Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες... Έχει γίνει μ@λ@κί@. Και ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Απλά και ξεκάθαρα. Δηλαδή έπεσε το κινητό και χρειάζομαι να πάρω αρχεία από μέσα.

Λοιπόν, έχουμε τα εξής δεδομένα:

Το κινητό είναι το Oneplus X και είναι με cyanogenmod 13 και συγκεκριμένα αυτή τη ROM από τον SultanXDA, καθώς και recovery TWRP.
Χρησμοποιώ και μια κάρτα SD ως internal storage από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Χθες μου έπεσε πολύ άσχημα και η οθόνη του έχει γίνει κομμάτια και δεν ανάβει καν. Δυστυχώς μέχρι να προλάβω να φτάσω σπίτι να το συνδέσω σε ένα USB (μιας και ήμουν σε ταξίδι), τελείωσε και η μπαταρία του, οπότε στο background (αν όλα λειτουργούν) θα πρέπει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε φάση που περιμένει να εισάγω το PIN.
Το θέμα λοιπόν είναι ότι πρέπει να πάρω ένα φάκελο μέσα από το κινητό που είχε κάποια αρχεία. Το πήγα το κινητό σε έναν τεχνικό εδώ τριγύρω και γενικά μου είπε πως δεν είναι επισκευάσιμο. Παρόλα αυτά το κινητό προσπαθώντας να το χειριστώ με το power button και τα volume buttons, ειναι "ζωντανό", δλδ δονείται και κάτι γίνεται όταν προσπαθώ να μπω σε revovery mode και το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή.

Υπάρχει λοιπόν κανείς που να είναι νίντζα με αυτά και να μπορεί με κάποιο τρόπο να κάνει backup κάποιους φακέλους από το κινητό;

Άνετα πληρώνω κιόλας άμα λάχει όπως είπα και στον τίτλο. (ελπίζω να μην είναι εκτός των κανόνων του φόρουμ).

Αυτά για την ώρα. Αν μπορέσετε να βοηθήσετε, θα σας ήμουν ευγνώμων.
Καλή σας μέρα!

Επεξ/σία από dimxr
Δημοσ.

Εφόσον δεν έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία αναζήτηση σφαλμάτων usb δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Απλά πάρε καινούρια οθόνη 

Δημοσ.

με την SD τα μπερδεύεις λίγο, τα αρχεία είναι εκεί ή στο κινητό?

αν μπεις στο twrp και το συνδέσεις στo pc πρέπει να το βλέπει σαν storage, τουλάχιστον έτσι κάνει στα δικά μου και τα δύο τηλέφωνα
επίσης φαίνεται να δουλεύει το adb οταν είναι σε recovery mode, άσχετα αν το έχω ανοιχτό ή όχι

μπαίνεις με Volume Up + Power

Δημοσ.

H sd ειναι internal storage. Δλδ merged με την εσωτερική μνήμη του κινητού. Τσέκαρε εδώ για μια γρήγορη ματιά.

Το θέμα ειναι ότι η sd αφού είναι merged, 1ον: είναι encrypted οπότε αν τη βάλω σε άλλη συσκευή, απλά πρέπει να φορμαριστεί για να χρησιμοποιηθεί. 2ον: δεν ξέρουμε αν όλα τα αρχεία που χάσαμε είναι εκεί μέσα ή όχι καθώς κάποια παίζει να είναι και κάποια όχι.

Εγώ όταν κάνω boot με power+volume down για να μπω twrp, δεν μου βγάζει κάτι στον υπολογιστή... Όταν κάνω boot με power+volume up, το κινητό εντοπίζεται από τον υπολογιστή ως συνδεδεμένη συσκευή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να το συνδέσεις σε οθονη με micro usb to hdmi το σκεφτηκες? Ισως βγαλεις ακρη ετσι αμα το touch λειτουργεί ακομα! 

Δημοσ.

Δυστυχώς το touch δε λειτουργεί μάλλον ουτε αυτό... δεν έχω καταφέρει τουλάχιστον να πάρει feedback για κάτι τέτοιο...

Αλλά θα μπορούσα να πάρω ένα τέτοιο adaptor να δοκιμάσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...