mader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 καλημέρα σε όλους. Για μένα η φωτογραφία είναι απίστευτα σημαντική, λόγο εργασίας, χόμπι και πολλα αλλα. Έτσι, από το πρώτο μου μέχρι και το τελευταίο smartphone αγοραζόντουσαν με κριτήριο αυτό: Nokia N95, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Nokia 808 και Lumia 1020 αγορασμένο 2.5 φορες!! Όλα φοβερά καμεροτηλεφωνα με το τελευταίο να τα σπάει όλα!! Για αυτό και το αγορα 2η φορα όταν μου έσπασε το πρώτο, και έδωσα αλλα 160€ για αντικατάσταση κάμερας και flash για το 2ο πρόσφατά λόγο υγρασίας. τωρα, ψάχνω 6 μήνες, διαβάζω reviews στο net (αλλα 9 στα 10 ειναι fake ) και γυρίζω συνεχεια σε καταστήματα κανοντας δοκιμες με τα live demos αλλα και με κινητά φίλων και δεν μπορώ να βρω κάποιο αντάξιο στο Lumia 1020 που ήδη έχω. Τα κριτήρια μου: Να έχει πραγματικό true color flash. Σχετικα γρήγορη κάμερα στο deployment , δεν με νοιάζει το video/ηχος, να μην μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες - απλα να έχει πολυ καλή λήψη σε νυχτερινές χωρίς flash συνθήκες, μεγάλο shutter speed, f/1.4 κτλ απο την ερευνα μου μεχρι στιγμης: Μόνο το Samsung s9+ πλησιάζει αλλα και πάλι δεν με ικανοποιεί. IPhone Xs+ το ξεχνάμε, δεν έχει καθόλου καλή κάμερα και το κόστος είναι κοροϊδία και υπερτιμημένο χωρις λόγο.
Salvation81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το Ν95 δεν ειναι αυτο με την καμερα που ειχε πλαγια επανω; Αν ναι το εχω ακομα Κοιτα σε τηλεφωνα με πολλαπλες καμερες, θεωρητικα ειναι ανωτερα απο τα απλα. 1
handsomegamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Pixel 3 και pixel 3 xl. Από τις καλύτερες κάμερες, και μετά note 9. Είχε φίλος το pixel 2 xl. Απίστευτη κάμερα και πολύ accurate χρώματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα