kotronas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Χαιρετό σας, μετα απο μεγάλη απέχθεια στην εταιρεία έπεσε στα χέρια μου ένα ipad mini 1 σε άριστη κατάσταση με κλείδωμα icloud μου το έδωσε φίλος του οποίου και του ανήκει. Πώς κλείδωσε απλά είχε κάνει apple id με yahoo.gr email και μόλις το yahoo έγινε .com παγκοσμίως έπρεπε να περάσει πάλι τα στοιχεία του και του ζήτησε να κάνει reset το κάνουμε λοιπόν αλλά δεν μπορούσαμε να λάβουμε το e-mail γιατί η αποστολή γίνεται στο yahoo.gr και πλέον το client ανοίγει από gr.yahoo.com στέλνω email στην apple και η απάντηση ήταν ότι η εν λόγω συσκευή είναι παλιά και δεν υπάρχει πλέον support βάσει της πολιτικής της εταιρείας και τών όρων που υπογράφη ο κάθε χρήστης. Ετσι έχει μείνει το ταμπλετ καινούριο κλειδωμένο.Να την χέρεστε την εταιρεία και τους όρους χρήσης της.
ice25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 και γιατί δεν μπορεί να λάβει mail στο yahoo.gr?? 2 mail έχω της μορφής [email protected] και το χρησιμοποιώ κανονικά από το 2002 που τα έχω
SaFiS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά την χαιρόμαστε φίλε. Από τότε που μας έφερε το Activation Lock σώθηκε πολύς κόσμος. Απο εκεί και πέρα, το @yahoo.gr λειτουργεί κανονικότατα. Έχω τέτοιο email και λαμβάνω κανονικά... 1
bahamut_zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Το πιο ο,τι να ναι νημα μου φαινεται! η αληθεια ειναι, πως αν δεν μπορεις να μπεις στο yahoo.gr, τα προιοντα της apple δεν ειναι για εσενα.
liospi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εάν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να λες αλήθεια το myname @ yahoo.gr η KAKIA, KSOU KSOU, εταιρία σου δημιουργεί και ένα ίδιο σε myname @ icloud.com *όπως έγραψε και ο φίλος SaFiS από τότε που ήρθε το ACTIVATION LOCK σώθηκε κόσμος **το support η apple το σταματάει σε παλιές συσκευές μόνο σε θέμα hardware όχι στο να μη σου ξεκλειδώνει την συσκευή εάν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ότι είναι δική σου ***έχω yahoo.gr από το '99 και το χρησιμοποιώ καθημερινά Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από liospi 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Κακιά πολύ κακιά εταιρία που έχει σοβαρή ασφάλεια και δε μπορείς να ξεκλειδώσεις την κλεμμένη συσκευή...Σου χάλασε τη μανέστρα! "Τσίμπα" ένα Android να κάνεις τη δουλειά σου! 4
kotronas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, ice25 είπε και γιατί δεν μπορεί να λάβει mail στο yahoo.gr?? 2 mail έχω της μορφής [email protected] και το χρησιμοποιώ κανονικά από το 2002 που τα έχω Μόλις έγινε yahoo.com η apple ζήτησε επιβεβαιώση id μετά απο 10 λάθος απόπειρες κλείδωσε το id άνθρωποι είμαστε ξεχνάμε,κάνουμε λοιπόν ανάκτηση κωδικού το yahoo.gr εχει μετατραπεί σε gr.yahoo.com και για κάποιο λόγο δεν μπορούσαμε να λάβουμε το reset e-mail της apple και όντως λαμβάνουμε τα μισα e-mail οταν η αποστολή γινόταν σε yahoo.gr οταν η αποστολή γινοταν σε yahoo.com τα λαμβάνουμε κανονικότατα μετα απο πολλές προσπάθειες δεν γινόταν τίποτα.Τελος πάντων το ξεκλείδωμα με 30 ευρώ και όλα καλα. Εύχομαι να έχετε πάντα λεφτά να αγοράζετε τα προϊοντα της κι εμείς τα φτωχαδακια θα μείνουμε με android και εαν μας τα κλεψουνε να χαρούν και αυτοί που θα το βρούνε η θα το κλέψουν που θα εχουν μια συσκευή έτοιμη για χρηση.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φτωχαδάκι, δε στο "ξεκλειδώσανε" γιατί απλά δεν ξεκλειδώνει αν είναι κλειδωμένο και δεν έχεις τα στοιχεία! Αυτό που έκανε με τα 30 ευρώ ήταν να ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία που εσύ δεν μπορούσες να κάνεις! Και εμείς σου ευχόμαστε να γίνεις λιγότερος γραφικός! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Dr.Fuzzy 3
nikοs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δεν παίζει να στο ξεκλείδωσε κανείς , κάτι εσυ δεν έκανες σωστά και κάποιος πιο σπίρτο απλά έκανε αυτό που έπρεπε σου πούλησε και λίγο παπά και πήρε 30€ και καλά έκανε δηλαδή! Πλήρωσες 30€ και έχεις iPad δεν το λες και κακό deal. Το τι μπορείς να κανείς με αυτό σήμερα είναι ένα άλλο θέμα...Λογικά σε λίγο καιρό θα ανοίξεις ένα νέο θέμα που θα κράζεις την apple γιατί θα σου κολλάει το tablet! Τέλος αυτό περί φτώχειας δεν στέκει , ειδικά στα tablet η apple είναι vfm . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα