ScorpioX777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Το συγκεκριμένο concept μίας foldable φορητής συσκευής είναι κάτι νέο (κάτι που έχουμε όλοι σκεφτεί χρόνια τώρα) και επομένως είναι λογικό πολλοί να το χρειάζονται και να τους βολεύει. Εμένα προσωπικά θα με βολέψει πάρα πολύ κάτι τέτοιο όταν είναι σε θέση (απο διάφορες απόψεις) να με κάνει να πετάξω και το κινητό μου αλλά και το tablet μου (καθώς εγώ χρησιμοποιώ 8 ίντσες σε tablet) σε μία κίνηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Συμφωνω απολυτα πανω σε αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Απο τη φωτό φαίνεται ότι η οθόνη διπλώνει σε απόλυτο βαθμό και αυτό είναι το "ζουμί" της υπόθεσης γιατί δεν θα χρειαστεί να καταφύγει σε περίεργεις, χοντροκομένες λύσεις. Να σημειώσουμε πρόσφατες ανακοινώσεις επίσης περί αύθραυστων συστημάτων αφής και -αν θυμάμαι καλά- για επαναδιπλούμενες μπαταρίες, οι οποίες προφανώς και θα χρησιμοποιηθούν στο foldable της Samsung. Περιμένω κάτι πραγματικά δυνατό από μεριά τους.
AtiX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Πάντως για αρχή, κάτι λιγότερο από 2cm πάχος διπλωμένο μην περιμένετε...
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Πάντως για αρχή, κάτι λιγότερο από 2cm πάχος διπλωμένο μην περιμένετε... όπα το παράκανες! 2cm είναι πολλά, δες πόσο είναι! Αποκλείεται. Θα μου πεις τίποτα δεν αποκλείεται αλλά σίγουρα θα μιλάγαμε όντως για τούβλο.
gnsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουπς Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από gnsX
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 43 minutes ago, Stamer said: Το πρόβατο είναι άλλο θέμα. Για μένα το πρόβατο είναι κάποιος που τρέχει να αγοράσει κάτι από την όποια αγαπημένη του εταιρεία χωρίς στα αλήθεια να το χρειάζεται, χωρίς να εξετάσει εναλλακτικές, χωρίς πραγματική ανάγκη και ένα σωρό "χωρίς". Το συγκεκριμένο concept μίας foldable φορητής συσκευής είναι κάτι νέο (κάτι που έχουμε όλοι σκεφτεί χρόνια τώρα) και επομένως είναι λογικό πολλοί να το χρειάζονται και να τους βολεύει. Εμένα προσωπικά θα με βολέψει πάρα πολύ κάτι τέτοιο όταν είναι σε θέση (απο διάφορες απόψεις) να με κάνει να πετάξω και το κινητό μου αλλά και το tablet μου (καθώς εγώ χρησιμοποιώ 8 ίντσες σε tablet) σε μία κίνηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ποιος κρίνει πως ο άλλος δεν το χρειάζεται, εσύ κι εγώ? Γιατί έτσι κι εγώ κρίνω πως δεν χρειάζεσαι το foldable μιας και κάνεις και τώρα τη δουλειά σου με το κινητό και με το tablet σου. Άρα? Ontopic: Η Samsung κατασκευάζει πολύ καλές οθόνες και σε τεράστιες ποσότητες ώστε να καλύψει την παραγωγή πολλών εταιρειών. Και πλέον φαίνεται πως έφτιαξε μια νέα OLED που μπορεί να διπλωθεί σχεδόν εντελώς και ταυτόχρονα να είναι ανθεκτική και ποιοτική. Άρα όλες οι εταιρείες που σχεδιάζουν foldable συσκευές εδώ και χρόνια, θα μπορούν να αγοράσουν αυτή την οθόνη ώστε να τις ολοκληρώσουν. Μένει να δούμε ποιος θα κάνει το καλύτερο design και θα παρουσιάσει μια πραγματικά όμορφη και πρακτική συσκευή. 2
AtiX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Stamer είπε όπα το παράκανες! 2cm είναι πολλά, δες πόσο είναι! Αποκλείεται. Θα μου πεις τίποτα δεν αποκλείεται αλλά σίγουρα θα μιλάγαμε όντως για τούβλο. 0.8 με 0.9cm ειναι αυτή τη στιγμή ένα φυσιολογικό πάχος κινητού... Βάλε μηχανισμό δίπλωσης και κάποια προστασία για να μην ακουμπάνε οι οθόνες μεταξύ τους και σπάσουν ή φθαρούν... ε κάπου εκεί βγαίνει το πάχος...
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Εχω μια μεζουρα τωρα διπλα μου, με 1.5-1.6 cm για αρχη δεν θα με χαλαγε.
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Ποιος κρίνει πως ο άλλος δεν το χρειάζεται, εσύ κι εγώ? Γιατί έτσι κι εγώ κρίνω πως δεν χρειάζεσαι το foldable μιας και κάνεις και τώρα τη δουλειά σου με το κινητό και με το tablet σου. Άρα? Πότε είπα ότι μπορώ να κρίνω κάποιον άγνωστο? Κανείς δεν μπορεί να κρίνει κάποιον που δεν ξέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτο-φωτογραφίζεσαι. Ένα παράδειγμα όμως για να καταλάβεις τι εννοώ (που το βλέπω σε γνωστούς και φίλους συνέχεια) είναι οτι μόλις βγει το επόμενο samsung ή iphone ή whatever που έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, μνήμη κ.λ.π. κ.λ.π. θα τρέξουν να προβούν σε αγορά. Την ίδια στιγμή, χρησιμοποιούν τα κινητά τους μόνο για: email, facebook και base apps. Επομένως το επόμενο μοντέλο από αυτό που έχουν, δεν τους χρειάζεται πραγματικά. 5 λεπτά πριν, AtiX είπε 0.8 με 0.9cm ειναι αυτή τη στιγμή ένα φυσιολογικό πάχος κινητού... Βάλε μηχανισμό δίπλωσης και κάποια προστασία για να μην ακουμπάνε οι οθόνες μεταξύ τους και σπάσουν ή φθαρούν... ε κάπου εκεί βγαίνει το πάχος... Φοβάμαι οτι βρίσκω σωστή τη λογική σου... Ας ελπίσουμε να το φιξάρουν κάπως, τι να πω.
Plapoutas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Κακά τα ψέματα, η Samsung είναι ότι χειρότερο υπάρχει από άποψη παροχής δυνατοτήτων σε παλαιότερες συσκευές. Το One UI θα το πάρουν μόνο τα Galaxy S9 και το καινούργιο Note, ενώ τα S8 και Note 8 θα πάρουν αέρα κοπανιστό, παρόλο που και το s8 θα πάρει την Pie Update όπως το s9, δεν θα συμπεριλαμβάνει το καινούργιο UI. Ευτυχώς το One UI είναι ουσιαστικά εφαρμοσμένο μόνο στο Launcher και τις εφαρμογές της Samsung οπότε χεστήκαμε κυριολεκτικά, μιας και ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή για Mails, Ημερολόγιο, Messages κλπ και όχι τα χρέπια της Samsung. Εδώ δίνω Kudos στην Apple που παρέχει το UI σε όλες τις συσκευές που θα πάρουν μια ενημέρωση και όχι σε επιλεγμένες.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, AtiX είπε 0.8 με 0.9cm ειναι αυτή τη στιγμή ένα φυσιολογικό πάχος κινητού... Βάλε μηχανισμό δίπλωσης και κάποια προστασία για να μην ακουμπάνε οι οθόνες μεταξύ τους και σπάσουν ή φθαρούν... ε κάπου εκεί βγαίνει το πάχος... Όντως τόσο έχουν αλλά εδώ μιλάμε για αναδιπλούμενη οθόνη και όχι κινητό. Υποθέτω ότι μόνο η οθόνη είναι το μισό από αυτό που βλέπουμε στα σημερινά κινητά, δηλαδή ~0,4cm, χωρίς μπαταρία, μητρική κλπ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 7 minutes ago, Stamer said: Επομένως το επόμενο μοντέλο από αυτό που έχουν, δεν τους χρειάζεται πραγματικά. Και μόλις το έκανες και πάλι! Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και στο προηγούμενο μήνυμά μου.
AtiX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mpiftekis είπε Όντως τόσο έχουν αλλά εδώ μιλάμε για αναδιπλούμενη οθόνη και όχι κινητό. Υποθέτω ότι μόνο η οθόνη είναι το μισό από αυτό που βλέπουμε στα σημερινά κινητά, δηλαδή ~0,4cm, χωρίς μπαταρία, μητρική κλπ. και η ασυμμετρία που θα υπάρχει όταν είναι ανοιχτό που την βάζεις??? η μια πλευρά θα είναι 0.4 και η άλλη 0.9... εκτός του ότι θα είναι άβολο στό κράτημα, τόσο λεπτή μεριά θα είναι πολύ εύκολα να σπάσει, λυγίσει κλπ κλπ...
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Και μόλις το έκανες και πάλι! Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και στο προηγούμενο μήνυμά μου. Κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις αλλά επιχείρημα δεν βλέπω. Στο παράδειγμα που σου έφερα, ποια θα ήταν η πραγματική ανάγκη να αλλάξει κινητό ο Χ? Να στο πω αλλιώς... πήγε η αδερφή μου και πήρε πριν 2 μέρες το iphone (το xs νομίζω..?). Της λέω τι πήγες ρε παιδάκι μου και έδωσες τόσα λεφτά αφού δε το κάνεις τίποτα? Η απάντηση ήταν "έτσι, απλά μου αρέσει". Το "απλά μου αρέσει" λοιπόν (το οποίο είναι σεβαστό) ΔΕΝ είναι όμως και ανάγκη. Και σε αυτό το σημειο να σε ρωτήσω πάλι? Μπορώ ή δεν μπορώ να την κρίνω? Να έχω άποψη ρε παιδί μου! Pls μην διαστρεβλώσεις πάλι απαντήσεις, αν θες απάντησε, αν θες όχι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 20 minutes ago, Stamer said: Κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις αλλά επιχείρημα δεν βλέπω. Στο παράδειγμα που σου έφερα, ποια θα ήταν η πραγματική ανάγκη να αλλάξει κινητό ο Χ? Να στο πω αλλιώς... πήγε η αδερφή μου και πήρε πριν 2 μέρες το iphone (το xs νομίζω..?). Της λέω τι πήγες ρε παιδάκι μου και έδωσες τόσα λεφτά αφού δε το κάνεις τίποτα? Η απάντηση ήταν "έτσι, απλά μου αρέσει". Το "απλά μου αρέσει" λοιπόν (το οποίο είναι σεβαστό) ΔΕΝ είναι όμως και ανάγκη. Και σε αυτό το σημειο να σε ρωτήσω πάλι? Μπορώ ή δεν μπορώ να την κρίνω? Να έχω άποψη ρε παιδί μου! Pls μην διαστρεβλώσεις πάλι απαντήσεις, αν θες απάντησε, αν θες όχι Μην κρίνεις για να μην κριθείς... 😛 Για gadgets μιλάμε και όχι για βασικά αγαθά από τα οποία κρίνεται η ζωή μας. Το "απλά μου αρέσει" είναι μια φυσιολογική απάντηση και προφανώς δεν μπορεί να να γίνει απόλυτα κατανοητή από άλλους. Με την ίδια λογική όπως σου είπα και πριν, η δική σου "ανάγκη" για ένα foldable δεν είναι αντίστοιχα κάποια σοβαρή και απαραίτητη ανάγκη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα