saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Λίγο άσχετο, αλλά αθάνατη συσκευή το γλυκούλι! Ακόμα ζει το δικό μου, το έχω για δεύτερη συσκευή, και τρέχει και Android Pie (!). Ότι καλύτερο G έβγαλε η LG, ήταν πολυ μπροστά Μετά το 2 το χάος. Άντε και το 6 που δεν έβγαλε προβλήματα με σχέση των άλλων.. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Μετά το 2 το χάος. Άντε και το 6 που δεν έβγαλε προβλήματα με σχέση των άλλων.. Μιλας ως τα ειχες... 2.5 χρονια το g5 μου δεν παρουσιασε το παραμικρο.
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Μιλας ως τα ειχες... 2.5 χρονια το g5 μου δεν παρουσιασε το παραμικρο. Εσύ μόνο LG αγάπη μου τίποτα άλλο 🥰
Menelaos83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εμενα μετα απο 4 χρονια σκληρης χρησης τα εφτυσε το wifi.Δυστυχως το αποχωριζομαι αποτι φαινεται.Κριμα γτ δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω.Ενα απο τα καλυτερα κινητα οταν βγηκε.Τα επομενα νομιζω δεν ηταν το ιδιο καλα.
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Είχα δεί σε λειτουργία 1 LG G2 σε κατάστημα και σκέφτηκα:Φοβερή οθόνη!(Χρώματα,και αντίθεση).Αν και το LG G6 έχει τέτοια ποιότητα οθόνης respect.Αλλες LCD οθόνες είναι ξεπλυμένες μπροστά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα