strassaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλημέρα! Μου έσβησε στα ξαφνικά το κινητό και δεν ανοίγει! Εχθές το βράδυ έψαχνα στο ίντερνετ ένα βιβλίο για τη δουλειά μου (Η μπαταρία ήταν στο 20% περίπου).Τ'άφησα δίπλα μου και μετά από 2-3 λεπτά πήγα να το ανοίξω,και δεν δεχόταν τίποτα! Ούτε το διπλό knock,ούτε το κουμπί από πίσω. Λέω θα έπεσε η μπαταρία απότομα, μήπως ήταν και πιο χαμηλά από 20%...το έβαλα στον φορτιστή και πάλι καμιά ένδειξη. Δεν φόρτιζε!. Είναι νεκρό...Από χθες το βράδυ το χω στη φόρτιση αλλά μάταια... Μόνο κάποια στιγμή που πάτησα για χιλιοστή φορά το on/off μου έβγαλε το σήμα της Lg και μετά πάλι νεκρό. Μπορεί να βοηθήσει κάνεις? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
saruman123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Πάτα το power για καμιά 10αρια δευτερόλεπτα.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, strassaki είπε Παιδιά καλημέρα! Μου έσβησε στα ξαφνικά το κινητό και δεν ανοίγει! Εχθές το βράδυ έψαχνα στο ίντερνετ ένα βιβλίο για τη δουλειά μου (Η μπαταρία ήταν στο 20% περίπου).Τ'άφησα δίπλα μου και μετά από 2-3 λεπτά πήγα να το ανοίξω,και δεν δεχόταν τίποτα! Ούτε το διπλό knock,ούτε το κουμπί από πίσω. Λέω θα έπεσε η μπαταρία απότομα, μήπως ήταν και πιο χαμηλά από 20%...το έβαλα στον φορτιστή και πάλι καμιά ένδειξη. Δεν φόρτιζε!. Είναι νεκρό...Από χθες το βράδυ το χω στη φόρτιση αλλά μάταια... Μόνο κάποια στιγμή που πάτησα για χιλιοστή φορά το on/off μου έβγαλε το σήμα της Lg και μετά πάλι νεκρό. Μπορεί να βοηθήσει κάνεις? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδεσε το σε ενα πσ ή λαπτοπ... Δες αν ακουγετε ο ηχος των γουιντοους οτι συνδεθηκε συσκευη. Επειτα πηγαινε στην διαχείριση συσκευων και δες αν υπαρχει τριγωνακι κιτρινο (συσκευη που δεν αναγνωρίζεται) με ονομα Qualcomm ή qhsusb9006 ή 8... Μετα μιλαμε παλι
strassaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα και παλι! Το πηγα στον τεχνικό, μου είπε οτι εκαναν ελεγχο και οτι ειναι μπαταρια. Πλήρωσα 40 ευρω και με το που το εφερα σπιτι και εβαλα την καρτα μου δυστυχως δεν αναβει... βγαζει το σημα της Lg και μετα σβηνει. Προσπαθω να το συνδεσω με Η/Υ δεν το αναγνωριζει..
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγάλε την κάρτα sim και δες αν ανάβει? Αν δεν ανάβει τότε το πας πάλι πίσω. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
strassaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 την εβγαλα και δυστυχως παλι δεν αναβει.... τσαμπα μου φαινεται εδωσα το 40αρι. η πλακα ειναι, οτι μεχρι να φυγω απ το μαγαζι δουλευε! μετα κολλησε τελειως που κατεβασα την κουρτινα και έκτοτε δεν ξαναναψε.
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, strassaki είπε την εβγαλα και δυστυχως παλι δεν αναβει.... τσαμπα μου φαινεται εδωσα το 40αρι. η πλακα ειναι, οτι μεχρι να φυγω απ το μαγαζι δουλευε! μετα κολλησε τελειως που κατεβασα την κουρτινα και έκτοτε δεν ξαναναψε. Το πας πίσω κι με ωραίο τρόπο του λες αυτά που λες και εδώ. Πιστεύω να στο φτιάξουν δωρεάν 😏
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, strassaki είπε την εβγαλα και δυστυχως παλι δεν αναβει.... τσαμπα μου φαινεται εδωσα το 40αρι. η πλακα ειναι, οτι μεχρι να φυγω απ το μαγαζι δουλευε! μετα κολλησε τελειως που κατεβασα την κουρτινα και έκτοτε δεν ξαναναψε. Δυστυχως δεν διαβασες την απαντηση μου.....
strassaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsilitheo1 είπε Δυστυχως δεν διαβασες την απαντηση μου..... την διαβασα και προσπαθησα και δεν εγινε παλι τπτ.. Γι αυτο το πηγα στο γιατρο
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, strassaki είπε την διαβασα και προσπαθησα και δεν εγινε παλι τπτ.. Γι αυτο το πηγα στο γιατρο Δλδ τι προσπαθησες;;;;. Σου εγραψα απλα να το κουμπωσεις στο πσ και να πας διαχείριση συσκευων αν βλεπεις τριγωνακι που δεν αναγνωρίζεται.... Και μετα μιλαμε.... Αυτο εγραψα... Εσυ τι εκανες;;;
strassaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το συνδεσα, δεν εβγαλε πουθενα καμια ενδειξη. 2 φορες το εκανα. Και σκεφτηκα οτι ισως ηταν καλυτερα να το παω σ εναν τεχνικο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από strassaki
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Πηγες δλδ διαχείριση συσκευων στον πινακα ελεγχου και δεν ειδες τιποτα;;
strassaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Πηγες δλδ διαχείριση συσκευων στον πινακα ελεγχου και δεν ειδες τιποτα;; Καταρχήν δεν μου το αναγνώριζαν τα windows.Δεν έβγαλαν ήχο αναγνώρισης. Επειτα μπήκα στον πίνακα ελεγχου, στην διαχείρηση συσκευων και δεν υπηρχε πουθενα σε οποια ενοτητα, το τριγωνακι με τα ονοματα συσκευης που μου ειπες. Αυτο το έκανα 2 φορες. Εκανα κατι λαθος?
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, strassaki είπε Καταρχήν δεν μου το αναγνώριζαν τα windows.Δεν έβγαλαν ήχο αναγνώρισης. Επειτα μπήκα στον πίνακα ελεγχου, στην διαχείρηση συσκευων και δεν υπηρχε πουθενα σε οποια ενοτητα, το τριγωνακι με τα ονοματα συσκευης που μου ειπες. Αυτο το έκανα 2 φορες. Εκανα κατι λαθος? Απο την στιγμη που φτανει εστω εως το λογκο,τα γουιντοους την βλεπουν.. Εστω σαν αγνωστη συσκευη..... Εγω προσωπικα απο τις πληροφοριες που εχεις δωσει, παω με Qualcomm 9006 ή 8 mode... Οχι με μπαταρια... Ειναι brick της emmc... Ψαξε στο γκουγκλ περι Qualcomm 9006 8
alexxkidd31 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Λίγο άσχετο, αλλά αθάνατη συσκευή το γλυκούλι! Ακόμα ζει το δικό μου, το έχω για δεύτερη συσκευή, και τρέχει και Android Pie (!). Ότι καλύτερο G έβγαλε η LG, ήταν πολυ μπροστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα