escada Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα σας, περιμενω την Μαυρη Παρασκευη για να κανω μια αναβαθμιση σε επεξεργαστη ραμ και μητρικη. εχω βαλει στο ματι τα εξεις πραγματακια: 2600-2600χ G.Skill RipjawsV 16GB 3200mhz MSI B450-A Pro -Gigabyte B450 Aorus M (rev. 1.0) θελω να τα παρω με δωσεις οποτε ψαχνω και καταστηματα που να το κανουν αυτο, επισεις μπορω να βαλω πιο μικρες μνημες και να χρονιστουν στα 2300? (κοιταω αυτες τις μητρικες γιατι ειναι απο τις λιγες που εχουν υποδοχες για 5,1 ηχεια και ειναι φτηνες) μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από escada
leros2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, escada είπε καλημερα σας, περιμενω την Μαυρη Παρασκευη για να κανω μια αναβαθμιση σε επεξεργαστη ραμ και μητρικη. εχω βαλει στο ματι τα εξεις πραγματακια: 2600-2600χ G.Skill RipjawsV 16GB 3200mhz MSI B450-A Pro - b450 AORUS M θελω να τα παρω με δωσεις οποτε ψαχνω και καταστηματα που να το κανουν αυτο, επισεις μπορω να βαλω πιο μικρες μνημες και να χρονιστουν στα 2300? (κοιταω αυτες τις μητρικες γιατι ειναι απο τις λιγες που εχουν υποδοχες για 5,1 ηχεια και ειναι φτηνες) μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο? Διόρθωσα τη λίστα σου με τις μητρικές.. Μπορείς να βάλεις και φθηνότερες μνήμες αλλά ποιο αργές, γενικά στους ryzen καλό είναι οι μνήμες να είναι απο 2800 και πάνω...
escada Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, leros2004 είπε Διόρθωσα τη λίστα σου με τις μητρικές.. Μπορείς να βάλεις και φθηνότερες μνήμες αλλά ποιο αργές, γενικά στους ryzen καλό είναι οι μνήμες να είναι απο 2800 και πάνω... και το ξαναδιορθωσα αν βαλω 2800mhz πχ μπορω να τις χρονισω στα 3200?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα