Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Το "απλά μου αρέσει" είναι μια φυσιολογική απάντηση και προφανώς δεν μπορεί να να γίνει απόλυτα κατανοητή από άλλους Αυτό δεν είπα και εγώ? Δεν είπα οτι είναι σεβαστό? Είπα κάτι άλλο? 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Με την ίδια λογική όπως σου είπα και πριν, η δική σου ανάγκη για ένα foldable δεν είναι αντίστοιχα κάποια σοβαρή και απαραίτητη ανάγκη! Κάνεις λάθος εδώ, η ανάγκη μου είναι να πετάξω 2 συσκευές (κινητό + tablet) και να έχω μία! Αν αυτό δεν είναι πραγματική ανάγκη τότε τι είναι 2
nosstrom Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ας μου εξηγήσει κάποιος, σε τι θα χρησίμευε μια foldable οθόνη? και μάλιστα λένε οτι εχει αντοχή 200.000 ανοιγοκλεισίματα.... οκ τωρα το ανοιγόκλεισα μένουν 199.999 ανοιγοκλεισίματα ...😂
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 χαζαμαρες 🤡 λετε και η δυο σας. κανενα απο τα δυο δεν ειναι αναγκη, απλα επιθυμια.
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nosstrom είπε και μάλιστα λένε οτι εχει αντοχή 200.000 ανοιγοκλεισίματα.... οκ τωρα το ανοιγόκλεισα μένουν 199.999 ανοιγοκλεισίματα Το λένε για να σου δείξουν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει σε κάποιον "λογικό κύκλο ζωής" που μπορεί να έχει η συσκευή στα χέρια σου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Stamer 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nosstrom είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος, σε τι θα χρησίμευε μια foldable οθόνη? και μάλιστα λένε οτι εχει αντοχή 200.000 ανοιγοκλεισίματα.... οκ τωρα το ανοιγόκλεισα μένουν 199.999 ανοιγοκλεισίματα ...😂 ουσιαστικα οτι θα χεις ταμπλετ σε μεγεθος κινητου. τωρα το ποσο χρησιμο ειναι στη πραξη... who knows? σιγουρα καποιους θα βολεψει, αλλα νομιζω οτι αμα εξελιχθει σα τεχνολογια, μπορει να ειναι η φυσικη εξελιξη των κινητων και ας μη το χρειαζεται η πλειοψηφια των χρηστων
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Πάντως όσο αφορά τα ανοιγοκλεισίματα, μένει να φανεί στην πράξη πόσο γερό θα είναι. Και γενικότερα αν τέτοιες συσκευές θα έχουν ή όχι εξτρα ευπάθειες σε πτώσεις ή άλλες καταστάσεις που δεν μου έρχονται τώρα στον νου.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, AtiX είπε και η ασυμμετρία που θα υπάρχει όταν είναι ανοιχτό που την βάζεις??? η μια πλευρά θα είναι 0.4 και η άλλη 0.9... εκτός του ότι θα είναι άβολο στό κράτημα, τόσο λεπτή μεριά θα είναι πολύ εύκολα να σπάσει, λυγίσει κλπ κλπ... Σωστό κι αυτό. Επίσης, μου ξέφυγε και το γεγονός ότι η 'πάνω' οθόνη θα έχει άλλη μια οθόνη από πίσω της, η οποία θα ανάβει όταν θα είναι διπλωμένο το κινητό. Οπότε στα ίδια ερχόμαστε (~0,8cm). 1
KilliK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Όποιος δεν είδε το μαγικό στο 40:00 με την ταινία δεν ξέρει τι χάνει.
bindoop Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nosstrom είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος, σε τι θα χρησίμευε μια foldable οθόνη? και μάλιστα λένε οτι εχει αντοχή 200.000 ανοιγοκλεισίματα.... οκ τωρα το ανοιγόκλεισα μένουν 199.999 ανοιγοκλεισίματα ...😂 Είναι η εξέλιξη, μην μένεις μόνο στα κινητά, όταν τελειοποιηθεί η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί και αλλού, πχ smartwatch, ή να προκύψουν νέα προϊόντα. Κάθε εξέλιξη για καλό είναι, μπορεί εσένα και εμένα να μην μας απασχολεί άμεσα αλλά σε κάποιον αυτή η εφεύρεση να κάνει ένα "κλικ", να σκεφτεί ένα νέο προϊόν που μπορεί να σε ενδιαφέρει περισσότερο μετά. 1
ethereum Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nosstrom είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος, σε τι θα χρησίμευε μια foldable οθόνη? και μάλιστα λένε οτι εχει αντοχή 200.000 ανοιγοκλεισίματα.... οκ τωρα το ανοιγόκλεισα μένουν 199.999 ανοιγοκλεισίματα ...😂 ενα καινούργιο trend που μπορεί να έχει απήχηση στον κόσμο , είχαν πεί οτι μπορεί να βγάλουν smart ρούχα που θα τρέχουν εικόνες βίντεο εφαρμογές κτλπ , το μανίκι του μπουφάν ας πούμε θα είναι μια τετοια οθόνη κινητό Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από ethereum
ignome4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Οι μισοί από τους ομιλητές μιλάνε σαν και τους τυπακους από τα συνέδρια πυραμίδων 1
Pseudonumo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντυπωσιακό σε σχέση με ότι έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής με αναδιπλούμενη οθόνη, δεν περίμενα ότι θα διπλώνει εντελώς. Ένα τάμπλετ στην τσέπη σου. Σκέψου να θες να διαβάσεις ένα κείμενο "στο πόδι" πόσο ταλαιπωρείσαι με τα zoom in στο κινητό! Η λύση σήμερα είναι κινητά σχεδόν 7 ιντσών (και μεγαλύτερα), όπου το κομμάτι της φορητότητας είναι αμφισβητήσιμο. Δε νομίζω να πειράξει κανέναν αν αυξηθεί το πάχος όταν μειωθεί σημαντικά το μήκος και ταυτόχρονα αυξηθεί το μέγεθος της οθόνης. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo 1
TsoliasGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Φημες αναφερουν οτι ηδη σχεδιαζει η lg το πρωτο rollable κινητό... "sic“😂😂😂
dimtsef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το μέλλον ! φυσικά οι iphonακηδες θα αργήσουν πολύ για να το δουν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, dimtsef said: Το μέλλον ! φυσικά οι iphonακηδες θα αργήσουν πολύ για να το δουν... Θα περιμένουμε πρώτα να γινετε beta testers της samsung εσείς και μετά θα φτιάξουμε κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα