Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το app Facebook Messenger θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες του να διαγράφουν μηνύματα με χρονικό περιθώριο έως και δέκα λεπτών από την ώρα που εστάλησαν.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό που «έρχεται σύντομα» παρατήρησε πρώτος ο χρήστης του Twitter @MattNavarra στις σημειώσεις έκδοσης για την έκδοση 191.0 του client του Messenger για το iOS.

Σε σύγκριση πάντως με το χρονικό περιθώριο της μίας ώρας που παρέχει το WhatsApp για να διαγράψεις ένα μήνυμα που… μετάνιωσες, τα δέκα λεπτά δεν μοιάζουν και τόσο πολλά. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είναι καλοδεχούμενο.

Η λειτουργία «unsent» του Messenger βρίσκεται στα σχέδια του Facebook από τον περασμένο Απρίλιο, και από τότε που στο Facebook παραδέχτηκαν ότι διέγραφαν μηνύματα που στέλνονταν στο CEO του, Mark Zuckerberg.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Παλι καλα. Θα στελνουμε μηνυμα στο γκομενακι και θα εχουμε 10 λεπτα να σκεφτομαστε θα μου κατσει δεν θα μου κατσει? Μετα το περας των 10 λεπτων ουδεν λαθος αναγνωριζετε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Calhas είπε

Να βάλουν κι ένα τύπου captcha "Δεν είμαι μεθυσμένος"

Το οποίο να κουνιέται και λίγο για να μπορείς να το πετύχεις μόνο νηφάλιος. :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα τις @@μησω τις πρωην μου τωρα στα καντιλια θα βγαλω σκρινσοτ και μετα θα τα διαγραψω μην γινει και καμια μαλακια.... 😂😂😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Istros είπε

Ωραίο αρκεί να εισαι τυχερός να μην το διαβάσει στο δεκάλεπτο.

το μηνυμα θα πηγαινει στον αλλον μετα το δεκαλεπτο 

• Like 1
  • Confused 6
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, what_if είπε

το μηνυμα θα πηγαινει στον αλλον μετα το δεκαλεπτο 

Τα μπέρδεψες μάλλον...

• Like 1
Δημοσ.

Να αμέ έχει επιλογή φυσικά να βάζεις σε group τους unsent ώστε να πιάνει default σε αυτούς.

Ενώ στους κολλητούς και στους πιο συχνά που μιλάς δεν χρειάζεται αλλιώς δεν θα έχεις συνεννόηση καμία...

Δημοσ.

Μονο εγω δεν βλεπω καμια χρησιμοτητα; Απο τη στιγμη τις περισσοτερες φορες ελεγχεις κατευθειαν το μηνυμα με το που ερθει, ποιο το οφελος; Για να μη το βλεπεις ο ιδιος και σου θυμιζει τη μαλακια που εκανες;

Δημοσ.

Για όσους λέτε ότι δεν είναι χρήσιμο, μάλλον δεν έχετε στείλει ποτέ screenshot την συνομιλία του Α ατόμου στο Α άτομο ενώ έπρεπε να αποσταλεί στο Β άτομο.

Επιπροσθέτως αυτό το feature το έχει το Skype καιρό τώρα. Έχει συμβεί πολλές φορές να στείλω λάθος link, ή να στείλω κάτι με τυπογραφικό και το διορθώνω πριν το δει ο άλλος.

• Like 6
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...