Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 11:17 ΠΜ, honeyed_bee είπε

Μαζί σου είμαι. Πες μου όμως ποια εταιρεία στην Ελλάδα προσφέρει καλό after-sales service λοιπόν μιας και εσένα η Dell όχι μόνο δεν είναι θεωρητικά η καλύτερη αλλά αντιδιαμετρικά είναι κοινώς για τα μπάζα. Καλοπροαίρετα γράφω, διότι θα κάνω κάποιες σχετικές αγορές πολύ σύντομα και είμαι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις.

Και αν θες να μάθεις την δική μου περιπέτεια, σε πρόσφατη αγορά καινούργιας οθόνης Dell(Εισαγωγής από Γερμανία) η οποία και ήρθε ελαττωματική(Δύο μόνιμες οριζόντιες γραμμές στο πάνω μέρος της οθόνης, μπλε και κόκκινη, από την πρώτη μέρα που την δούλεψα) η Dell(Ελλάδας) μου προσέφερε αντικατάσταση με το αντίστοιχο monitor σε refurbished. Φυσικά και δεν συμφώνησα με την συγκεκριμένη πρόταση(εκτός και αν μου την δίνανε σε σκοτωμένη τιμή με σχετικό αντιλογισμό, κάτι που δεν δέχθηκαν). Τελικά, το κατάστημα συμφώνησε να γίνει επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος και παραγγελία εκ νέου(από Γερμανία) δίχως καμία προσωπική μου επιβάρυνση.

Με λίγα λόγια, ο μεταπωλητής με κάλυψε(Με πολυήμερη μουρμούρα όμως, πολλά τηλεφωνήματα,καθυστερήσεις κλπ. Θέλω να πιστεύω πως δεν έγινε σκόπιμα αλλά λόγω γιορτών) και προφανώς όχι η Dell ως όφειλε.

Πάντως, πολύ ωραίο το thread σου και χρήσιμο.

Καλημέρα.

Απο ποιο καταστημα την πηρες?

Περιμενω και εγω μια Dell να μου ερθει απο Γερμανια.

Δημοσ.

edit: Λες και διαβάζουν ινσομνια τα αλάνια. Πήρα μόλις προσφορά:

Το προβληματικό: Dell latitude 7480 (i5 6300u / 1920x1080 / 1 x 8 / 256gb ssd )

και η προσφορά για αντικατάσταση: Dell Latitude 7480 (i5 6300u/ QHD 2k οθόνη / 2 x 16GB ram / 512GB SSD)  😂 😂

Υποβρύχιε, τώρα πως εμένα μου έκαναν τέτοια προσφορά, ενώ εσένα σου έδωσαν κατώτερο, μόνο εσύ ξέρεις. 

* όχι, δεν έχω κονέ μέσα. Καντηλάκια ακούγαν μέχρι και πριν 3 ώρες που πετούσαν χαρταετό.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Απο ποιο καταστημα την πηρες?

Περιμενω και εγω μια Dell να μου ερθει απο Γερμανια.

Αν με θυμώσουν θα θα το γράψω δημοσίως. Οψόμεθα... Σου έστειλα μήνυμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχω μονο καλα λογια να πω καθως πολλα παραδειγματα απο προσωπικη μου εμπειρια αλλα και φιλων μιλαμε για τελεια αντιμετωπιση.

σιγουρα θα υπαρξουν και αρνητικα αλλα στο συνολο η dell ειναι για μενα στις 3 πρωτες αξιοπιστες μαρκες που θα ψωνισω με κλειστα ματια.

φυσικα δεν αναφαιρομαι στα μηχανηματα τω 400 ευρω ετσι? γιατι σε αυτο το ευρος χρηματων ολες οι εταιριες ειναι ιδιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/1/2019 στις 5:06 ΜΜ, pita_kontosouvli είπε

edit: Λες και διαβάζουν ινσομνια τα αλάνια. Πήρα μόλις προσφορά:

Το προβληματικό: Dell latitude 7480 (i5 6300u / 1920x1080 / 1 x 8 / 256gb ssd )

και η προσφορά για αντικατάσταση: Dell Latitude 7480 (i5 6300u/ QHD 2k οθόνη / 2 x 16GB ram / 512GB SSD)  😂 😂

Υποβρύχιε, τώρα πως εμένα μου έκαναν τέτοια προσφορά, ενώ εσένα σου έδωσαν κατώτερο, μόνο εσύ ξέρεις. 

* όχι, δεν έχω κονέ μέσα. Καντηλάκια ακούγαν μέχρι και πριν 3 ώρες που πετούσαν χαρταετό.

οντως διαβαζουν...οντως αρχιζει να μαθαινεται αν και ακομη ειναι νωρις πως η DELL  ειναι αλλη πλεον...βουλωνουν κανα στομα που και που δυσαρεστημενου ....

εγω εχω ολα αυτα που γραφω (τα εχω με στοιχεια  εγγραφως) για να μη προσπαθω μετα να αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας.....και αν η  DELL  διαφωνει ας τολμησει να πειπως λεω ψεματα

2 ώρες πριν, nero62 είπε

εγω εχω μονο καλα λογια να πω καθως πολλα παραδειγματα απο προσωπικη μου εμπειρια αλλα και φιλων μιλαμε για τελεια αντιμετωπιση.

σιγουρα θα υπαρξουν και αρνητικα αλλα στο συνολο η dell ειναι για μενα στις 3 πρωτες αξιοπιστες μαρκες που θα ψωνισω με κλειστα ματια.

φυσικα δεν αναφαιρομαι στα μηχανηματα τω 400 ευρω ετσι? γιατι σε αυτο το ευρος χρηματων ολες οι εταιριες ειναι ιδιες

φιλε μου παλια η  DELL ισως να ηταν ετσι....

δε μιλαμε για μηχανηματα κατω απο 1000 ευρω....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ολα πριν γραψεις

Στις 10/1/2019 στις 12:53 ΜΜ, pita_kontosouvli είπε

21/11 έγινε έγκριση αντικαταστασης.

10/1 σήμερα, ακόμα περιμένω προσφορά.

Τους αγαπώ να ξέρεις TS. Χειρότεροι απο δημόσιο

και δε προλαβες να κλεισεις ουτε διμηνο, τους εβρισες κιολας και πηραν μπροστα......χαχαχαχαχα....να πω μπραβο στη dell??? ......χαχαχαχα....α ρε DELL χειροτερη απο δημοσιο και σε συμπεριφορα και σε εξυπηρετηση αι σε ταχυτητα

Επεξ/σία από submarine115
Δημοσ.

Αναφορά σε κείμενο

2 ώρες πριν, nero62 είπε

φιλε μου παλια η  DELL ισως να ηταν ετσι....

δε μιλαμε για μηχανηματα κατω απο 1000 ευρω....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ολα πριν γραψεις

Εσύ δεν διάβασες εγώ διάβασα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, submarine115 είπε

και δε προλαβες να κλεισεις ουτε διμηνο, τους εβρισες κιολας και πηραν μπροστα......χαχαχαχαχα....να πω μπραβο στη dell??? ......χαχαχαχα....α ρε DELL χειροτερη απο δημοσιο και σε συμπεριφορα και σε εξυπηρετηση αι σε ταχυτητα

Είπα στα αλάνια ότι στο 7480 που μου πρότειναν, δεν με καλύπτει ο i5 6300u.

Μου πρότειναν το : Xps 9365 (i7 8500y/16gb ram / 512 nvme / QHD panel). 😂

image.png.630e43e9ad6f9b1e7cc7ae48d136a965.png

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, pita_kontosouvli είπε

Είπα στα αλάνια ότι στο 7480 που μου πρότειναν, δεν με καλύπτει ο i5 6300u.

Μου πρότειναν το : Xps 9365 (i7 8500y/16gb ram / 512 nvme / QHD panel)😂

image.png.630e43e9ad6f9b1e7cc7ae48d136a965.png

παρτο....αν σε καλυπτει η οθονη, η μνημη ειναι ddr3....αλλα,  καλο....

Στις 20/1/2019 στις 1:04 ΜΜ, nero62 είπε

Εσύ δεν διάβασες εγώ διάβασα...

εγω ξεκινησα το ποστ...διαβασε απο τηναρχη να καταλαβεις τιθελω να σου πω.....διαβασε και για το Βλαχακη....ισως ετσι καταλαβεις ποσο ευκολα μια εταιρεια μπορει να εχει καλο ονομα στην αγορα....

τωρα για οσα  γραφω....ουτε η  dell δε μπορει να εχει επιχειρηματα η να τα αρνηθει....ειναι πραξη, συνεβησαν ...οποτε μη  διαφωνεις.........

τα εχω ολα γραπτως....πανω απο 60  email

η  dell απο τελος καλοκαιριου δεν υφισταται στην ελλαδα.....διαβασε το και αυτο....Βουλγαρια πλεον

Υ.Γ.μακαρινα τολμουσε καποιος απο τη  dell  να θελησει να πει πως ολα αυτα δεν ειναι αληθεια....θα γελουσε καθε πικραμενος

Επεξ/σία από submarine115
Δημοσ.
17 ώρες πριν, submarine115 είπε

παρτο....αν σε καλυπτει η οθονη, η μνημη ειναι ddr3....αλλα,  καλο....

εγω ξεκινησα το ποστ...διαβασε απο τηναρχη να καταλαβεις τιθελω να σου πω.....διαβασε και για το Βλαχακη....ισως ετσι καταλαβεις ποσο ευκολα μια εταιρεια μπορει να εχει καλο ονομα στην αγορα....

τωρα για οσα  γραφω....ουτε η  dell δε μπορει να εχει επιχειρηματα η να τα αρνηθει....ειναι πραξη, συνεβησαν ...οποτε μη  διαφωνεις.........

τα εχω ολα γραπτως....πανω απο 60  email

η  dell απο τελος καλοκαιριου δεν υφισταται στην ελλαδα.....διαβασε το και αυτο....Βουλγαρια πλεον

Υ.Γ.μακαρινα τολμουσε καποιος απο τη  dell  να θελησει να πει πως ολα αυτα δεν ειναι αληθεια....θα γελουσε καθε πικραμενος

Δεν με ενδιαφέρει που βρίσκεται η αντιπροσωπεία όταν στέλνει κούριερ δίχως έξοδα να σου αντικαταστήσει το προιόν ΑΜΕΣΑ σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. 

Να την βράσω την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα όταν όσπου να πάρει rma όσπου να ελέγξουν ποιο είναι το πρόβλημα κλπ κλπ και ΑΝ τελικά στο αλλάξουν γιατί έχει πολλά ψιλά γράμματα οι όροι της εγγύησης ....

Όσο για τον βλαχάκη καλό παιδί αλλά βαθειά νυχτωμένος με την τεχνολογία και ξαφνικά αποφάσισε να κάνει reviews και κανάλι στο youtube (άλλος ένας μέσα στα μύρια που έχουν ανοίξει). Καλή η προσπάθεια φυσικά αλλά οκ....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι χθεσινα νεα.Προφανώς τα  πραγματα αλλαξαν πλεων και μάλιστα προ το χειρότερο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, spyros007 είπε

Αυτα ειναι χθεσινα νεα.Προφανώς τα  πραγματα αλλαξαν πλεων και μάλιστα προ το χειρότερο.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....απλα οσοι ειναιευχαριστημενοι απο την ταχυτητα και τις αfter sales  υπηρεσιες της  DELL  ....ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΠΑΛΙΕς ΚΑΛΕς ΕΠΟΧΕς....

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ.....Η DELL..πλεον απο τις χειροτερες

Στις 22/1/2019 στις 3:26 ΜΜ, nero62 είπε

Δεν με ενδιαφέρει που βρίσκεται η αντιπροσωπεία όταν στέλνει κούριερ δίχως έξοδα να σου αντικαταστήσει το προιόν ΑΜΕΣΑ σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. 

Να την βράσω την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα όταν όσπου να πάρει rma όσπου να ελέγξουν ποιο είναι το πρόβλημα κλπ κλπ και ΑΝ τελικά στο αλλάξουν γιατί έχει πολλά ψιλά γράμματα οι όροι της εγγύησης ....

Όσο για τον βλαχάκη καλό παιδί αλλά βαθειά νυχτωμένος με την τεχνολογία και ξαφνικά αποφάσισε να κάνει reviews και κανάλι στο youtube (άλλος ένας μέσα στα μύρια που έχουν ανοίξει). Καλή η προσπάθεια φυσικά αλλά οκ....

η DELL  εχει αλλαξει ....δεν ειναι η παλια καλη εταιρεια σε  after sales υπηρεσιες....

2 απο τους 10 εδω που μιλησαμε ....μετα τοκαλοκαιριοι 2 ειχαμε προβληματα.....2μιση μηνες και2 μηνες....δε νομιζω ναναι καλος χρονος.....ουτε η αντιμετωπιση ηταν καλη...εγωτα γραφω και στη μαμα  dell  και σε αλλα  site..... αςβγει η dell  να μου πει γιατι.....πραγματικα γεγονοτα ειναι με αποδειξεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, submarine115 είπε

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....απλα οσοι ειναιευχαριστημενοι απο την ταχυτητα και τις αfter sales  υπηρεσιες της  DELL  ....ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΠΑΛΙΕς ΚΑΛΕς ΕΠΟΧΕς....

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ.....Η DELL..πλεον απο τις χειροτερες

η DELL  εχει αλλαξει ....δεν ειναι η παλια καλη εταιρεια σε  after sales υπηρεσιες....

2 απο τους 10 εδω που μιλησαμε ....μετα τοκαλοκαιριοι 2 ειχαμε προβληματα.....2μιση μηνες και2 μηνες....δε νομιζω ναναι καλος χρονος.....ουτε η αντιμετωπιση ηταν καλη...εγωτα γραφω και στη μαμα  dell  και σε αλλα  site..... αςβγει η dell  να μου πει γιατι.....πραγματικα γεγονοτα ειναι με αποδειξεις

Προφανώς και δεν έχει να σε καλύψει για το συγκεκριμένο μοντέλο. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι δυσαρεστημένοι πελάτες. Αλλά είναι πολύ λίγοι. Στήριξε το περισσότερο στο ότι είσαι άτυχος και έπεσες στην περίπτωση.

Προ 2 μήνες φίλος τους πήρε τηλέφωνο για 32άρι 4Κ 1400 ευρώ μόνιτορ 3 μέρες προτού λήξει η εγγύηση (!!!!) και του έστειλαν σε 2 μέρες μέσα τον αντικαταστάτη και πολύ ανώτερο 32άρι 4Κ δίχως δεύτερη κουβέντα (το παλιό του είχε παρουσιάσει μια κάθετη λορίδα από μια συστοιχία πίξελ). 

Μετά από 3 εβδομάδες ξαναήρθε η κούριερ και πήρε το παλιό. 

Απλά πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το λάθος του πελάτη πιο ήταν αφού ήθελε το ίδιο ; Ότι ήταν άτυχος ; Κατά τη γνώμη μου στο πλαίσιο / service έπρεπε να φωνάξει και να κάνει DoA αμέσως  - με λεφτά πίσω .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
9 ώρες πριν, submarine115 είπε

πέραν του Swap, 

προχθές είχα θέμα με ένα πύργο optiplex. Κλήση στις 15.00, ανοίξαμε case στις 15.15. Χθες λοιπον, αλλάχθηκε η μητρική, τηρώντας κανονικά το next business day onsite.

Τώρα εσύ τι φαντάσματα βλέπεις, μόνο εσύ ξέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...