι μπορουν να σε κανουν

Εδω κανεις επικυρωση με φωτογραφιες σε αλλα και αλλα site... Eκει ναι , δεν στελνεις διαβατηριο για 5 καφεδες....

Ωραία (παράλογη) λογική...
Πάντως αν κάποιος είναι αρκετά χαζός να δώσει όλα αυτά σε σαιτ τότε καλά να πάθει (βλέπε πχ facebook).

13 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εχω δώσει στοιχεία και στη συνέχεια έχω φάει ακυρωμένες παραγγελίες κατ εξακολούθηση, εδώ τουλάχιστον ξέρεις τι γίνεται.

(Εκτός και αν μας ακυρώσουν και αυτοί στο τέλος!!!)

ΥΓ: Mόλις έρθει το πρώτο mail τους, κάνεις unsubscribe και γλυτώνεις το πρήξιμο. Το φακέλωμα δεν το γλυτώνουν, αν θέλουν αγοράζουν τις προσωπικές σας πληροφορίες από αλλού 

Συνήθως κάνει μπαμ από πριν ότι μια "προσφορά" είναι μούφα. Άρα δικό σου λάθος ξεκάθαρα.
Αν δίνεις αβέρτα τα στοιχεία σου από εδώ και από εκεί, και αν αποδέχεσαι το παράνομο αυτού που γράφεις, τότε ναι, δεν το γλυτώνεις το φακέλωμα!

• Confused 4
Δημοσ.
8 minutes ago, non-serviam said:

Σςςςςςςςςς, τους χαλάς το τζάμπα!

Ωραία (παράλογη) λογική...
Πάντως αν κάποιος είναι αρκετά χαζός να δώσει όλα αυτά σε σαιτ τότε καλά να πάθει (βλέπε πχ facebook).

Συνήθως κάνει μπαμ από πριν ότι μια "προσφορά" είναι μούφα. Άρα δικό σου λάθος ξεκάθαρα.
Αν δίνεις αβέρτα τα στοιχεία σου από εδώ και από εκεί, και αν αποδέχεσαι το παράνομο αυτού που γράφεις, τότε ναι, δεν το γλυτώνεις το φακέλωμα!

Η ip σου είναι πολύ πιο πολύτιμη απο το όνομα και την διεύθυνση σου. Ας μην μας φτάσουν στο σημείο να φοβόμαστε και την σκιά μας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iCyd είπε

Ειναι μονο για μηχανες Νespresso απο οτι ειδα . 

13 λεπτά πριν, Panos_G2 είπε

Κανουν και για dolce gusto παιδια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...