sianosth1997 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους 😁 Σήμερα έκανα την πρώτη αναβάθμιση στον υπολογιστή, και εκτός από έναν hdd που είχε εξ αρχής, αγόρασα κι έναν ssd (samsung evo 860), έτσι και τον συνδεσα , ωστόσο αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με όλους όσους το κάνουν αυτό πρώτη φορά 😂 Τα Windows Δεν βρίσκουν τον δίσκο. Ξεκίνησα αμέσως αναζήτηση για το πως λύνετε κάτι τέτοιο, και όλα οδηγούσαν στο disk manager, ωστόσο σε όλες τις περιπτώσεις εκεί εμφανιζόταν ο δίσκος ενώ στην δική μου δεν εμφανίζεται ούτε εκεί. Υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το πώς να τον εμφανισω στο device manager; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από sianosth1997
alx301 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στον Disk Manager των windows τον βλέπεις η οχι; Ποια εκδοση windows πες μας επισης Επισης στο bios τον βλέπει; Αν οχι τσέκαρε ρυθμίσεις εκει. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από alx301
sianosth1997 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δεν φαίνεται ουτε στο disk manager. Επίσης έχω Windows 10. Από το bios δεν έχω τσεκάρει, ωστόσο δεν γνωρίζω ακριβώς κι από εκεί. Υπάρχει περίπτωση ωστόσο να φανεί στο bios ενώ δεν φαίνεται στο disk manager; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 😁
sianosth1997 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Σας αφήνω και ένα screenshot από το disk manager.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 δεν φαίνεται ούτε εκει πέρα. οποτε 3 πράγματα παίζουν 1)νεκρός δίσκος 2)χαλασμένο καλώδιο sata η/και ρεύματος 3)απενεργοποιημένες sata θύρες στη μητρική
sianosth1997 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξεκινήσω να αποκλείω μία μία τις επιλογές ώστε να καταλήξω σε τι ακριβώς συμβαίνει και να το φτιάξω. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ και πάλι!
sianosth1997 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, τελικά μπήκα μέσω bios και τον βρήκα τον ssd, έτσι και έκανα format σε αυτόν. Ωστόσο, έβαλα τον hdd σε έναν άλλον υπολογιστή ώστε να σωσω μερικά αρχεία που ήθελα και να του κάνω και σε αυτόν format Να τον καθαρίσω. Παρ' όλα αυτά, μου έχει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα διαθέσιμα εκτός αυτή στην επιφάνεια εργασίας, τα οποία βρίσκονται στον φάκελο users. Απ ότι καταλαβαίνω έχει κλειδωθει ο hdd; υπάρχει κάποιος τρόπος να σωσω αυτά τα αρχεία; Ευχαριστώ
gioiliop7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 4:57 ΜΜ, sianosth1997 είπε Καλησπέρα σε όλους, τελικά μπήκα μέσω bios και τον βρήκα τον ssd, έτσι και έκανα format σε αυτόν. Ωστόσο, έβαλα τον hdd σε έναν άλλον υπολογιστή ώστε να σωσω μερικά αρχεία που ήθελα και να του κάνω και σε αυτόν format Να τον καθαρίσω. Παρ' όλα αυτά, μου έχει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα διαθέσιμα εκτός αυτή στην επιφάνεια εργασίας, τα οποία βρίσκονται στον φάκελο users. Απ ότι καταλαβαίνω έχει κλειδωθει ο hdd; υπάρχει κάποιος τρόπος να σωσω αυτά τα αρχεία; Ευχαριστώ δεν μπορεις να εχεις προσβαση σε αυτον τον φακελο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα