Προς το περιεχόμενο

Laptop / Tablet 10.1" Tetratab Casebook 3, 4G/LTE (μόνο internet), Windows 10 Pro 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ναι. Του κουτιου οπως λενε.

Εμενα ηταν ανοιγμενο λιγο.

Κακως το δεχτηκα. Τον φακό δεν τον είχε πχ.

Android εκδοση.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Εμενα ηταν ανοιγμενο λιγο.

Κακως το δεχτηκα. Τον φακό δεν τον είχε πχ.

Android εκδοση.

Εγω θα τους το ελεγα και θα ζητουσα αντικατασταση.

Δημοσ.

Και η διαφανής μεμβράνη πάνω στην οθόνη εφάρμοζε τέλεια; Επειδή η δικιά μου ήταν γεμάτη φυσαλλίδες, και μεγάλες μάλιστα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Και η διαφανής μεμβράνη πάνω στην οθόνη εφάρμοζε τέλεια; Επειδή η δικιά μου ήταν γεμάτη φυσαλλίδες, και μεγάλες μάλιστα.

Και εμενα ειχε μεγαλες φυσαλιδες. Να ειμαι ειλικρινης, δεν σκεφτηκα κατι ασχημο εξαιτιας αυτου του γεγονοτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Παιδιά ποια τα +/- ανάμεσα σε windows και android στη συγκεκριμένη συσκευή?

Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις άμεσα, το καθένα έχει την δική του φιλοσοφία απαιτήσεις, δυνατότητες και περιορισμούς...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις άμεσα, το καθένα έχει την δική του φιλοσοφία απαιτήσεις, δυνατότητες και περιορισμούς...

OK, ας πουμε για αρχή σαν OS πιο καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και μετά στο συγκεκριμένο επεξεργαστή και ραμ ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα, πχ κολλήματα, updates.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

OK, ας πουμε για αρχή σαν OS πιο καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και μετά στο συγκεκριμένο επεξεργαστή και ραμ ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα, πχ κολλήματα, updates.

2 GB RAM είναι λίγα για Android PC, αλλά σου λέω πάλι, προσπαθείς να συγκρίνεις άμεσα λειτουργικό αποκλειστικά για PC με λειτουργικό βασικά για τηλέφωνο και αυτό είναι λάθος ...

• Like 1
Δημοσ.

Η έκδοση για PC είναι από τα ελάχιστα laptops/tablets με Windows που έχουν GPS. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για καθημερινή πλοήγηση (επισήμως μόνο οι χάρτες HERE παίζουν σε Windows) αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με Garmin Mapsource/Basecamp, T4A, πλοήγηση σε σκάφη κτλ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mic2mic είπε

Η έκδοση για PC είναι από τα ελάχιστα laptops/tablets με Windows που έχουν GPS. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για καθημερινή πλοήγηση (επισήμως μόνο οι χάρτες HERE παίζουν σε Windows) αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με Garmin Mapsource/Basecamp, T4A, πλοήγηση σε σκάφη κτλ.

Υπαρχει τροπος, να κανω enable/disable το gps? Μιλω για την windows version.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Υπαρχει τροπος, να κανω enable/disable το gps? Μιλω για την windows version.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Έχει όπως φαίνεται στην εικόνα την εγκοπή _θήκη για τις έξυπνες κάρτες και τις καμπύλες για να πιάνεις το ταβλετ ή είναι χωρίς καμπύλες η πλάτη του.??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Δεν ειμαι σιγουρος αν το 'location' αντιστοιχει στο gps. Μηπως αφορα εντοπισμο θεσης μεσω ip?

Επεξ/σία από mindreader
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...