BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? Της πλάκας είναι. και αυτό που πήρες μετριότατο είναι. Πάλι λάθος έκανες. Την άλλη φορά να ρωτάς πρώτα. 1
dimitrisd87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Της πλάκας είναι. και αυτό που πήρες μετριότατο είναι. Πάλι λάθος έκανες. Την άλλη φορά να ρωτάς πρώτα. χαχαχα εντάξει συγνώμη μη με μαλώνεις..
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Γράψε 100 φορές την φράση "Πρώτα θα ρωτάω".
dimitrisd87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Γράψε 100 φορές την φράση "Πρώτα θα ρωτάω". μάλιστα δάσκαλε! να φανταστώ BE QUIET θα μου πρότεινες?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ούτε με τις 100 φορές μαθαίνεις εσύ. Το eshop είναι πανάκριβο https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html (5 χρόνια εγγύηση) ΥΓ: Βγαίνει και σε semi-modular
dimitrisd87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αμα είσαι Αθήνα όντος είναι ακριβό το eshop,για Θεσσαλονίκη είναι νορμάλ γιατί γενικά εδώ τα έχουν πιο ακριβά και μερικές φορές αμα τα παραγγέλνω απο Αθήνα μαζί με τα μεταφορικά έχουν την ίδια τιμή με τα eshop,πλαίσιο και λοιπά.Ευχαριστώ πολύ πάντως! κ ο τρόπος σου γαμάτος!μόλις καεί κ αυτό η οτιδήποτε άλλο θα σε ρωτήσω ξανά για να δείς οτι έπιασε τόπο η τιμωρία χαχαχα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από dimitrisd87
liopyr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως, και η be quiet δεν είναι εταιρια του κώλου, πολλά τροφοδοτικά της τα φτιάχνει η Seasonic με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και το συγκεκριμένο παραπάνω είναι μάλλον από HEC. Προσωπικά τα εμπιστεύομαι, και μάλλον θα τα προτιμούσα σε σχέση με την CX σειρά της Corsair. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από liopyr
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, liopyr είπε Πάντως, και η be quiet δεν είναι εταιρια του κώλου, πολλά τροφοδοτικά της τα φτιάχνει η Seasonic με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και το συγκεκριμένο παραπάνω είναι μάλλον από HEC. Προσωπικά τα εμπιστεύομαι, και μάλλον θα τα προτιμούσα σε σχέση με την CX σειρά της Corsair. Προφανώς και δεν είναι εταιρεία του κώλου αλλά μπροστά στα 5 χρόνια εγγύηση που δίνει η σειρά CX της Corsair στα ίδια χρήματα προφανώς και είναι προτιμότερη επιλογή. Η συγκεκριμένη σειρά είναι τα νεότερα μοντέλα και έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα από την προηγούμενη σειρά CX.
manolis940 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? Αν δεν τον βγάλεις να τον μετρήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ένδειξη του φουσκώματος επίσης μπορεί να είναι το ότι πάει να τα φτύσει. Αν τον δεις καμένο απλά ξέρεις ότι τα έφτυσε. Εγώ θα σου πρότεινα να το βγάλεις απ το σύστημα να αφαιρέσεις τον ανεμιστήρα και να το βάλεις μπροστά. Μπορείς επίσης αν βρεις μια μπαταρία στα (12V πιθανών ) να βάλεις να δουλέψει και μόνο ο ανεμιστήρας. Έτσι θα μπορέσες καλύτερα να περιορίσεις τον φταίχτη του θορύβου Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από manolis940
dimitrisd87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν δεν τον βγάλεις να τον μετρήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ένδειξη του φουσκώματος επίσης μπορεί να είναι το ότι πάει να τα φτύσει. Αν τον δεις καμένο απλά ξέρεις ότι τα έφτυσε. Εγώ θα σου πρότεινα να το βγάλεις απ το σύστημα να αφαιρέσεις τον ανεμιστήρα και να το βάλεις μπροστά. Μπορείς επίσης αν βρεις μια μπαταρία στα (12V πιθανών ) να βάλεις να δουλέψει και μόνο ο ανεμιστήρας. Έτσι θα μπορέσες καλύτερα να περιορίσεις τον φταίχτη του θορύβου το δοκίμασα φίλε μου απο κάποιο πηνίο η πυκνωτή ακούγετε στα σίγουρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απο πού και δεν ξέρω να τα μετρήσω με το πολύμετρο και να καταλάβω τι φταίει.
Dantε Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Πετα το.Της πλακας τροφοδοτικο ειναι.Απο πηνιο ειναι ο θορυβος. 1
manolis940 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε το δοκίμασα φίλε μου απο κάποιο πηνίο η πυκνωτή ακούγετε στα σίγουρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απο πού και δεν ξέρω να τα μετρήσω με το πολύμετρο και να καταλάβω τι φταίει. Και γω δεν ξέρω πάρα πολλά από ηλεκτρονικά, για να μετρήσεις όμως με πολύμετρο τον πυκνωτή πρέπει να τον αφαιρέσεις απ το κύκλωμα άσε που πρέπει και το πολύμετρο σου να μετράει πυκνωτές . Στο παρελθόν έχω επισκευάσει μερικά τροφοδοτικά τα οποία έκαναν "μπαμ" ( και κυριολεκτικά ) στο που είναι το πρόβλημα. Αφού τα έβαλα σε πρίζα με διακόπτη και μετά έφυγα μακριά , κάποια δούλεψαν και κάποια όχι. Έκανα και κάποιες μετρήσεις με το πολύμετρο για ν δω αν δίνει σωστά ρεύμα και όλα δουλεύουν ακόμη. Όμως σε υπολογιστή το μόνο τροφοδοτικό που έχω επισκευάσει είναι σε ένα που κάηκε απλά μια ασφάλεια(αυτή κι αν κάνει μπαμ ) από υπέρταση του ρεύματος υποθέτω. Όλα όμως γενικά είναι σε συσκευές που για χάρην του πειραματισμού δεν με ενδιαφέρει αν χαλάσουν. Στο pc που γράφω τώρα δεν θα το ρίσκαρα να τοποθετήσω επισκευασμένο τροφοδοτικό! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από manolis940
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση να παιζει ετσι για χρόνια.. Coil wine εχει ok, αν δεν σε ενοχλεί σε μεγάλο βαθμο, κι αν το μηχανημα σου δεν είναι καινούργιο η΄ ενεργοβόρο κτλ , άσε το στην άκρη να υπάρχει για ώρα ανάγκης και βάλε κανενα απο τα προτεινόμενα (πχ blueblood corsair ) κτλ.. Ο ανεμιστηρας του μια χαρα είναι και γενικα μην πειράξεις τίποτα γιατί κι αυτοί που σου λένε " άνοιξε το και κοίτα και άλλαξε και κάνε" , δεν είδα να σου λέει κανένας οτι αμα δεν ξέρεις, είναι επικίνδυνο και ο΄τι οι μεγάλοι πυκνωτές κρατάνε το ρευμα τους και μπορεί να βρεθείς και χτυπημένος απο το ρευμα εκτός πρίζας!🤯 Το συγκεκριμένο Lamtech το είχα πάρει κι εγω πριν 7 χρόνια περίπου 35 ευρω 550 watt.. Μου είχε βγεί σκυλί και είχε και 6πινο που ήταν μια χαρά και 2χ4pin cpu και έχει μπεί σε 4 pc στην διαδρομή του... Τον τελευταίο χρόνο παίζει σε i3 2100 με R7 260X 6gb ram 2 hdd και φτου μην το ματιάσω καλή συνέχεια να έχει.. Τότε ξεκιναγε στα 12-13 ευρω το force 450 watt και γι αυτο το είχα πάρει σαν μια μέτρια αγορά που να μην είναι κάτι εντελώς φτηνιάρικο, αλλά ούτε και κατι ακριβό.. Εγω τουλάχιστον δικαιώθηκα...(Είτε έτυχε, είτε πέτυχε...)😜 1
dimitrisd87 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 μετά απο ώρες στο ψάξιμο βρήκα να απενεργοποιήσω μια επιλογή c1e c3 και c6 στα bios γιατί το προκαλούσε η μητρική και το έπαθε και για να μην το πάθω και στο επόμενο,τώρα αλήθεια - ψέμα θα δείξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα