masteripper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα είναι απλά...χρειάζομαι 1 tablet+keyboard == ultrabook (Windows) στις 10 ίντσες...η 1η μου σκέψη ήταν να χτυπήσω 1 κινεζάκι αλλά όλα "κάτι" έχουν....οπότε τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αγγελίες του Ebay όπου βρίσκω Surface στα 200 € (ταβάνι) και σκέφτομαι να εμπιστευτώ την μεταχειρισμένη ποιότητα ή να μείνω με τα κινεζάκια και την λοτταρία Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από masteripper
antbyron Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά θα πήγαινα για surface αλλά όμως δεν γνωρίζω τα κινέζικα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια καλά. Πχ τα chuwi γενικώς έχουν ακουστεί. Δεν ξέρω από ebay αν μπορείς να εμπιστευθείς. Από insomnia δεν βρίσκεις κάτι;
alex2539 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Βασικά για ποιο surface σκέφτεσαι? Στη θέση σου αν έβρισκα surface απο ebay, ευρώπη και με υπολειπόμενη εγγύηση (έστω και λίγη) θα το προτιμούσα σε σχέση με το κινεζάκι. Διαφορετικά και στις δύο περιπτώσεις λοτταρια παίζεις...
masteripper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, alex2539 είπε Βασικά για ποιο surface σκέφτεσαι? Στη θέση σου αν έβρισκα surface απο ebay, ευρώπη και με υπολειπόμενη εγγύηση (έστω και λίγη) θα το προτιμούσα σε σχέση με το κινεζάκι. Διαφορετικά και στις δύο περιπτώσεις λοτταρια παίζεις... Κάπως έτσι το σκέφτομαι αν και η εγγύηση την κόβω δύσκολη στο μτχ....
GeorgeAl92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στις 7/11/2018 στις 11:34 ΜΜ, masteripper είπε Κάπως έτσι το σκέφτομαι αν και η εγγύηση την κόβω δύσκολη στο μτχ.... Καμία σχέση. Αν πάρεις από banggood έχουν τρομερή εγγύηση. Τώρα για το θέμα σου είναι ανάλογα τις απαιτήσεις που έχεις...π.χ. σίγουρα αν πας σε κινέζικο θα έχεις ίδια οθόνη με το surface, με 3άπλασιες δυνατότητες (υπολογιστικές) αλλά θα υπάρχουν ορισμένα εμπόδια (ατέλειες). Για παράδειγμα μπορεί να υπάρχει throttling ή Burn In effect, το στυλό να μην έχει σωστή επαφή σε κάποια σημεία της οθόνης κλπ. Όλα αυτά συμβαίνουν λόγο του μη σωστού ή ανεπαρκής ελέγχου των συσκευών από την άλλη στη Microsoft θα πληρώσεις υπεραξία με παλιότερο υλισμικό αλλά θα ξέρεις ότι θα δουλεύει ρολόι για τις δυνατότητές του. Οπότε εσύ αποφασίζεις αν θέλεις σταθερότητα με μειωμένη ισχύ - δυνατότητες σε μεγαλύτερη τιμή ή ισχύς που όμως θα έχεις κάποιους περιορισμούς ποιότητας.
dimoskoutr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ για black friday έκανα την υπέρβαση και αγόρασα από γαλλικό amazon ένα 8gb/128gb surface go. Ήρθε μόλις προχτές αλλά δεν έχει έρθει το πληκτρολόγιο ακόμη οπότε δεν το έχω ανοίξει καν. Αν θελήσεις όταν στήσω ρίχνω μια ειδοποίηση εδώ και ρωτάς ότι θες να βοηθήσω. Αν δεν έχεις καταλήξει ήδη κάπου βέβαια και δεν άργησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα