Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, koylis.ch είπε

Πραγματικά σαν ιδέα την περιμένω πως Κ πως, αλλά ρε Samsung παρουσίασες ένα κινητό που για το πάχος δεν θα σχολιάσω αναμενόμενο, αλλά όταν από το 2016 μιλάμε όλοι για bezelles παρουσιάζεις εν έτη 2018 ένα κινητό πρωτοπόρο (και ας έρχεται δεύτερο), με εμφάνιση 2012 ,όταν δηλαδή σου είχε πρωτοερθει η ιδέα,και θα το παρουσιάσεις ζωντανά το 2019, και λογικά 2020 θα θέλεις να πάει καλά αυτό το πράμα και να το αγοράσει ο κόσμος;  ΡΕ Έχετε Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Α η έχετε τόση απελπισία να γλιτώσετε από το κινεζοτσουναμι που  καταφθάνει και δεν ξέρετε τι κάνετε;!; 

Κρίμα πολύ κρίμα γιατί ήμουν σαμσουνακιας αλλά βλέπω σας έχουν πατωσει οι Κινέζοι.

56 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Και μετά λέγαμε το nokia 9500 χοντρό, άκομψο και παντόφλα..

Δεν ειναι αυτή η συσκευη ελεος. Το λεει καθαροτατα στο βιντεο και το εγραψα και παραπάνω. Είναι απλά ενα κελυφος. Την οθονη εδειξαν

Δημοσ.

Μέχρι να παρουσιάσει προϊόν παραμένει "concept" τεχνολογίας.

Παρόλα αυτά αν τελικά φέρει κάποιο κινητό στο χιλιάρικο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι το πρώτο κινητό χιλιάρικου που θα δικαιολογεί την τιμή του εδώ και πολλά χρόνια (όχι ότι σκοπεύω να το αγοράσω εγώ, απλώς θα περιμένω καμιά πενταετία να γίνει προσιτό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέταμα φράγκα εως τώρα!!! Ξεφτίλα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα... 

Στο τέλος θα βάλει η samsung ή η apple 2-3-4-5-6 οθόνες μαζί και θα αφήσουν τις δίπλες και τα χαζά.

Επεξ/σία από OldBoyPeri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η apple δεν είχε ένα smartphone που "δίπλωνε" ; 
πάντα πρώτη σε όλα η apple και οι υπόλοιποι αντιγράφουν :P   !!!
ΣÏεÏική εικÏνα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Καλή φάση teaser του teaser... ωραίο είναι ρε, διπλώνει και με το πάχος που έχει διπλωμένο γίνεται ότι θέλετε, τούβλο lego, jenga... αλλά να σας πω την αμαρτία μου, όπως το διπλώνει στο gif και κλείνει στο σκοτάδι φαίνεται ή σαν να κρατάει σφουγγάρι ή ένα μεγάλο σαπούνι. Έλεος ρε samsung... ας το τελειοποιούσες πρώτα, λίγο φιάσκο το teaser του teaser, των teaser, ώ teaser!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες. Τα νέα γύρω από το s10 ειναι ότι θα αφαιρεθεί το headphone jack δυστυχώς, αφήνοντας δυσαρεστημένους πολλούς φανς. Όσων αφορά στο αναδιπλουμενο αν παίξει γύρω στο ενάμισι χιλιάρικο (χλωμό) θα αξίζει να το προτίμησή κανείς σε σχέση με τα "απλά". Το σίγουρο είναι ότι η Samsung κυνηγάει τους χαμένους πελάτες της και ετοιμάζει μεγάλο μπατιρντι για το '19.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, JcD είπε

Καλημέρες. Τα νέα γύρω από το s10 ειναι ότι θα αφαιρεθεί το headphone jack δυστυχώς, αφήνοντας δυσαρεστημένους πολλούς φανς. Όσων αφορά στο αναδιπλουμενο αν παίξει γύρω στο ενάμισι χιλιάρικο (χλωμό) θα αξίζει να το προτίμησή κανείς σε σχέση με τα "απλά". Το σίγουρο είναι ότι η Samsung κυνηγάει τους χαμένους πελάτες της και ετοιμάζει μεγάλο μπατιρντι για το '19.

Δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη είδηση. Μια πληροφορία ήταν που ανακυκλώνεται όπως κάθε χρόνο. Προ δύο μηνών μάλιστα η Samsung τρολαρε την Apple για τη θύρα ακουστικών. Νομίζω ότι τελικά θα το βγάλουν αλλά τουλάχιστον από το Note 10 και έπειτα.

Δημοσ.

κραταω σαν θετικο το οτι δεν διπλωνει σαν μια αρθρωτη χαζομαρα που βλεπαμε σε μερικα concepts. Κατα τα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βρουν τον τροπο τους να τα κανουν και αυτα πανεμορφα. Τσαμπα η γκρινια 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panathatube είπε

Δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη είδηση. Μια πληροφορία ήταν που ανακυκλώνεται όπως κάθε χρόνο. Προ δύο μηνών μάλιστα η Samsung τρολαρε την Apple για τη θύρα ακουστικών. Νομίζω ότι τελικά θα το βγάλουν αλλά τουλάχιστον από το Note 10 και έπειτα.

Μακάρι, όντως δεν υπάρχει επίσημη είδηση, εγώ έστειλα  mail πάντως περί του θέματός στην Samsung Electronics, πήρα και απάντηση, να στείλω λέει σε άλλο τμήμα, μου έδωσαν και κάνα δυο links χαχαχαχ!

Δημοσ.

Αυτά έχεις όταν επενδύεις σε R&D, κάποιοι αγοράζουν τις ευρεσιτεχνίες έτοιμες και άλλοι τις αναπτύσσουν  μόνοι τους, επενδύοντας λεφτά. Η Samsung επενδύει κάθε χρόνο 12δις σε έρευνα και ανάπτυξη.  

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...