Sakisoriginal21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σας.εχω ενα παλιο τροφοδοτικο 420 watt.απο turbo x pc. Το εχω αρκετο καιρο.δουλευει μια χαρα.απλα θ ηθελα να μου πειτε.αν υπαρχει καποια εφαρμογη για να δω σε τι κατασταση ειναι.οπως πχ για τους εσωτερικους σκληρους.σκεφτομαι να βαλω ryzen 3.κ αν ειναι ν μην χρειαστει ν το αλλαξω ακομα.κουτι σκληρους κτλπ θ τ κρατησω.απλα μητρικη επεξεργαστη κ ραμ θα ασχοληθω.και παλι σας ευχαριστω!!!
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε Ν μεινω δηλαδη σε αυτο π εχω? Να πάρεις νέο τροφοδοτικό. Αν και αν πας σε 2200g ανάθεμα αν θα τραβάει πάνω από 100 βαττ όλο το σύστημα, εγώ δεν θα το έκανα. 1
coolerman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε Ν μεινω δηλαδη σε αυτο π εχω? Να μείνει στο ράφι και να πας σε άλλο(πολυ ποιό ποιοτικό)
keravnos21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλαξε το με καποιο επωνυμο,αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα το κρατας αλλα το αλλαζεις το συντομοτερο δυνατον,αυτα τα τροφοδοτικα τυπου turbo x ,innovator,force,ειναι της πλακας και μπορει να δημιουργησουν προβληματα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα