nsitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Γεια χαρά Έχω κάρτα Bfree και από χθες δεν μπορώ να στείλω μηνύματα.Κάθε φορά που προσπαθώ να στείλω μου πετάει :Μήνυμα δεν εστάλη δοκιμάστε ξανά! Κάρτα γεμάτη , κινητό καινούριο ,τηλέφωνα μπορώ να πάρω. Γνωρίζει κανεί τίποτα??? thanx
ATG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Tora teleftea pezun me ta kartokinita tus... Kalese tu 1260 na su pun kalitera.
panagioths Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Dokimase na allakseis to kentro mhnymatwn sou se +30693599000
konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Γενικά πάντως έχω ακούσει για προβλήματα στο δίκτυο της TIM, ένας φίλος, με το ίδιο κινητό, κατά τη μετάβαση σε συμβόλαιο ΤΙΜ παρατήρησε εμφανώς ασθενέστερο σήμα σε ίδιους χώρος (π.χ. κέντρο πόλης, σπίτι του, σχολή). Κουφό: όταν το βαζε στην τσέπη του μπουφάν δεν είχε σήμα, ενώ όταν΄το βγαζε στον καθαρό αέρα έκανε κανα 5λεπτο να εμφανίσει πάλι το λογότυπο... Άσχετο, απλά ήθελα να χώσω εκ μέρους του ΥΓ: Κουράγιο comandante che nsitos...Έγινε τίποτα;
panagioths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Γενικά πάντως έχω ακούσει για προβλήματα στο δίκτυο της TIM' date=' ένας φίλος, με το ίδιο κινητό, κατά τη μετάβαση σε συμβόλαιο ΤΙΜ παρατήρησε εμφανώς ασθενέστερο σήμα σε ίδιους χώρος (π.χ. κέντρο πόλης, σπίτι του, σχολή).Κουφό: όταν το βαζε στην τσέπη του μπουφάν δεν είχε σήμα, ενώ όταν΄το βγαζε στον καθαρό αέρα έκανε κανα 5λεπτο να εμφανίσει πάλι το λογότυπο... Άσχετο, απλά ήθελα να χώσω εκ μέρους του ΥΓ: Κουράγιο comandante che nsitos...Έγινε τίποτα;[/quote'] Mhpws eixe ericsson syskeyh? (kata t28, t39 eidikotera) ?
konnak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Mhpws eixe ericsson syskeyh? (kata t28' date=' t39 eidikotera) ? [/quote'] Όχι, είχε ένα ολοκαίνουριο 3100. ΟΜΩΣ: όταν πρωτοπήρε το κινητό το χρησιμοποίησε για ένα διάστημα με την παλιά του SIM (Vodafone) χωρίς πρόβλημα. Μόλις έβαλε την SIM της ΤΙΜ, άρχισαν οι ιστορίες. Οπότε δεν έφταιγε το κινητό.
jts_web Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Ουτε εμενα παιζει απο το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φανταζομαι πως σε καμια ωρα το πολυ θα το φτιαξουν γιατι θα γινουν και πολυ ρόμπα αμα το κρατησουν περισσοτερο... Πανε καλά οι ανθρωποι?
nsitos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 ALLOOO Τελικα βρήκα τι έφταιγε. Τα μηνύματα 3 χρόνια τώρα τα έστελνα ως Τ/ΕΙΔΟΠΟΙΣΗ.Το άλλαξα σε κείμενο, και κομπλέ τώρα. Προφανώς κάποια υπηρεσία άλλαξε η ΤΙΜ. Ασ ελπισουμε με τις αλλαγές τησ ΤΙΜ να βελτιωθεί και το δίκτυό της.
jts_web Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 και πως γινεται αυτο??? Δεν πολυασχολουμαι, και γιαυτο ρωταω...
nsitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Για να κάνεις την αλλαγή πηγαίνεις : μηνύματα-->ρυθμίσεις μηνυμάτων-->μηνύματα εστάλησαν ως... Τουλάχιστον εγώ που έχω NOKIA έτσι το έκανα.
jts_web Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Σε ευχαριστω nsitos. Δεν το ειχα βρει γιατι στην επιλογη "μηνύματα-->ρυθμίσεις μηνυμάτων" εβγαζε κατι με ΠΡΟΦΙΛ 1 κλπ κλπ. Ε, τελικα εκει επρεπε να το πειραξω και να βρω το πως αλλαζει. Δεν θα επρεπε να ειχαν πει κατι οι κυριοι της ΤΙΜ ?????? Αν ειναι δυνατον , να πρεπει να μπω σε forum για να βρω τι πρεπει να κανω στο κινητο μου για να κανει το πιο απλο πραγμα στην κινητη τηλεφωνια!!!!!!!!!!!!!!
myrsine22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 kαλησπέρα! Εμ εγινα μελος για να ποσταρω σ αυτο το τοπικ Εχω καρτοκινητο ΤΙΜ κ απο το πρωι εχω το ιδιο προβλημα! Παω να στειλω μην κ πηγαινει αμεσως στα μη απεσταλμενα! Πηγα να αλλαξω αυτο που ειπατε : ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΤΥΠΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ , αλλα ήταν ήδη κειμενο. Οποτε? Ξερει κανεις τί να κάνω? :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.