Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι σχολιάζετε ότι είναι τούβλο-παντόφλα-δε θα χωράει στα υπέροχα στενά μας τζην... Ρε σεις θα με κουζουλανετε... Στο βίντεο λέει ότι το κινητό είναι καμουφλαρισμενο σε μεγάλη θηκη(κρύβουν το design)...  Το μόνο που θέλουν να δειξουν είναι την ιδέα του concept, η οποία φαινεται τουμπανο! Σου λεει multitasking 3 app ταυτόχρονα. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xoxlasae είπε

Όλοι σχολιάζετε ότι είναι τούβλο-παντόφλα-δε θα χωράει στα υπέροχα στενά μας τζην... Ρε σεις θα με κουζουλανετε... Στο βίντεο λέει ότι το κινητό είναι καμουφλαρισμενο σε μεγάλη θηκη(κρύβουν το design)...  Το μόνο που θέλουν να δειξουν είναι την ιδέα του concept, η οποία φαινεται τουμπανο! Σου λεει multitasking 3 app ταυτόχρονα. 

Θα μας ε κουζουλανουνε συντεκνε και δεν κατεμε ηντα θα γενουμε μποιο! Καλά τα λες!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

και η apple δεν είχε ένα smartphone που "δίπλωνε" ; 
πάντα πρώτη σε όλα η apple και οι υπόλοιποι αντιγράφουν :P   !!!
ΣÏεÏική εικÏνα

Όλα τα κινητά διπλώνουν (τουλάχιστον μία φορά...). Σιγά την πατέντα!...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό δεν ηταν παρουσίαση ήταν κρυπτο καμουφλαρισμένη στιγμο εμφάνιση !  μέσα στο σκοτάδι είδαμε κατι φωτάκια και ενα πορτοφόλι να ανοιγοκλείνει .

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Οπότε απ'οτι κατάλαβα η Samsung παρουσίασε απλώς την foldable οθόνη και την τεχνολογία που την ακολουθεί χωρίς όμως κάποιο τελικό προϊόν. Όσο αφορά το concept λοιπόν και την λειτουργία της οθόνης, μπράβο τους, μου φαίνεται πολύ καλό. Όσο για τελικό προϊόν... μένει ακόμα να το δούμε.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο σαν ιδεα ειναι, οτι βλεπεις στην διπλωμενη οθονη βλεπεις και στην μικροτερη εξωτερικη.Το ανοιγεις αν θες να σερφαρεις, δεις βιντεο ενω  για κλησεις, μηνυματα και τα βασικα καθημερινα το εχεις κλειστο.

Οσο για την εμφανιση εχω εμπιστοσυνη στη Samsung.

Εαν δεν ειναι αυτο καινοτομια τοτε τι ειναι...

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Εαν δεν ειναι αυτο καινοτομια τοτε τι ειναι...

Φιλε μου αυτό είναι η λογική συνέχεια... ας πούμε πχ οι εύκαμπτες οθόνες που έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκθέσεις είναι καινοτομία, αυτό ναι...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φιλε μου αυτό είναι η λογική συνέχεια... ας πούμε πχ οι εύκαμπτες οθόνες που έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκθέσεις είναι καινοτομία, αυτό ναι...

Λογικη συνεχεια ειναι αλλα η σωστη υλοποιηση του πανω σε Smartphone ειναι και αυτο καινοτομια, το στοιχημα τωρα ειναι ποιος θα κερδισει την μαχη των foldable.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

το στοιχημα τωρα ειναι ποιος θα κερδισει την μαχη των foldable

Όποιος την κερδίζει και στα υπόλοιπα (κατά τη γνώμη μου κανείς αν και η αλήθεια είναι οτι όλοι τους είναι κερδισμένοι πάντα), ένας συνεχές αγώνας και τρέξιμο... μία ο ένας μία ο άλλος. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stamer είπε

Όποιος την κερδίζει και στα υπόλοιπα (κατά τη γνώμη μου κανείς αν και η αλήθεια είναι οτι όλοι τους είναι κερδισμένοι πάντα), ένας συνεχές αγώνας και τρέξιμο... μία ο ένας μία ο άλλος. 

Ο νικητης ειναι αυτος που πουλαει τα πιο πολλα...και τα foldable δεν θα ειναι φθηνα, οποτε με μια καλη αντιγραφη και λιγη σαλτσα δικη τους καταλαβαινεις ποιος ειναι ο πιθανοτερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Μπαμπά μπαμπά μας έφερες σοκοφρέτες;;;
-Όχι παιδιά μου, το κινητό μου κρατάω διπλωμένο.

(αν δεν είναι η θήκη αυτή η χοντροκοπιά που βλέπουμε θα πάει άκλαφτο) 

Επεξ/σία από sakatema
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ο νικητης ειναι αυτος που πουλαει τα πιο πολλα...και τα foldable δεν θα ειναι φθηνα, οποτε με μια καλη αντιγραφη και λιγη σαλτσα δικη τους καταλαβαινεις ποιος ειναι ο πιθανοτερος.

Ε, αν μιλήσουμε απόλυτα, ο νικητής είναι αυτός που έβγαλε τα περισσότερα κέρδη (ανεξαρτήτως και απο πωλήσεις τεμαχίων). Κανονικά όλο αυτό το συνεχές τρέξιμο και ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι προς όφελός μας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ε, αν μιλήσουμε απόλυτα, ο νικητής είναι αυτός που έβγαλε τα περισσότερα κέρδη (ανεξαρτήτως και απο πωλήσεις τεμαχίων). Κανονικά όλο αυτό το συνεχές τρέξιμο και ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι προς όφελός μας.

Πολλοι δεν το βλεπουν ετσι και μιλανε για προβατα...φυσικα εγω δεν το πιστευω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Πολλοι δεν το βλεπουν ετσι και μιλανε για προβατα...φυσικα εγω δεν το πιστευω.

Το πρόβατο είναι άλλο θέμα. Για μένα το πρόβατο είναι κάποιος που τρέχει να αγοράσει κάτι από την όποια αγαπημένη του εταιρεία χωρίς στα αλήθεια να το χρειάζεται, χωρίς να εξετάσει εναλλακτικές, χωρίς πραγματική ανάγκη και ένα σωρό "χωρίς". Το συγκεκριμένο concept μίας foldable φορητής συσκευής είναι κάτι νέο (κάτι που έχουμε όλοι σκεφτεί χρόνια τώρα) και επομένως είναι λογικό πολλοί να το χρειάζονται και να τους βολεύει. Εμένα προσωπικά θα με βολέψει πάρα πολύ κάτι τέτοιο όταν είναι σε θέση (απο διάφορες απόψεις) να με κάνει να πετάξω και το κινητό μου αλλά και το tablet μου (καθώς εγώ χρησιμοποιώ 8 ίντσες σε tablet) σε μία κίνηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...