Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποστεύετε με αυτόν τον φορτιστή θα μπορώ να φορτίζω το iPhone X μου στην πλήρη ταχύτητα που υποστηρίζει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flyer είπε

Όχι.

Χρειάζεσαι αυτόν ή αυτόν και αυτό

Με USB C μόνο? Αν δηλαδή πάρω τον δεύτερο και το συνδέσω στην κανονική USB του, δεν θα φορτίζει με την μέγιστη ταχύτητα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Simos805 είπε

Αν δηλαδή πάρω τον δεύτερο και το συνδέσω στην κανονική USB του, δεν θα φορτίζει με την μέγιστη ταχύτητα?

Δυστυχώς όχι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, flyer είπε

Δυστυχώς όχι

Αα οκ. Και να σε ρωτήσω, αν πάρω τον δεύτερο που μου έδειξες και συνδέση στην USB-A του αυτόν εδώ τον ασύρματο φορτιστή, θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 7.5W για το iPhone X? Η Anker μου είπε πως για τον άλλο που ανέφερα στην αρχή θα υποστήριζε ταχεία φόρτιση με αυτόν τον ασύρματο φορτιστή, άρα το ίδιο θα ισχύει και με τον δεύτερο που μου έδειξες?

Δημοσ.

Με την συνδεσμολογία που προτείνεις θα έχεις high speed charging ( και όχι true fast charging ) μέσω του wireless charger, καθώς η usb-a θύρα του συγκεκριμένου φορτιστή καλύπτει την απαίτηση των 7,5 w (1,5A x 5 V) του wireless stand καθώς μπορεί να δώσει μέχρι 15w στα 5 V (3 A x 5 V).

Δημοσ.
Στις 7/11/2018 στις 11:58 ΜΜ, flyer είπε

Με την συνδεσμολογία που προτείνεις θα έχεις high speed charging ( και όχι true fast charging ) μέσω του wireless charger, καθώς η usb-a θύρα του συγκεκριμένου φορτιστή καλύπτει την απαίτηση των 7,5 w (1,5A x 5 V) του wireless stand καθώς μπορεί να δώσει μέχρι 15w στα 5 V (3 A x 5 V).

Τότε τι παραπάνω δίνει το True Fast charging?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

αυτά τα καραγκιοζιίλικια με απέθησαν από iPhone  (είχα μέχρι και το Χ) 

one plus 6 και άντε για. (+το αντρόιντ που κάνει παπάδες.)

Τα καραγκιοζιλίκια ποια είναι?

Δημοσ.
14 hours ago, Simos805 said:

Τα καραγκιοζιλίκια ποια είναι?

το οτι δεν εχει τον ταχυφορτιστή μέσα.

το οτι δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το 2017 macbook pro μου γιατι έχει αλλες θυρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

το οτι δεν εχει τον ταχυφορτιστή μέσα.

το οτι δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το 2017 macbook pro μου γιατι έχει αλλες θυρες

Ήδη φορτίζει γρήγορα και ταχυφορτιστή μπορείς να αγοράσεις. Με το macbook  για να το συνδέσεις μπορείς να αγοράσεις ένα καλώδιο lightning to USB-C, στην περίπτωση που δεν θα έχεις ηδη αγοράσει κάποιο hubάκι για να υποστηρίζει τις παλιές USB-A συσκευές που λογικό είναι ακόμα όλοι να έχουμε. Το ότι δεν έχει βάλει η apple ταχυφορτιστή μέσα στο κουτί όντως το θεωρώ λάθος, αλλά σε καμία περίπτωση deal breaker μην τρελαθούμε...

• Like 3
Δημοσ.
On 12/11/2018 at 23:29, Simos805 said:

Ήδη φορτίζει γρήγορα και ταχυφορτιστή μπορείς να αγοράσεις. Με το macbook  για να το συνδέσεις μπορείς να αγοράσεις ένα καλώδιο lightning to USB-C, στην περίπτωση που δεν θα έχεις ηδη αγοράσει κάποιο hubάκι για να υποστηρίζει τις παλιές USB-A συσκευές που λογικό είναι ακόμα όλοι να έχουμε. Το ότι δεν έχει βάλει η apple ταχυφορτιστή μέσα στο κουτί όντως το θεωρώ λάθος, αλλά σε καμία περίπτωση deal breaker μην τρελαθούμε...

φιλε η τακτική της μου την εχει δωσει στα νευρα.

σε λιγο θα πάρει μπουλο και το macbook αξίας 3κ ευρώ αφου κολάνε τα πληκτρολόγια ανά 2 μήνες.

η εταιρία πλέον ειναι του κώλου.

με πειραματικά προιόντα.

και sorry ειμαι επαγγελματιας και δεν θα ψάχνομαι για ανταπτορακια και παρανταπτοράκια και για πληκτρολόγια που χαλάνε καθε τρεις και λιγο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 9:58 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

φιλε η τακτική της μου την εχει δωσει στα νευρα.

σε λιγο θα πάρει μπουλο και το macbook αξίας 3κ ευρώ αφου κολάνε τα πληκτρολόγια ανά 2 μήνες.

η εταιρία πλέον ειναι του κώλου.

με πειραματικά προιόντα.

και sorry ειμαι επαγγελματιας και δεν θα ψάχνομαι για ανταπτορακια και παρανταπτοράκια και για πληκτρολόγια που χαλάνε καθε τρεις και λιγο.

Πιο αξιόπιστα προϊόντα από τα Apple δεν έχω βρει σε καμία περίπτωση, έχοντας περάσει πολλά από τα χέρια μου και όσον αφορά τα κινητά αλλά και τους υπολογιστές. Γνώμη μου βέβαια...

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπερα , από iPad είναι οκ για το x?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...