Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, what_if είπε

το μηνυμα θα πηγαινει στον αλλον μετα το δεκαλεπτο 

αν ήταν έτσι τότε δε θα έχει real time chat, σε φάση
"έλα ρε που είσαι;"
"στο δρόμο έρχομαι σε κάνα 10 λεπτο"
*BAM BAM BAM*
"σε κάνα 10λεπτο είπες bro... wtf"

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω στειλει ποτε κατι που δεν επρεπε σε λαθος ατομο.

Αλλα δεν γινεται να ειnαι η μονη εφαρμογη που για να διορθωσεις ενα ορθογραφικο, να στελνεις σωστα την λεξη με αστερακι σε καινουργιο μηνυμα. Συνολικα θα το ηθελα πιο πολυ α λα telegram το οποιο το θεωρω κορυφη στα im

Επεξ/σία από overpower
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο δεν μπορουσαν να το βαλουν νωριτερα πριν στειλω dickpics σε λαθος ατομα :P 🤣🤣😂🤣

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Δηλαδή, στα τέλη του 2018 έχουν ανακαλύψει το... delete ενός μηνύματος.

Όλοι οι "αρχαίοι" IM δεν είχαν αυτήν την δυνατότητα?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, overpower είπε

Αλλα δεν γινεται να ειnαι η μονη εφαρμογη που για να διορθωσεις ενα ορθογραφικο, να στελνεις σωστα την λεξη με αστερακι σε καινουργιο μηνυμα. Συνολικα θα το ηθελα πιο πολυ α λα telegram το οποιο το θεωρω κορυφη στα im

Εγώ μια φορά έστειλα "θα έρθει κι η πατσαβούρα η Ιωάννα".... στην Ιωάννα ,θα μου ταν χρήσιμο τότε

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, overpower είπε

Μας δουλεύεις και η απόδειξη είναι το μήνυμά σου στο οποίο δεν έβαλες τόνους!!!!!!  😛😎

Δημοσ.

Σίγουρα βολεύει για την περίπτωση που κατά λάθος στέλνεις λάθος μήνυμα στο λάθος τσατ.

Για την περίπτωση που στέλνεις λάθος μήνυμα γενικότερα, πιο χρήσιμο είναι το feature "μάθε πώς να μην είσαι βόδι", που είναι διαθέσιμο εδώ και χρόνια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, coffeex είπε

Μας δουλεύεις και η απόδειξη είναι το μήνυμά σου στο οποίο δεν έβαλες τόνους!!!!!!  😛😎

Από υπολογιστή δεν κάθομαι να βάζω τόνους οταν γράφω στα σόσιαλ γενικά (οχι μόνο στο ινσόμνια)

Notime.jpg

Δημοσ.

Γιατί όχι άπειρο; Στο viber, discord (και skype νομίζω) τα διαγράφεις και τα αλλάζεις όποτε θες. Στο messenger γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από τα 2; Θεωρεί τα μηνύματα σαν emails;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία,πρώτα θα περιμένω να είναι η άλλη offline,μετά θα γράφω οτι νιώθω εκείνη την στιγμή,θα το σβήνω και θα ξαναστέλνω με αρκουδάκια,καρδούλες κλπ.

Το πρώτο μήνυμα θα έχει βρισίδια και το δεύτερο γλυκά λόγια αγάπης.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...