Προς το περιεχόμενο

Laptop / Tablet 10.1" Tetratab Casebook 3, 4G/LTE (μόνο internet), Windows 10 Pro 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Το πηρα και εγώ πρώτες εντυπώσεις θετικες!

Υπάρχει περίπτωση να κανουμε την οθόνη να εχει μεγαλύτερη κλιση; Γιατι σταματαει στις 90 μοιρες. Δεν ζητάω να περιστρέφεται. Να πηγαίνει έστω 180 μοιρες; Εμποδίζει η βαση απο οτι βλεπω

Σταματάει λίγο παραπάνω από τις 90° και τέρμα, δεν πάει άλλο...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως οταν ειναι κλειστο, φαινεται να κλεινει αρκετα ερμητικα, η οθονη με το πληκτρολογιο. Ισως ειναι ιδεα μου, αλλα καποια στιγμη νομισα οτι εχει κατι σαν μαγνητη εσωτερικα, για να κλεινει τοσο καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον...καποιες πρωτες εντυπωσεις....

- Η ταχυτητα του, την βρισκω πολυ ικανοποιητικη. Σε σχεση δε με το παλαιο μου netbook, ειναι η μερα με τη νυχτα! Φυσικα, δεν εχω σοβαρες απαιτησεις. Ωστοσο, αν εβαζα να κανει τα μισα πραγματα το netbook, ...ταυτοχρονα(!!!) , απο οσα εβαλα να κανει το tetrapad, απλα θα τα χε παιξει.
Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι οταν το 'φορτωνεις', ναι μεν παει αργα, αλλα δεν κολαει. Ειναι δηλαδη, σε λειτουργικη κατασταση. Ενω στο netbook, με το παραμικρο, κολουσε το συμπαν, και δεν ειχε να κανει πχ με ιους...
Οποτε για μενα αυτο ειναι πολυ τιμια προταση.

- Εβαλα ms office 2019, διχως προβλημα! Βεβαια, θα δουλεψω κυριως με portable applications.

- Μετα απο καποια  win updates, τωρα ειναι μετα απο restart, εχει καμια ωρα που λεει 'preparing to configure windows, - dont turn off your computer'....ελπιζω να μην αργησει πολλες ωρες, θα ξεμεινει και απο μπαταρια...

--------

- Με προβληματιζει λιγο το εξωτερικο στησιμο του μηχανηματος, σε σχεση με το docking connector. Τι εννοω; Οτι με ανοικτη την οθονη, και οντας σε φαση που ειναι περιστρεμμενο, φαινεται να εξεχει-να ειναι ψηλοτερο απο το υπολοιπο πληκτρολογιο. Ετσι, πατανε μεν στο γραφειο τα μπροστινα ποδαρακια, αλλα τα πισω, κατω απο την οθονη, ειναι στον αερα. Εκει, το βαρος, πεφτει αναγκαστικα στο docking connector. Παιζει το ρολο στηριγματος δηλαδη, ενω φανταζομαι δεν επρεπε να ειναι ετσι. Αλλοιμονο αν τα laptops ηταν σε αυτο το σημειο 'στον αερα', επειδη απλα ανοιξε η οθονη στις 90 μοιρες. Επι της ουσιας, πιστευω δεν θα υπαρξει προβλημα. Ισως ομως φθαρει/γρατσουνιστει στο σημειο του docking connector με τον καιρο, γιατι δεχεται μια πιεση/βαρος, που δεν του αναλογει.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Κάποιος καμία φωτογραφία/βίντεο να δούμε πως είναι το μηχάνημα και η οθόνη;

Δημοσ.

Παιδιά δυο ερωτησουλες

1. Το κατω κουμπι της εντασης δεν μου κάνει τοσο καλη επαφή οσο το πάνω το οποιο κανει αμεσως κλικ και ειναι αμεσο. Σαν να το "βυθίζω" και να μην δουλεύει καλα. Το χετε και εσεις; Ειναι αρκετος λογος για να το παω πισω;

2. Το ηχείο πως το κρινεται; Εμενα ειναι μετριας έντασης αλλα ακουγεται τελείως σε ψηλές συχνότητες δεν εχει ιχνος μπάσου η μέσαιων.

Τιπ: Σε αντροιντ απενεργοποίηστε απο τις ρυθμίσεις την προσαρμοσμένη φωτεινότητα να δείτε το φως το αληθινό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες το εβαλα να κανει windows updates. Ηταν πολλα, απο Απριλη και μετα, μεχρι σημερα. Του πηρε μιση μερα...
Δυστυχως, μετα απο 2 επανεκκινησεις, φαινεται να μην εχω ελεγχο στο δεικτη του ποντικιου, μεσω touchpad, οπως το χειριστηκα ως τωρα το μηχανημα.
Στην αναγκη θα βαλω ποντικι, κι ελπιζω εκει να εχω ελεγχο, αλλα το βρισκω περιεργο, να 'αχρηστευτει' το touchpad μετα απο τα windows updates.

Πηρα την αποφαση, με βαρια καρδια ομως, να του βαλω antivirus. Εβαλα το avira. Οσο προσεκτικος κι αν ειναι κανεις, γινεται μηχανακι windows να μην εχει antivirus? Βεβαια καποιοι λενε, οτι και το ενσωματωμενο των windows, πλεον κανει καλη δουλιτσα. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Θα θελα να μην του βαλω av για να μην του κοβω 'δυναμεις', αλλα ειναι και ενα ρισκο που το σκεφτομαι...αμα κατσει στραβη με κανεναν ιο, θα λες γιατι δεν εβαλα antivirus...

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Αυτο με την απενεργοποίηση του touchpad το έκανε και σε μένα αλλά το αντιμετώπισα άμεσα με τον αρχαίο τρόπο. Αποσύνδεσα το τάμπλετ απο το πληκτρολόγιο και το ξανασύνδεσα, το ξαναβρήκε και τέλος. Δοκίμασέ το και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Απο τότε δεν το ξαναέκανε.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, marmarinos2006 είπε

Αυτο με την απενεργοποίηση του touchpad το έκανε και σε μένα αλλά το αντιμετώπισα άμεσα με τον αρχαίο τρόπο. Αποσύνδεσα το τάμπλετ απο το πληκτρολόγιο και το ξανασύνδεσα, το ξαναβρήκε και τέλος. Δοκίμασέ το και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Απο τότε δεν το ξαναέκανε.

Θα το δοκιμασω κι εγω! Μακαρι να παιξει! thanks for the idea!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Χτες το εβαλα να κανει windows updates. Ηταν πολλα, απο Απριλη και μετα, μεχρι σημερα. Του πηρε μιση μερα...
Δυστυχως, μετα απο 2 επανεκκινησεις, φαινεται να μην εχω ελεγχο στο δεικτη του ποντικιου, μεσω touchpad, οπως το χειριστηκα ως τωρα το μηχανημα.
Στην αναγκη θα βαλω ποντικι, κι ελπιζω εκει να εχω ελεγχο, αλλα το βρισκω περιεργο, να 'αχρηστευτει' το touchpad μετα απο τα windows updates.

Πηρα την αποφαση, με βαρια καρδια ομως, να του βαλω antivirus. Εβαλα το avira. Οσο προσεκτικος κι αν ειναι κανεις, γινεται μηχανακι windows να μην εχει antivirus? Βεβαια καποιοι λενε, οτι και το ενσωματωμενο των windows, πλεον κανει καλη δουλιτσα. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Θα θελα να μην του βαλω av για να μην του κοβω 'δυναμεις', αλλα ειναι και ενα ρισκο που το σκεφτομαι...αμα κατσει στραβη με κανεναν ιο, θα λες γιατι δεν εβαλα antivirus...

Δεν χρειάζεται antivirus, το Windows Defender αρκεί και περισσεύει εκτός και αν μπαίνει κάποιος σε...kinky sites...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Δεν χρειάζεται antivirus, το Windows Defender αρκεί και περισσεύει εκτός και αν μπαίνει κάποιος σε...kinky sites...

Το win defender ενημερωνεται μονο του μεσω των win updates? Και λες κανει οντως καλη δουλεια; (καλα, τελειο δεν ειναι κανενα, αλλα σε καπως εξασθενισμενα συστηματα, με προσεκτικη χρηση να μην τα βαραινουμε διχως λογο....you get my point)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Σωστος, το antivirus της Microsoft εχει γινει πολύ δυνατο τα τελευταια 2 χρονια, πολύ δυσκολα να περασει κατι, και το τεσταρω καθημερινα σε υποπτα σαιτ, αλλα αυτό βρισκει τα παντα, εχει κανει πολύ καλη δουλεια η Microsoft πλεον. Και το κυριοτερο, πολύ ελαφρυ.

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, mindreader said:

Το win defender ενημερωνεται μονο του μεσω των win updates? Και λες κανει οντως καλη δουλεια; (καλα, τελειο δεν ειναι κανενα, αλλα σε καπως εξασθενισμενα συστηματα, με προσεκτικη χρηση να μην τα βαραινουμε διχως λογο....you get my point)

Μια χαρά δουλειά κάνει το defender. Ε προσέχεις και εσύ λίγο που μπάινεις και τι πατάς....

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ενημερώνεται αυτόματα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο που απλώς βαραίνει το σύστημα χωρίς κανένα απολύτως λόγο...

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα πολλα μαζεμενα windows updates, μαλλον εχουμε θεματακι...

30gb περιπου ελευθερα στον δισκο, και αλλα τοσα κατειλλημένα! Ο φακελος windows, πιανει 25gb!!!

Πως θα κανω ξεκαθαρισμα ρε παιδια, για να απελευθερωθει χωρος;, Δοκιμασα με disk cleanup, και οσο πιο μεσα παει σε επιλογες(advanced κλπ), αλλα χαζομαρες, ελαχιστα πραγματα βρηκε να διαγραψει (<1gb).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...