Προς το περιεχόμενο

Laptop / Tablet 10.1" Tetratab Casebook 3, 4G/LTE (μόνο internet), Windows 10 Pro 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει κονεκτορα στο πάνω μερος με ειδική εσοχη που το στηρίζει και το συνδέει. Επίσης μόλις κλειδώσει στη βάση μπορεί και να κλείσει όπως ακριβώς η οθόνη του λαπτοπ με το πληκτρολογιο του λάπτοπ. 

3 λεπτά πριν, bigoulas είπε

Aυτό έχει android δε νομιζω να υπάρχει άμεση σύγκριση μετο tetratab με windows, για την έκδοση του tetratab με android δε γνωριζω να σου πω γιατι δεν το εχω δοκιμάσει. Πάντως η γνώμη μου είναι προτίμησε κάτι απο Ελλάδα γιατί αν χρειαστείς την εγγύηση χαιρετίσματα. Πρίν 6 μήνες πήρα ένα samsung tab s2 4g t719 και πριν λίγες μέρες άρχισε τα boot loop, έφυγε σήμερα για το service, φαντάζεσαι να το είχα πάρει απο Κίνα;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, marmarinos2006 είπε

Eχει κονεκτορα στο πάνω μερος με ειδική εσοχη που το στηρίζει και το συνδέει. Επίσης μόλις κλειδώσει στη βάση μπορεί και να κλείσει όπως ακριβώς η οθόνη του λαπτοπ με το πληκτρολογιο του λάπτοπ. 

Aυτό έχει android δε νομιζω να υπάρχει άμεση σύγκριση μετο tetratab με windows, για την έκδοση του tetratab με android δε γνωριζω να σου πω γιατι δεν το εχω δοκιμάσει. Πάντως η γνώμη μου είναι προτίμησε κάτι απο Ελλάδα γιατί αν χρειαστείς την εγγύηση χαιρετίσματα. Πρίν 6 μήνες πήρα ένα samsung tab s2 4g t719 και πριν λίγες μέρες άρχισε τα boot loop, έφυγε σήμερα για το service, φαντάζεσαι να το είχα πάρει απο Κίνα;

Ωραια νεα για το πληκτρολογιο! :)

-------

Ετσι.

Αλλο windows, αλλο android.

Και τουλαχιστον αν παθει κατι το tetratab, το πας πισω στο eshop. To θεμα εγγυηση, ειναι σημαντικο.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindreader είπε

...

...το πληκτρολογιο-touchpad, ενωνεται με το tablet με καποια υποδοχη-φισάκι-καλωδιο; Εννοω, ελπιζω/θα προτιμουσα, να μην ειναι bluetooth.

784516342_TETRATABCASEBOOK3.jpg.050ac649c324397e092fae3a58106025.jpg

1 ώρα πριν, bigoulas είπε

Εντελώς διαφορετικά προϊόντα  οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις, αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις με Windows υπάρχει στην ίδια τιμή με Android: https://www.e-shop.gr/tablet-tetratab-casebook-3-2-in-1-101-quad-core-2gb-64gb-4g-lte-android-60-white-p-PER.920691που δεν θα το συνιστούσα λόγω λίγης για Android tablet PC μνήμης...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GnG είπε

έχει μέσα στην συσκευασία αντάπτορα micro usb σε usb για να συνδέσεις κάποιο mouse/usb flash έτσι?

Όχι...

http://www.cosmodata.gr/product/224199/adapter-usb-micro-b-m-90-se-usb-a-f-otg
ή
http://www.cosmodata.gr/product/313550/adaptor-otg-usb-wk-ra-otg-silver

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω με εκδοση αντροιντ . Το επαιξα... οκ πολυ το κρατησα ... πολλα απο τα παρελκομενα του ειαι ακομα συσκευασια . Το δινω οποιος το θελει .

Επεξ/σία από akishellas1979
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις ‎9‎/‎11‎/‎2018 στις 9:05 ΜΜ, akishellas1979 είπε

Παιδια το πηρα κ εγω με αντροιντ για τα λεφτα του ειναι αψογο κ το πληκτρολογιο του προσωπικα μου αρεσει πολυ. Οθονη μετρια αλλα για αυτα που το θελω τα κανει μια χαρα κ ενκοω ιντερνετ youtube  excel .

5 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε

το εχω με εκδοση αντροιντ . Το επαιξα... οκ πολυ το κρατησα ... πολλα απο τα παρελκομενα του ειαι ακομα συσκευασια .

?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

?

πολλα χρονια λαπτοπ ταμπλετ κινητα κ γενικα οπως κ εδω  φιλε μου αν βγει κατι κ με τραβηξει το περνω το δοκιμαζω το πουλαω κ παμε γι αλλα . Ποια ειναι η απορια σου λοιπον ? Προηγουμενο προφιλ μου AKISHELLAS1 απο 2008 .

Επεξ/σία από akishellas1979
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε

πολλα χρονια λαπτοπ ταμπλετ κινητα κ γενικα οπως κ εδω  φιλε μου αν βγει κατι κ με τραβηξει το περνω το δοκιμαζω το πουλαω κ παμε γι αλλα . Ποια ειναι η απορια σου λοιπον ? Προηγουμενο προφιλ μου AKISHELLAS1 απο 2008 .

Η απορια του zacharis1955 είναι απολυτα δικαιολογημενη, γιατι πολύ απλα δεν εγραψες ότι το πουλας. Όταν γραφουμε κατι ο άλλος δεν μπορει να είναι μέντιουμ να ξερει τι εννοει ο καθενας όταν το κειμενο εχει γριφους, (Φιλικα παντα και χωρις παρεξυγηση)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, παρελαβα την παραγγελία! Αλλα μη με ρωτησετε τιποτε, γιατι ειμαι δυστυχώς στα χαμένα με το μηχάνημα!

Το μονο που μπορω να πω προς ωρας, εξωτερικα τουλαχιστον, ειναι οτι φαινεται οντως πολυ στιβαρη κατασκευη. Δεν ειναι σαν τα κλασικα ηλεκτρονικα. Αυτο φαινεται οτι εχει φτιαχτει με προδιαγραφες, για να αντεξει και τυχον κακομεταχειριση, αν συμβει! Σιγουρα πολυ θετικο σημειο.

Κατα τα λοιπα, τοσα μηχανηματα εχουν περασει απο τα χερια μου, αλλα ψαχνομαι. Το εβαλα να φορτιζει, δεν το ανοιξα καν στο power, γιατι το φυλλαδιακι λεει 'strongly recommend fully charge the device before starting for the first time'.

Αποριες:

- Το πενακι στο πλαι...πως αποσπαται; Ειναι τοσο γερα 'κολημενο' πανω στη συσκευη, που πιστευω οτι αν το τραβηξω με δυναμη, ή τη λαβη συγκρατησης θα αχρηστευσω, ή αλλη ζημια θα κανω.

- Κατα τη φορτιση, με κλειστη συσκευη, εχουμε καμια ενδειξη οτι οντως φορτιζει ή ποτε ολοκληρωθηκε; ή στα τυφλα, μαντευουμε, αν περασουν πολλες ωρες;

- Αν για να φορτισει, θελει ανοιγμα στο πλαι το προστατευτικο λαστιχακι που καλυπτει τις θυρες φορτισης, δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει με το ανοιξε-κλεισε. Ξερω, το εκαναν για στεγανοτητα/σκονη, ειχα παλια το αδιαβροχο κινητο sony z1 compact και καπως ετσι ηταν, αλλα γι'αυτο κι εγω το sony το φορτιζα με μαγνητικο καλωδιο, κι οχι ανοιγοκλεινοντας το καπακι...ποσο να αντεχε πια...

- Αυτο που μου εκανε 'περιεργη' εντυπωση, ειναι οτι το φυλλαδιακι γραφει οτι η συσκευη δεν ειναι φτιαγμενη για να ειναι συνεχεια στο ρευμα. Εγω ομως ελεγα να την εχω σχεδον παντα συνδεδεμενη στον φορτιστη, οταν ειμαι σπιτι. Οπως ειπα, σαν εφεδρικο λαπτοπακι το θελω, κι οχι σαν tablet για τους δρομους.... Αραγε θα παθει τιποτε αν το εχω συνεχως στο ρευμα, ωστε και η θυρα να μην καταπονειται αλλα και να ειναι παντα φορτισμενο-ετοιμοπολεμο, ή απλα το λενε για να το λενε, και δεν τρεχει και τιποτε; Εξαλλου σε πριζα που ερχεται απο ups θα το εχω, δεν παιζει να ερθει στη συσκευη κακης ποιοτητας ρευμα.

- Ειχα οτι η οθονη, προσαρμοζει μαγνητικα, στο πληκτρολογιο. Ελπιζα/περιμενα ομως, οτι θα μπορουσα να το 'ανοιξω', δηλαδη, να κανει την περιστροφη η οθονη κατα 90 μοιρες, μετα το θηλυκωμα στο πληκτρολογιο. Ε, οση προσεκτικη(με το μαλακο!) πιεση κι αν εβαλα, το σημειο επαφης, δεν βλεπω να στριβει! Και δεν ηθελα να πιεσω και παραπανω, γιατι μπορει κατι να κανω λαθος και να σπασει! Πως ανοιγει η οθονη ρε παιδια, οταν το προσαρμοσουμε στο πληκτρολογιο; Το 'μαυρο' που ειναι η ενωση, δεν μπορω να το κανω να περιστραφει, με τιποτε!

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Το πενάκι δεν αποσπάται, εκτός κι αν κόψεις το σχοινάκι.

Όταν φορτίσει αλλάζει το χρώμα της ένδειξης σε μπλε.

Τα λαστιχάκια είναι για στεγανοποίηση, πόσο θα αντέξουν θα δείξει ο χρόνος.

Προτείνω την χρήση όπως ένα tablet το φορίζουμε το χρησιμοποιούμε αποσπασμένο από τον φορτιστή και όταν χρειαστεί, (την νύχτα) το φορτίζουμε για να είναι έτοιμο για χρήση (περίπου 5 ώρες).

Η οθόνη δεν περιστρέφεται απ' όσο γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gapostolidis thanks για τις απαντησεις.

Το πενακι, απλα θελω να το βγαλω απο την θηκη του. Ουτε προς τα πανω παει, ουτε προς τα κατω. Λες και ειναι σφηνωμενο. Πως βγαινει;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mindreader είπε

Λοιπον, παρελαβα την παραγγελία! Αλλα μη με ρωτησετε τιποτε, γιατι ειμαι δυστυχώς στα χαμένα με το μηχάνημα!

Το μονο που μπορω να πω προς ωρας, εξωτερικα τουλαχιστον, ειναι οτι φαινεται οντως πολυ στιβαρη κατασκευη. Δεν ειναι σαν τα κλασικα ηλεκτρονικα. Αυτο φαινεται οτι εχει φτιαχτει με προδιαγραφες, για να αντεξει και τυχον κακομεταχειριση, αν συμβει! Σιγουρα πολυ θετικο σημειο.

Κατα τα λοιπα, τοσα μηχανηματα εχουν περασει απο τα χερια μου, αλλα ψαχνομαι. Το εβαλα να φορτιζει, δεν το ανοιξα καν στο power, γιατι το φυλλαδιακι λεει 'strongly recommend fully charge the device before starting for the first time'.

Αποριες:

- Το πενακι στο πλαι...πως αποσπαται; Ειναι τοσο γερα 'κολημενο' πανω στη συσκευη, που πιστευω οτι αν το τραβηξω με δυναμη, ή τη λαβη συγκρατησης θα αχρηστευσω, ή αλλη ζημια θα κανω.

- Κατα τη φορτιση, με κλειστη συσκευη, εχουμε καμια ενδειξη οτι οντως φορτιζει ή ποτε ολοκληρωθηκε; ή στα τυφλα, μαντευουμε, αν περασουν πολλες ωρες;

- Αν για να φορτισει, θελει ανοιγμα στο πλαι το προστατευτικο λαστιχακι που καλυπτει τις θυρες φορτισης, δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει με το ανοιξε-κλεισε. Ξερω, το εκαναν για στεγανοτητα/σκονη, ειχα παλια το αδιαβροχο κινητο sony z1 compact και καπως ετσι ηταν, αλλα γι'αυτο κι εγω το sony το φορτιζα με μαγνητικο καλωδιο, κι οχι ανοιγοκλεινοντας το καπακι...ποσο να αντεχε πια...

- Αυτο που μου εκανε 'περιεργη' εντυπωση, ειναι οτι το φυλλαδιακι γραφει οτι η συσκευη δεν ειναι φτιαγμενη για να ειναι συνεχεια στο ρευμα. Εγω ομως ελεγα να την εχω σχεδον παντα συνδεδεμενη στον φορτιστη, οταν ειμαι σπιτι. Οπως ειπα, σαν εφεδρικο λαπτοπακι το θελω, κι οχι σαν tablet για τους δρομους.... Αραγε θα παθει τιποτε αν το εχω συνεχως στο ρευμα, ωστε και η θυρα να μην καταπονειται αλλα και να ειναι παντα φορτισμενο-ετοιμοπολεμο, ή απλα το λενε για να το λενε, και δεν τρεχει και τιποτε; Εξαλλου σε πριζα που ερχεται απο ups θα το εχω, δεν παιζει να ερθει στη συσκευη κακης ποιοτητας ρευμα.

- Ειχα οτι η οθονη, προσαρμοζει μαγνητικα, στο πληκτρολογιο. Ελπιζα/περιμενα ομως, οτι θα μπορουσα να το 'ανοιξω', δηλαδη, να κανει την περιστροφη η οθονη κατα 90 μοιρες, μετα το θηλυκωμα στο πληκτρολογιο. Ε, οση προσεκτικη(με το μαλακο!) πιεση κι αν εβαλα, το σημειο επαφης, δεν βλεπω να στριβει! Και δεν ηθελα να πιεσω και παραπανω, γιατι μπορει κατι να κανω λαθος και να σπασει! Πως ανοιγει η οθονη ρε παιδια, οταν το προσαρμοσουμε στο πληκτρολογιο; Το 'μαυρο' που ειναι η ενωση, δεν μπορω να το κανω να περιστραφει, με τιποτε!

H οθόνη δεν περιστρέφεται...

Δεν πρέπει να είναι συνέχεια στο ρεύμα για να μην καταστρέφεται η μπαταρία...

http://casepad.co.uk/products/casebook-3-card-holder/#1465381143290-dd6aea89-cb30

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πενάκι το τραβάς ελαφρια την άκρη προς τα έξω να βγει λίγο προς τα έξω (είναι απο ελαστικό παλστικό) και μετα το τραβάς προς τα κάτω (ή προς τα πάνω) και βγαίνει. Ειναι τοποθετημένο σε εσοχη για να είναι σταθερό. Δεν τραβάμε την βάση δεν κάνουμε απότομες κινήσεις μόλις το καταφέρουμε την πρώτη φορά μετά τα πράγματα ειναι απλά.

Επεξ/σία από marmarinos2006
  • Like 1
Δημοσ.

Το πηρα και εγώ πρώτες εντυπώσεις θετικες!

Υπάρχει περίπτωση να κανουμε την οθόνη να εχει μεγαλύτερη κλιση; Γιατι σταματαει στις 90 μοιρες. Δεν ζητάω να περιστρέφεται. Να πηγαίνει έστω 180 μοιρες; Εμποδίζει η βαση απο οτι βλεπω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...