zacharis1955 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dess είπε Μάλλον ο Celeron N3350 είναι καλύτερος… Δεν είναι...
axouu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Πως και δεν έχει περισσότερες απαντήσεις το θέμα; Για 129 ευρώ φαίνεται να αξίζει, χαλάει λίγο την εμφάνιση η υποδοχή για αυτήν την κάρτα nfc στο πίσω μέρος αλλά δεν είναι τίποτα το σημαντικό. Με ψήνει αρκετά και ας μην το έχω μεγάλη ανάγκη, μπορεί και να με βολέψει. Το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά αργό σε σχέση με έναν νορμάλ επιτραπέζιο υπολογιστή που λίγο πολύ όλοι μας είμαστε συνηθισμένοι.
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, axouu said: Το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά αργό σε σχέση με έναν νορμάλ επιτραπέζιο υπολογιστή που λίγο πολύ όλοι μας είμαστε συνηθισμένοι. Υπερβολικά αργό δεν είναι σε καμία περίπτωση. Υπερβολικά βαρύ όμως είναι....
dess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, axouu είπε Πως και δεν έχει περισσότερες απαντήσεις το θέμα; Για 129 ευρώ φαίνεται να αξίζει, χαλάει λίγο την εμφάνιση η υποδοχή για αυτήν την κάρτα nfc στο πίσω μέρος αλλά δεν είναι τίποτα το σημαντικό. Με ψήνει αρκετά και ας μην το έχω μεγάλη ανάγκη, μπορεί και να με βολέψει. Το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά αργό σε σχέση με έναν νορμάλ επιτραπέζιο υπολογιστή που λίγο πολύ όλοι μας είμαστε συνηθισμένοι. Γενικά δεν έχει νόημα η σύγκριση των Atom με μοντέρνα τσιπ desktop cpu. Σε (πρόχειρη) σύγκριση Atom με το cpu της υπογραφής σου: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Atom-x5-Z8300-vs-AMD-Ryzen-5-1600/m37765vs3919 ενώ to Intel HD Graphics σε σχέση με την κάρτα GTX1070 8GB (, άστο καλύτερα. Και ναι τα νεότερα Celeron N3350 κλπ για το σενάριο χρήσης που σχεδιάστηκαν (γενική ελαφριά mobile χρήση και meadia player/streaner) αποδίδουν καλύτερα.
marmarinos2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή το συγκεκριμένο το αγόρασα για τη δουλειά μου να ξεκαθαρίσω οτι για 129 θεωρώ οτι ειναι τζάμπα. Ως προς τις λεπtομέρειες 'εχει windows 10 pro αγγλικά η οθόνη ειναι μια απλή tft του επιπέδου των τάμπλετ των 100 ευρώ με ανάλυση 1280*800. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή, είναι αρκετά βαρύ προφανώς για ν' αντέχει στη σκληρή χρήση. Έχει καλό touch και το πενάκι κάνει καλά την δουλειά του. Επειδή έχω δουλέψει με n3350 δεν είδα και καμιά διαφορά στη καθημερινή χρήση κάνουν τα ίδια κολλήματα και τις ίδιες καθυστερήσεις. Έχει micro hdmi, θετικό σε μένα γιατί χρησιμοποιώ projector. Σε μένα καθυστερεί στις αναβαθμίσεις αλλά μπορεί να φταίει και το δίκτυό μου. Η μπαταρία κρατάει πάνω απο 4 ώρες με έντονη χρήση (συνεχώς αναμμένη οθόνη κ.λ.π.) ο δίσκος όπως όλοι οι emmc έχει ταχύτητες μέτριες. Παίρνει sd card, sim card και μέσα στη συσκευασία έχει ενα καλώδιο μ' έναν αισθητήρα που δε ξέρω τι κάνει και άλλο ένα εξάρτημα που μοιάζει με μικρό φακό το οποίο επίσης δε ξέρω τι κάνει. Το e-shop το στέλνει με αντάπτορα soukou για το τροφοδοτικό αλλά δε χρειάζεται γιατί έχει δικό του αντάπτορα γι απλή μπρίζα. Το πληκτολόγιο τώρα στηρίζει καλά το τάμπλετ αλλά η ποιότητά του είναι πολύ φτηνή το touchpad δυσχρηστο και γενικά η διαφορά ποιότητα κατασκευής με το τάμπλετ είναι πολύ μεγάλη. Πάντως τη δουλειά του την κάνει. Επίσης το πληκτρολόγιο με το τάμπλετ κλείνει όπως τα κλασικά laptop. Γενικά για 129 ευρώ αξίζει γιατί θα κάνεις τα ίδια όπως και σ' ενα n3350 laptop με τα μισά λεφτά, τώρα για 199 δε νομίζω να αξίζει, ανάλογα και με τις ανάγκες του καθενός. Αν κάτι θέλετε να ρωτήστε ευχαρίστως να σας απαντήσω Να μην ξεχάσω φορτίζει και απο powerbank αρκεί να είναι μεγάλη γιατί έχει 6000 mah μπαταρία. Για μένα που ήθελα κάτι ελαφρύ με μεγάλη αυτονομία να συνδέεται σε projector να είναι φτηνό και ν'αντέχει στην όχι τόσο ευγενική χρήση να μην κλαίω τα λεφτά μου είναι καλό, μέχρι τώρα δούλευα με n2840 των 190 ευρώ και του είχα πιεί το αίμα αλλά μετά απο 4 χρόνια τα φτυσε. Αν αντέξει και αυτό τόσο με 129 ευρώ τότε θα είναι άριστη αγορά αν είχε και 4 γιγα μνήμη θα ήταν τέλεια αλλά εντάξει και τώρα δεν έχει θέμα. 8 ώρες πριν, axouu είπε Πως και δεν έχει περισσότερες απαντήσεις το θέμα; Για 129 ευρώ φαίνεται να αξίζει, χαλάει λίγο την εμφάνιση η υποδοχή για αυτήν την κάρτα nfc στο πίσω μέρος αλλά δεν είναι τίποτα το σημαντικό. Με ψήνει αρκετά και ας μην το έχω μεγάλη ανάγκη, μπορεί και να με βολέψει. Το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά αργό σε σχέση με έναν νορμάλ επιτραπέζιο υπολογιστή που λίγο πολύ όλοι μας είμαστε συνηθισμένοι. Γιατί οι περισσότεροι όταν αγοράζουν δεν ξέρουν τι αγοράζουν, το συγκεκριμένο αν το συγκρίνεις μ' ενα τάμπλετ τις ίδιας τιμής θεωρώ οτι είναι κλάσης ανώτερο, αν το συγκρίνεις με κάτι λάπτοπ των 200 ευρώ και κάτι chromebook επίσης θεωρώ οτι είναι καλύτερο κυρίως λόγω τιμής. Αν όμως θέλεις να παίζεις παιχνίδια ν' ανοίγεις 50 καρτέλες και να κάνεις επεξεργασία βίντεο τότε δε κάνει. Εγώ τον Ν2840 τον είχα για παρουσιάσεις και ιντερνετ να το πετάω μέσα στη τσάντα και να το πετάω μαζί με την τσάντα οπουδήποτε η μπαταρία κρατούσε περίπου 3 ώρες και τώρα στη δύση της ζωής του το ανέλαβε ο μικρός να το αποτελειώσει με χαλασμένη μπαταρία και σπασίματα στο κέλυφος. Έχω και lenovo legion y520 αλλά δεν έχει νόημα η σύγκριση της hayabusa με το lifan........ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από marmarinos2006 2 1
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, marmarinos2006 said: Έχει micro hdmi, θετικό σε μένα γιατί χρησιμοποιώ projector... Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία γιατί νομίζω ότι αυτό δεν αναφερόταν πουθενά....
marmarinos2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εδω ειναι οι σχετικες πληροφοριες 20160928-casebook3_quickstart_guide.pdf Τελικά ο μικρός φακός της συσκευασίας ειναι για να τοποθετείτε μπροστά απο το φακο της κάμερας και να λειτουργεί σαν μικροσκόπιο (!!) το καλώδιο με τον αισθητήρα είναι όπως μετά κατάλαβα αιθητήρας θερμότητας για να κάνεις κάποια απλά πειράματα μ' ένα προεγκατεστημένο πρόγραμμα της intel. Τελικά η μπαταρία αντέχει τουλάχιστον 5 ώρες αρκετά κοντά σ' αυτό που λέει ο κατασκευαστής Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από marmarinos2006 4 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, dess είπε Μάλλον ο Celeron N3350 είναι καλύτερος. Έχει 2 πυρήνες λιγότερους, αλλά έχει επίσης διπλάσια κατανάλωση (4W αντί 2W), καλύτερο chip γραφικών, νεότερη σχεδίαση, κλπ https://ark.intel.com/compare/87383,95598 Benchmark, του Ζ8350 🤓
akishellas1979 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παιδια το πηρα κ εγω με αντροιντ για τα λεφτα του ειναι αψογο κ το πληκτρολογιο του προσωπικα μου αρεσει πολυ. Οθονη μετρια αλλα για αυτα που το θελω τα κανει μια χαρα κ ενκοω ιντερνετ youtube excel . 1
vasilis1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα κι εγώ.για τα λεφτά του άριστο,λίγο με ταλαιπωρεί με τις αναβαθμίσεις των win10.το μόνο λάθος που εντοπίζω είναι τα 64bit windows.με 2 γιγα ραμ ΕΠΡΕΠΕ να έχει 32 bit.Πολυ τάμπλετ για τα 130€ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από vasilis1
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αυτο το μηχανακι, με win10, με εχει δελεασει οσο τιποτε αλλο να το αγορασω. Σε τιμη προσφορας ομως, max 130e. Σημερα που τσεκαρα eshop το δινει 170ε, δεν δινω τοσα λεφτα με τιποτε. Εκεινο που με προβληματιζει κυριως, ειναι τι αλλο, τα 2gb ram. Μπορει για android να ειναι ok(αν...ειναι), αλλα ρε παιδια, 2gb ram, εν ετει 2018, για windows? Δηλαδη, ειναι σαν να θελει να 'τρεξει', και να του βαζεις φρενο! Θα μου πειτε, οκ, οχι βαρια χρηση. Ναι, δε λεω, αλλα ξερετε, υπαρχει και το 'σπασιμο νευρων', και δεν θα το θελα. Μπορω να το αποφυγω ομως με αυτο το tablet? Γιατι θα το αγοραζα: Σερφαρισμα με καμια 10αρια tabs ανοικτα, ms office, και επισης θελω να μπορω να τρεξω και το adobe photoshop, αργα, αλλα οχι παν-αργα! Επισης βρισκω περιοριστικο, οτι δεχεται microsd μονο μεχρι 32gb! Αληθεια, ξερει κανεις, μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες(win), εκτος της μαμισιας μνημης, στην εξωτερικη sd? Γινεται αυτο στα windows? Βεβαια, με ενα ms office, και ενα photoshop, ακομη κι αν γινεται, παει κι η 32αρα... Επρεπε να δεχεται και μεγαλυτερες. Τι χαζος περιορισμος ειναι αυτος; Max δηλαδη, 64gb(και τι μενει για το χρηστη απο αυτα, λεμε τωρα...) + 32gb = 96gb.... Για πειτε εσεις που το εχετε, τι λετε για ολα αυτα; Ταχυτητα; Χωρητικοτητα; Ποιοτητα κατασκευης; Και αραγε, θα το ξαναβγαλει το eshop σε τιμη προσφορας; Comme ci comme ca το βλεπω ρε γμτ, και θα μπορουσε να ειναι το κελεπουρι της δεκαετιας...
axouu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Αυτο το μηχανακι, με win10, με εχει δελεασει οσο τιποτε αλλο να το αγορασω. Σε τιμη προσφορας ομως, max 130e. Σημερα που τσεκαρα eshop το δινει 170ε, δεν δινω τοσα λεφτα με τιποτε. Εκεινο που με προβληματιζει κυριως, ειναι τι αλλο, τα 2gb ram. Μπορει για android να ειναι ok(αν...ειναι), αλλα ρε παιδια, 2gb ram, εν ετει 2018, για windows? Δηλαδη, ειναι σαν να θελει να 'τρεξει', και να του βαζεις φρενο! Θα μου πειτε, οκ, οχι βαρια χρηση. Ναι, δε λεω, αλλα ξερετε, υπαρχει και το 'σπασιμο νευρων', και δεν θα το θελα. Μπορω να το αποφυγω ομως με αυτο το tablet? Γιατι θα το αγοραζα: Σερφαρισμα με καμια 10αρια tabs ανοικτα, ms office, και επισης θελω να μπορω να τρεξω και το adobe photoshop, αργα, αλλα οχι παν-αργα! Επισης βρισκω περιοριστικο, οτι δεχεται microsd μονο μεχρι 32gb! Αληθεια, ξερει κανεις, μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες(win), εκτος της μαμισιας μνημης, στην εξωτερικη sd? Γινεται αυτο στα windows? Βεβαια, με ενα ms office, και ενα photoshop, ακομη κι αν γινεται, παει κι η 32αρα... Επρεπε να δεχεται και μεγαλυτερες. Τι χαζος περιορισμος ειναι αυτος; Max δηλαδη, 64gb(και τι μενει για το χρηστη απο αυτα, λεμε τωρα...) + 32gb = 96gb.... Για πειτε εσεις που το εχετε, τι λετε για ολα αυτα; Ταχυτητα; Χωρητικοτητα; Ποιοτητα κατασκευης; Και αραγε, θα το ξαναβγαλει το eshop σε τιμη προσφορας; Comme ci comme ca το βλεπω ρε γμτ, και θα μπορουσε να ειναι το κελεπουρι της δεκαετιας... 129 μου το βγάζει ακόμα το eshop
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, axouu είπε 129 μου το βγάζει ακόμα το eshop Εννοεις τιμη newsletter μαλλον. Οντως, μεσω newsletter, 129, μεχρι 17/11. Γιατι στην κανονικη σελιδα το εχει 169.
axouu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Εννοεις τιμη newsletter μαλλον. Οντως, μεσω newsletter, 129, μεχρι 17/11. Γιατι στην κανονικη σελιδα το εχει 169. Ναι από το newsletter πρέπει να είναι Και εμένα με είχε δελεάσει αρκετά το συγκεκριμένο τάμπλετ/λάπτοπ αλλά κατεύνασα τον εαυτό μου λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρειαστώ άμεσα και πως τα 2gb φαίνονται ύποπτα. Καλύτερα πιστεύω να πάρει κανείς με παραπάνω χρήματα ένα κανονικό λάπτοπ που μπορεί να δεχτεί αλλαγές στον σκληρό και στην μνήμη ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο, επίσης η black Friday είναι μπροστά μας αν και δεν πιστεύω πως θα παίξει κάτι αξιόλογο στο ίδιο εύρος τιμής με το συγκεκριμένο του θέματος, εκτός και εντός Ελλάδας. 1
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, axouu είπε Ναι από το newsletter πρέπει να είναι Και εμένα με είχε δελεάσει αρκετά το συγκεκριμένο τάμπλετ/λάπτοπ αλλά κατεύνασα τον εαυτό μου λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρειαστώ άμεσα και πως τα 2gb φαίνονται ύποπτα. Καλύτερα πιστεύω να πάρει κανείς με παραπάνω χρήματα ένα κανονικό λάπτοπ που μπορεί να δεχτεί αλλαγές στον σκληρό και στην μνήμη ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο, επίσης η black Friday είναι μπροστά μας αν και δεν πιστεύω πως θα παίξει κάτι αξιόλογο στο ίδιο εύρος τιμής με το συγκεκριμένο του θέματος, εκτός και εντός Ελλάδας. Καπως ετσι. Να σου πω, με 4gb, και στα 129, θα το περνα χτες, κι ας εβγαινε οτι ηθελε... Αλλα με 2gb, ειναι κατι που δεν ξεπερνιεται... Ωστοσο, ακομη κατι με δελεαζει σε αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις