imr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτομαι για καινουργιο κινητο, ενω γενικα μεχρι τωρα εδινα 100-200 τον χρονο λεω να παρω κατι καλυτερο. Κυριως λογω καμερας. Απαραιτητη προυποθεση να μην εχει notch Απο οτι εχω δει το μονο που καλυπτει τα συγκεκριμενα ειναι το s9+ και το note 8 Αγορα μπορει να γινει και σε λιγο καιρο δεν ειναι αμεσο Υπαρχει καποια αλλη προταση? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400-500 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτο, browsing 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, ois και εαν υπαρχει διπλη καμερα να ειναι 50mm 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Αδιαφορο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο μονο
imr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το xz2 βλεω εχει μια καμερα, και το huawei εχει black and white
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, imr είπε Το xz2 βλεω εχει μια καμερα, και το huawei εχει black and white Εγω σου απαντησα με βαση τα χρηματα που διαθετεις και με βαση το γεγονος οτι δεν θελεις notch οπως το τονισες. Το λεω αυτο γιατι το S9+ και το Note 8 και τα δυο ειναι εκτος των χρηματων που διαθετεις. Αλλη μια επιλογη που μου ερχεται στο μυαλο χωρις Notch ειναι και το Xiaomi Mi Mix 2s απο καποια αλυσιδα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
saruman123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 S9+ (579€) Note 8(557€) Μαζεύεις και παίρνεις οποίο νομίζεις. Η περιμένεις Black Friday. 1
imr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, saruman123 είπε S9+ (579€) Note 8(557€) Μαζεύεις και παίρνεις οποίο νομίζεις. Η περιμένεις Black Friday. Αυτη ειναο η ιδεα, και υα 80 ευρω παραπανω τα δινω εκτος εαν υπαρχει κατι καλυτερο με λιγοτερα χρηματα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, KlanwMeKroto είπε S9 απλό, όχι plus. κριμα είναι...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, KlanwMeKroto είπε Σε τι ακριβώς; για το 1/8 της τιμης να παρεις το κομμενο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 εε από τα 500 στα 580 είναι μικρη διαφορα για να πας στο μικρο, αυτό λεω μονο...Αξιζει την υπερβαση. Αν ηταν από τα 200 στα 280 τοτε δεν θα αξιζε γιατι μιλαμε για σχεδόν το 1/3 της τιμης...Αλλα στα 500 τα 80 φαινονται λιγα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, KlanwMeKroto είπε Ε για άνθρωπο που σου λέει πως έδινε μέχρι 100 εως 200 για κινητό και σου έχει βάλει budget 400-500 σημαίνει πως ήδη έχει κάνει την υπέρβαση. Καταλαβαίνω πως το λες όμως. Ξανά λεω όμως, πως δεν λείπει τίποτα απ το S9 το απλό, μη το υποβιβάζετε έτσι απ αυτά που ακούτε στο youtube και στο insomnia απ τους κλασικους άσχετους. Πρώτα δοκιμάστε κάτι ΕΣΕΙΣ και μετά εκφέρετε άποψη. ΥΓ. Δεν σου κάνω κάποιου είδους επίθεσης όχι δεν το παιρνω σαν επιθεση σιγουρα, κουβεντα κανουμε! Εγω προσωπικα εχω το S9+, προερχομουν από το καταπληκτικο G2 που το ειχα παρει αρχες του 14. Ειχα δωσει τοτε ~300 ευρο… ειπα και εγω φετος να κανω την υπερβαση και ελεγα για S9...Μεχρι που εφτασα στο κατάστημα...Για τοσα λιγα λεφτα δεν παιρνεις το απλο. Αυτό θεωρω. Μονο και μονο η μεγαλη οθονη η διπλη καμερα και η μπαταρια είναι 3 σημαντικα πραγματα.
imr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Τα 80 παραπανω τα δινω απλα δεν θελω να ξεφυγω αρκετα. Ειδικα οταν εχω σκοπο να το κρατησω καποια χρονια Τα εξτρα που εχει το + νομιζω αξιζουν για την διαφορα (Εαν το παρω και σε κανα μηνα πιστευω θα εχει πεσει κιαλο)
cmour79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KlanwMeKroto είπε .. ΥΓ. Πέρασα PIE beta στο G2 μιας φιλης μου προχθες που είχε stock rom και της κολλούσε και έμεινα μ@λ@κας. Το κινητό πετάει πραγματικα. .. Spoiler Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να στείλεις το λινκ για τη pie rom που περασες;; Ευχαριστώ!
Vid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα να μου καταγράψει κάποιος που γνωρίζει για το Huawei P10 ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα