Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αν το κρυψεις τοτε δεν εχεις την οθονη που υποτιθεται οτι εχεις...

Οτι η 6.15" οθονη εαν γινει 6" ειναι θανατηφορα διαφορα....

Εαν ουτως ή άλλως δεν βαλεις notch θα εχεις μικροτερη οθονη. Οποτε με το notch μονο κερδισμενος εισαι και οχι χαμενος. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω την γκρινια..!!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εαν ουτως ή άλλως δεν βαλεις notch θα εχεις μικροτερη οθονη. Οποτε με το notch μονο κερδισμενος εισαι και οχι χαμενος. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω την γκρινια..!!!

Δεν χρειαζεται να καταλαβαινουν ολοι… Αυτοι που καταλαβαινουν γκρινιαζουν όπως λες, και δυστυχως η ευτυχως είναι αρκετοι… Και συντομα η αγορα θα διωξει το notch και τοτε βαζω στοίχημα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θα πει εγω θελω κινητο με notch...Όπως κανεις δεν ελεγε πριν από αυτό ότι το χρειαζεται...Εγινε μια χαζη-αβολη μοδα αναγκαστικα μιας και θελουμε bezelless κινητα με οσο το δυνατον μεγαλύτερες οθονες αλλα να μην κραταμε φρατζόλες ψωμια στο χερι μας...Τοσο απλο...Καποιοι αναγκάζονται και το παιρνουν γιατι δεν υπαρχουν άλλες επιλογες...Αυτοι που την εχουν όμως κοιτανε αλλα κινητα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kp1 είπε

Φιλε συγνωμη αν ειμαι off topic αλλα τι ειναι το black and white που εχει το mate 10 pro??Ευχαριστω πολυ απλα ρωταω για να μαθαινω!!!

Εχει 2 καμερες εκ των οποιοων η μια ασπρομαυρη.

Συνδυαζει και τις 2 (εγχρωμη, ασπρομαυρη) για καλυτερη ποιοτητα.

Εγω προσωπικα θα προτιμουσα για 2η καμερα οπτικο Ζοομ

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Συγγνώμη , είσαι χαζός ; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Λες να ειμαι? Explain to prove it!

ειναι διαφορα ναι ή οχι ; σου δινει λιγοτερο ευρος θεασης το ΄΄κολπακι΄΄  αυτο; ναι ή οχι ; ειναι μια τραγική λύση ; αφου δεν κανει τοσο διαφορα οπως λες τοτε γιατι να σου δινει αυτην την επιλογη; μηπως επειδη ολοι μισουν αυτη τη μαλακια και προσπαθουν να το αποφυγουν; 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newton91 είπε

ειναι διαφορα ναι ή οχι ; σου δινει λιγοτερο ευρος θεασης το ΄΄κολπακι΄΄  αυτο; ναι ή οχι ; ειναι μια τραγική λύση ; αφου δεν κανει τοσο διαφορα οπως λες τοτε γιατι να σου δινει αυτην την επιλογη; μηπως επειδη ολοι μισουν αυτη τη μαλακια και προσπαθουν να το αποφυγουν; 

Οχι δεν ειναι διαφορα. Διοτι στο ιδιο σασι και αφηνοντας περιθωριο απο πανω για την τοποθετηση καμερας και αισθητηρων απλα θα εχεις μικροτερη οθονη με μεγαλυτερο πανω bezel. Οποτε τωρα αντι να σου βαλει μικροτερη οθονη με μεγαλυτερο bezel σου βαζει μεγαλυτερη οθονη με φρυδι στην μεση. Εχεις λοιπον την δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις εχοντας το ιδιο αισθητικο αποτελεσμα με το εαν δεν ειχες το φρυδι αλλα εχεις και την επιλογη να το αφησεις εκει με τις ενδειξεις και να εκμεταλευτεις πληρως την υπολοιπη οθονη. Οποτε κερδισμενος εισαι ουτως ή αλλως! Δεν σε κοροιδεψε και κανενας γιατι εξ αρχης ξερεις οτι ειναι ετσι. Επιλογες με πραγματικη full screen τωρα ξεκινανε (υπηρξαν και ελαχιστες) και εχουν ακομη μειονεκτηματα που δεν εχουν λυθει. Οποτε το notch μονο κερδος ειναι. Τι να λεμε τωρα!

• Sad 1
Δημοσ.

Το τι ειναι το Notch ασε να το δειξει ο καιρος...Αλλα αφου θεωρεις οτι ειναι μονο κερδος να σε δω  του χρονου που δεν θα βρισκεις καινουριο κινητο με notch, η σε δυο χρονια, να παραπονιεσαι γιατι δεν βγαζουν κινητα με Notch...Και επισης αφου θεωρεις οτι ειναι μονο κερδος ασε εμας να τσακονωμαστε που δεν ξερουμε και παρε τα ποπκορν σου να απολαυσεις λογομαχιες για κατι που εχουμε αδικο

Δημοσ.

Το οτι διαφωνεις δεν σημαινει οτι αυτα που λεω ειναι λαθος. Ειναι απλα η πραγματικοτητα. Το οτι επιλεγεις να παραπονιεσαι για κατι ανουσιο ειναι δικαιωμα σου φυσικα. Το τι θα υπαρχει στην αγορα θα φανει. Ξεκιναει η ταση με το αθλιο pop-up συστημα για τις καμερες. Οπως επισης οι 35 καμερες ανα κινητο αντι μια και καλη. Οι μπαταριες μενουν οριακες για να μην παχυνει και καλα το κινητο... Θα υπαρχουν θεματα για γκρινια πολλα. Ειδικα για οσους αλλαζουν κινητα ανα εξαμηνο και εχουν το κινητο για επιδειξη και οχι ως εργαλειο. 

Παω να παρω Pop Corn....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το οτι διαφωνεις δεν σημαινει οτι αυτα που λεω ειναι λαθος

φυσικα...Δεν εχω παντα δικιο...Μονο που στην προκειμενη εχω και δεν το βλεπεις...Χθες δεν υπηρχε το Notch και αυριο συμφωνα με καθε επισημο η μη leak δεν θα υπαρχει και παλι...Για θα εχουν γινει τα κκινητα μια οθονη και τελος.Ηδη finger scanner κατω απο την οθονη ηδη υπαρχει λυση για τα ηχεια μονο οι σενσορες μενουν και μαλλον μεχρι του χρονου θα εχει βγει κινητο...Αρα οπως βλεπεις ηταν οπως ξαναεγραψα ενα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ...Που αρκετοι κραξαν...

Οπως και τα 3,5mm jack Απλα εκει εχεις εναν ανταπτορακι και τελειωνει το θεμα (οχι οτι μου αρεσει για αυτο το κινητο μου εχει 3,5mm jack...ηταν αρκετα σημαντικο για μενα) για την μπαταρια που λες κτλπ ηδη ΟΛΑ τα κινητα βγαζουν μια μερα αρκετα καλης χρησης, υπαρχουν απειρα powerbank για να διαλεξεις και πριζες απο το αμαξι σου μεχρι οπου θες...

Για τις φωτογραφικες οντως εχουμε ξεφυγει αλλα απο την στιγμη που δεν μου κοβει κατι αλλο τι με ενδιαφερει?το pop-up μια φορα το ειδαμε και τελος,εκτος αν εννοεις κατι αλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...