Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα θέμα που με είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.Η κάρτα μου(gtx 650) δεν σηκώνει 1080 βίντεο στο youtube.Στα 720 60fps παίζει μια χαρά.Μετά απο ένα φορμάτ έστρωσε για λίγο και ξανά πάλι τα ίδια.Έχω περασμένο τον τελευταίο driver της nvidia και το διαγνωστικο των win δεν μου βγάζει σφάλμα στον ssd. Είμαι με έναν quadcore 6600,8 gb RAM,Win 10.

Επεξ/σία από carpenter1900
Δημοσ.
2 hours ago, carpenter1900 said:

Έχω ένα θέμα που με είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.Η κάρτα μου(gtx 650) δεν σηκώνει 1080 βίντεο στο youtube.Στα 720 60fps παίζει μια χαρά.Μετά απο ένα φορμάτ έστρωσε για λίγο και ξανά πάλι τα ίδια.Έχω περασμένο τον τελευταίο driver της nvidia και το διαγνωστικο των win δεν μου βγάζει σφάλμα στον ssd. Είμαι με έναν quadcore 6600,8 gb RAM,Win 10.

τι οθονη εχεις; αναλυση που τρέχεις;

Δημοσ.

Μπας και κολλας καναν miner ιό?

Εχω ανάλογο σύστημα με c2q6600 5gb ram και gt520 καρτα γραφικων(χειρότερη δηλαδη) και μου παίζει άνετα χωρις σπασίματα και 1440p με windows 10 και firefox

Κοιτα και στην διαχείριση εργασιών μηπως ο επεξεργαστής τερματιζει απο κατι που τρεχει απο πισω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/11/2018 στις 11:31 ΜΜ, carpenter1900 είπε

Το κοίταξα,όλα στο 0% είναι.

O επεξεργαστης μονος του δεν αρκεί για 1080p. Θες αναγκαστικά την επιλογή Hardware Acceleration.

Κανονικά έπρεπε να δουλεύει. Ρολόγια ανεβάζει; Πχ 800+MHz;

Επεξ/σία από Sheogorath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...