Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,με βοηθήσατε αρκετα και γρήγορα  με ένα θέμα που είχα στα χαμηλά fps πριν κάποιους μήνες,τώρα είναι πολύ πιο απλό πιστεύω το θεματακι που έχω,ένα φιλαράκι μου έδωσε ένα rgb fan, (cooler master masterfan mf120r rgb),έχει 2 καλώδια,το κλασικό που έχουν όλα τα fans,αυτο το βρήκα,και το 4-pin molex rgb το οποίο δεν μπορώ να βρω αν κουμπώνει πάνω στη μητρική, η μιτρική μου asus tuf z370 pro gaming, * έψαξα μήπως συνδέεται και με το τροφοδοτικό μου αλλά τπτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 4πινο συνδέεται απ' ευθείας στην μητρική. Το άλλο καλώδιο (4πινο σε molex) χρησιμοποιείται σαν προέκταση για την τροφοδοσία του controller του ανεμιστήρα απ' ευθείας από το τροφοδοτικό.

Edit:

Όπως γράφει και ο Salvation81 πιο κάτω η μητρική σου δεν υποστηρίζει RGB fan. Άρα το σωστό είναι ότι :

Το 4πινο συνδέεται μέσω του αντάπτορα στην υποδοχή του controller του ανεμιστήρα σου. Το άλλο καλώδιο (molex) χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του controller του ανεμιστήρα από το τροφοδοτικό.

Επεξ/σία από afm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητρικη σου δεν υποστηριζει RGB οποτε δεν εχει RGB Header.

Θα πρεπει να αγορασεις εναν ξεχωριστο RGB Controller για να δουλεψεις RGB ανεμιστηρες.

(πολλες εταιρειες μαζι με 2-3 φανακια RGB δινουν και controller μεσα στην συσκευασια).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Μέσα στην συσκευασία πρέπει να υπάρχει και ο RGB controller και τα ανταπτοράκια (δες φωτό εδώ). Αν δεν τα έχεις αυτά και σου έδωσαν μόνο το fan τότε όπως σου είπε ο Salvation81 παραπάνω, θα χρειαστεί να αγοράσεις έναν ξεχωριστό RGB Controller για να χρησιμοποιήσεις τον RGB fan σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...