Προς το περιεχόμενο

Laptop / Tablet 10.1" Tetratab Casebook 3, 4G/LTE (μόνο internet), Windows 10 Pro 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolakisteo είπε

Μια ερώτηση. Έχει όπως φαίνεται στην εικόνα την εγκοπή _θήκη για τις έξυπνες κάρτες και τις καμπύλες για να πιάνεις το ταβλετ ή είναι χωρίς καμπύλες η πλάτη του.??? 

Ακριβώς όπως το βλέπεις είναι...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο site τους λένε ότι υπάρχει και κάποιο κάλυμμα και δεν φαίνονται οι εγκοπές. Λίγο κακόγουστο όπως φαίνεται έτσι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Δεν ειμαι σιγουρος αν το 'location' αντιστοιχει στο gps. Μηπως αφορα εντοπισμο θεσης μεσω ip?

Και τα δύο. Όταν υπάρχει GPS χρησιμοποιείται και αυτό, αλλιώς η IP και πιθανώς η SIM. 

Πάντως δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του GPS στο BIOS.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω με την θύρα micro usb που έχει, μπορούμε να συνδέσουμε στικακι με έναν μετατροπέα microusb to usb?

Μπορούμε και να συνδέσουμε μια άλλη συσκευή πχ έναν εκτυπωτή ή ένα εξωτερικό dvd αντιγραφικο, που μπορεί να ζητήσουν drivers?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilias43 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω με την θύρα micro usb που έχει, μπορούμε να συνδέσουμε στικακι με έναν μετατροπέα microusb to usb?

Μπορούμε και να συνδέσουμε μια άλλη συσκευή πχ έναν εκτυπωτή ή ένα εξωτερικό dvd αντιγραφικο, που μπορεί να ζητήσουν drivers?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Βέβαια, λειτουργεί ως κανονικό USB. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι από εκεί φορτίζει κιόλας, οπότε πρέπει να διαλέξεις αν θα το φορτίζεις ή αν θα έχεις συνδεδεμένη συσκευή USB. (Υπάρχουν κάποιοι αντάπτορες με τους οποίους θεωρητικά μπορείς να συνδέσεις και φορτιστή και συσκευή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστοι).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mic2mic είπε

Βέβαια, λειτουργεί ως κανονικό USB. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι από εκεί φορτίζει κιόλας, οπότε πρέπει να διαλέξεις αν θα το φορτίζεις ή αν θα έχεις συνδεδεμένη συσκευή USB. (Υπάρχουν κάποιοι αντάπτορες με τους οποίους θεωρητικά μπορείς να συνδέσεις και φορτιστή και συσκευή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστοι).

Acasis H027 OTG Micro USB Hub 3 USB θυρών με διακόπτη 3 επιλογών: 1 Off, 2 OTG + Φόρτιση, 3 Μονο OTG ( η σειρά επιλογών διαφέρει από κομμάτι σε κομμάτι, στο δικό μου π.χ. είναι η επιλογή OTG + Φόρτιση είναι στη θέση 1)...

http://www.ebay.com/itm/111745909798 

HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR.jpg?size=4

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...