Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ξέρει κανείς σίγουρα αν ο διπλασιασμός των πόντων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ισχύει ακόμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ένα καλό θέμα για γενική συζήτηση (και όχι μόνο για πόντους) με τους οποίους προσωπικά δεν ασχολούμαι, αν και όταν αγοράσω από εκεί η σύζυγος μου βάζει τις φωνές γιατί δεν της είπα να μου δώσει την κάρτα για τους πόντους.😋

Ας περιμένουμε τα ξημέρωμα να δούμε τη διάρκεια ζωής του.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς συμπτωματικά το γνωρίζω καθότι χθες περιμένοντας στο ταμειο, ο απο μπροστά μεσήλικας παρακαλώ τύπος ρωτούσε με απορία και περισσή απογοήτευση γιατί δεν του είχαν πιστωθεί οι διπλάσιοι πόντοι. Η ταμείας του απάντησε ότι διπλασιασμός τέλος, είχε ισχύ μέχρι 1 νοεμβριου

υγ: καθώς απομακρυνόταν από το ταμειο ο φοβερός και τρομερός μεσήλικας μονολογούσε-με εμφατικό τρόπο- κάτι για «α τους μπαγάσες όλο μαρκετινίστικα κόλπα κτλ» προσδωκοντας ασφαλώς στο να ακουστεί από την ταμία και αυτή να του ανταπαντήσει αλλά ΦΕΥ! Βράχος η κιουρία.. τον απαξίωσε σιωπηλά

Επεξ/σία από Froskeas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Να ένα καλό θέμα για γενική συζήτηση (και όχι μόνο για πόντους) με τους οποίους προσωπικά δεν ασχολούμαι, αν και όταν αγοράσω από εκεί η σύζυγος μου βάζει τις φωνές γιατί δεν της είπα να μου δώσει την κάρτα για τους πόντους.😋

Ας περιμένουμε τα ξημέρωμα να δούμε τη διάρκεια ζωής του.

Παππού προδωσες τα lidl;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Froskeas είπε

Εντελώς συμπτωματικά το γνωρίζω καθότι χθες περιμένοντας στο ταμειο, ο απο μπροστά μεσήλικας παρακαλώ τύπος ρωτούσε με απορία και περισσή απογοήτευση γιατί δεν του είχαν πιστωθεί οι διπλάσιοι πόντοι. Η ταμείας του απάντησε ότι διπλασιασμός τέλος, είχε ισχύ μέχρι 1 νοεμβριου

υγ: καθώς απομακρυνόταν από το ταμειο ο φοβερός και τρομερός μεσήλικας μονολογούσε-με εμφατικό τρόπο- κάτι για «α τους μπαγάσες όλο μαρκετινίστικα κόλπα κτλ» προσδωκοντας ασφαλώς στο να ακουστεί από την ταμία και αυτή να του ανταπαντήσει αλλά ΦΕΥ! Βράχος η κιουρία.. τον απαξίωσε σιωπηλά

Ή να τον ακούσουν οι άλλοι πελάτες κι έτσι να ξεκινήσει η επανάσταση. ;)

• Like 2
Δημοσ.

το εγραφαν παντου χαρακτηριστικα οτι η προωθητικη ενεργεια διαρκει μεχρι 1/11, οποτε και εγω πηγα στις 31/10 να εξαργυρωσω κατι κουπονια για να μη τα "χασω"...

τωρα σε κανα δίμηνο πάλι...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

η σύζυγος μου βάζει τις φωνές γιατί δεν της είπα να μου δώσει την κάρτα για τους πόντους

Κλασσικό φαινόμενο! Είναι λες και πάθανε κάποια μεγάλη καταστροφή!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...