kifinas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καταρχήν, μπράβο. Θέλει όμως βελτίωση. Πρώτα στο site που προφανώς δεν αντέχει την αυξημένη κίνηση. Μετά στα διαθέσιμα αντίτυπα. Όμως κλείνω με το μπράβο. 1
liospi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dogkon είπε Να λοιπόν που εμπράκτως αποδεικνύεται πως: "η τεχνολογία στην υπηρεσία του πολιτισμού". Αξιέπαινη προσπάθεια και από τους εκδοτικούς οίκους. Το site αν κ από γραφικά τελείως απλό, μια άλλης εποχής, είναι πολύ βαρύ, αργεί να ανοίξει τις σελίδες του. http://www.iefimerida.gr/news/411430/hryso-vraveio-grafistikis-stin-ethniki-vivliothiki-tis-ellados-eikones 1
MetronAriston Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο παρέχεται σε μορφή PDF, με προστασία Adobe DRM. καλησπερα για να καταλαβω δηλαδη δεν μπορεις να το αποθηκευσεις στο pc σου το pdf και επειτα με το calibre να το αλλαξω format το αρχειο να το διαβαζει το kindle μου και να το εχει για παντα free και οχι μονο για 20 μερες??? 1
alexpap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, MetronAriston είπε Κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο παρέχεται σε μορφή PDF, με προστασία Adobe DRM. καλησπερα για να καταλαβω δηλαδη δεν μπορεις να το αποθηκευσεις στο pc σου το pdf και επειτα με το calibre να το αλλαξω format το αρχειο να το διαβαζει το kindle μου και να το εχει για παντα free και οχι μονο για 20 μερες??? No Brain activity for a few seconds. Τι είναι αυτά που διαβάζω. Δεν βάζεται και διαφημίσεις να βγάλετε κάνα φράγκο. Brain Activity Restored Successfully. Παιδιά κοιτάχτε τα πράγματα είναι απλά κατεβάζετε το αρχείο από την Εθνική βιβλιοθήκη μετά το διαβάζετε στο pc–laptot-tablet σας μετά με ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα το φωτογραφίζετε συρράφτε τις σελίδες με κάποιο πρόγραμμα σε καινούργιο pdf αρχείο και το έχετε για πάντα. Brain Activity Relaxed mode Activated. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από alexpap 1 1
katsoul Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Έκανα εγγραφή πριν από λίγο και κατέβασα ένα βιβλίο σε epub μορφή, το οποίο άνοιξε μια χαρά. Αρκετά, στο ράφι της λογοτεχνίας τουλάχιστον, είναι ήδη κρατημένα. Η διαδικασία απλή, καθυστερεί λίγο, μάλλον λόγω φόρτου και δοκιμαστικής περιόδου, αλλά δουλεύει τελικά. Προφανώς και θα μπορούν να απελευθερωθούν τα βιβλία, αλλά το ζητούμενο νομίζω είναι ότι είναι μια καλή προσπάθεια που μας προτρέπει να διαβάσουμε βιβλία δωρεάν... Αυτά!
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Αρα ,όντως ,σε ηλεκτρονική μορφή και δεν επιτρέπει πάνω από ένα αντίτυπο ? Οκ, ψάρωσα , αλλά δε βλέπω κανέναν να λέει ότι είναι φάρσα ..... 2
bluesattack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eστω και με καθυστερηση ηρθε το pin στο κινητο (στο email μπα..) .Κουραστικη πλοηγηση, πολυ λιγο υλικο , ελαχιστοτατο δηλαδη, (στην ιστορια που κοιταξα ) αλλα υποθετω οτι...καθε αρχη και δυσκολη Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από bluesattack
Conan2046 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, korakios είπε Αρα ,όντως ,σε ηλεκτρονική μορφή και δεν επιτρέπει πάνω από ένα αντίτυπο ? Οκ, ψάρωσα , αλλά δε βλέπω κανέναν να λέει ότι είναι φάρσα ..... Λογικό είναι, Η βιβλιοθήκη με κάποιο τρόπο (αγορά, παραχώρηση) έχει την άδεια για συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων. Δεν μπορεί να αγοράσει 1 και ταυτόχρονα να το έχουν 1000 άτομα ταυτόχρονα. Μετά ας το έδιναν δωρεάν οι εκδοτικοί οίκοι να το κατεβάζει όποιος θέλει. Η προσπάθεια είναι πολύ καλή, μπορείς να δανειστείς βιβλία να τα διαβάσεις χωρίς να πληρώσεις και χωρίς να χρειαστεί να πας σε δανειστική βιβλιοθήκη. Ούτε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το σώσουμε με πλάγιο τρόπο αφού το έχουμε διαβάσει. Μπορεί να είναι μια αρχή για να συνηθίσουμε και τα ηλεκτρονικά βιβλία, Αν αυτό γίνει αιτία να αγοράζουμε περισσότερα ηλεκτρονικά βιβλία θα βγει καλό και στους εκδοτικούς οίκους που θα έχουν αυξημένες πωλήσεις και σ΄ εμάς που θα υπάρχουν περισσότερα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή και όχι μόνο όλα τα αστυνομικά των εκδόσεων Ψυχογιός. Αργό το σάιτ, λίγα βιβλία και όχι κάτι τρομερό μέσα σ' αυτά αλλά όπως και να έχει είναι μια αρχή. 4
menthol1979 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Χμ, το DeDRM plugin του Calibre να παίζει άραγε; ;;
tasos2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Kαι ομως υπαρχει τελικα μια τεραστια διαφορα απο μια κλασσικη βιβλιοθηκη.Η βιβλιοθηκη μιας πολης μπορει να εχει εναν αριθμο βιβλιων,εστω και σε ενα αντιτυπο αλλα απευθυνεται στους κατοικους μιας πολης (εκτος και αν καποιος βαρεμενος παει απο την Λαρισα στον Βολο για να δανειστει ενα βιβλιο......τυχαιο παραδειγμα). Η ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη ομως απευθυνεται σε ολη την επικρατεια,δηλαδη μπορει ενα βιβλιο να το θελουν 100 χιλιαδες απο ολη την Ελλαδα,ποσους αιωνες θα πρεπει να περιμενει καποιος για να το δανειστει? Τι συμβαινει τελικα ? Ελατε τωρα ειναι τοσο ευκολο.Εκλογες ερχονται,ας στησουμε και μια ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη και ας βολεψουμε και κανεναν κομπιουτερα δικο μας παιδι. 1
buuren Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μου αρεσει αυτο που λεει κατω απο καθε βιβλιο... Adobe DRM protected pdf Ειναι σαν να λες εχω κλειδωσει το σπιτι μου και το κλειδι το εχω βαλει στην γλαστρα! 1
FELIX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Le Perv είπε Δεν ειναι δωρεαν. Αν ηταν δωρεαν θα ηταν DRM free. Ειναι προσωρινα δωρεαν. Εχω χιλιαδες αγγλοφωνα βιβλια στο ταμπλετ (καποια κατεβασμενα προ 15ετιας). Κυριως ιστορικα. Διαβαζω ιστορια απο πολλες διαφορετικες πηγες, οπτικες γωνιες. Χωρις να μου γινεται πλυση εγκεφαλου απο το εσωτερικο της χωρας. Στα @@ μου τα ελληνικα βιβλια. Ας μεινουν καταχωνιασμενα στις βιβλιοθηκες ιδιωτων. Να σαπισουν απο την υγρασια και τη μουχλα και να τα ξεχασει η ιστορια. Σα να μην υπηρχαν ποτε. (α.κ.α Μεσαιωνας) DRM και @@ μαντολες..... DRM Removal
ocelotgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κατάφερε κάποιος να δανειστεί? Έφαγα σίγουρα μισαωρο προχθές. Επίσης, είναι όντως σελίδα εν ετει 2018 αυτή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα