anonik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, rofl είπε χωρις root αλλα επι πληρωμη ειναι το adguard, το οποιο μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παντου οχι μονο στον browser. στο black friday λογικα θα παιξει καλη προσφορα, αν πεσει πανω το ματι μου θα την ποσταρω, γιατι οντως στα κινητα εχει γα.... λιγο το θεμα χωρις πληρωμή για κινητά χωρίς root το block this
dim_mnia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, alkiras13 είπε Σωστός φίλε, στον υπολογιστή δεν έχουμε πρόβλημα αλλά με το κινητό τι γίνεται ? πως δεν υπάρχει; ublock origin μια χαρά δουλεύει στον firefox για android τουλάχιστον. 😮
fytotech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Πραγματικά δεν το πιστεύω πως σε ένα τεχνολογικό forum, πρέπει να το γράψω αλλά βλέπω από πάνω τόσα σχόλια για διαφημίσεις σε κινητά που μάλλον είναι αναγκαίο. Υπάρχει Firefox για Android, που λειτουργούν τα ίδια extensions με αυτά για το PC. Όπως πχ το Ublock origin. Και δε θα δείτε ξανά διαφημίσεις. Και για να πάω και σε λίγο πιο σοβαρή συζήτηση και για μην επιβαρύνετε τις συσκευές σας με μνήμη. 7€ για ένα Pi Zero και Google Pihole. Δε θα υπάρχει καμία διαφήμιση σε όποιον χρησιμοποιεί το δίκτυό σας. Επίσης εύκολο και το να χρησιμοποιείτε το Pi Zero και για VPN, ώστε να συνδέετε το κινητό ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι. Προσωπικά κάνω τα παραπάνω σε ένα seedbox, οπότε δεν έχω καν θέμα σε χαμηλότερη ταχύτητα όταν είμαι έξω. Όποιος έχει απορία που δε λύνεται με μια αναζήτηση, ας μου στείλει.
Istros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μ όλα αυτά τα adblock,kiwi,opera που βάζετε χάνετε όλες τις προσφορες
johncorfas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Istros είπε Μ όλα αυτά τα adblock,kiwi,opera που βάζετε χάνετε όλες τις προσφορες Και δεν κάνουμε καινούριες γνωριμίες με καυτά κορίτσια. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από johncorfas
Eru Iluvatar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Έχω γυρίσει σε Firefox από τη στιγμή που δεν μου χωράνε τα bookmarks στον Chrome. Έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα στις νέες εκδόσεις;
cool_ted Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει browser για ios που μπλοκαρει διαφημισεις? Ακομα πιο βασικο να τις μπλοκαρει στο app του youtube.
ELMastas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καιρός ήταν να κάνουν τα αυτονόητα με τις διαφημίσεις και ας χάσουμε και μερικά καυτά κορίτσια η διάφορα είδη/βοηθήματα χαπάκια κλπ Και μια και το θυμήθηκα Ωρε To Ytube θα το φτιάξουν καμμιά φορά,που το έχουν βάλει εδω και λίγο καιρό να κάνει Pause μετά κάποια ώρα όταν έχεις βάλει να παίζει playlist σου η ένα μεγάλο μουσικό κομμάτι ??? είναι ιδιαίτερα σπαστικό να έχεις αράξει να ακούς την μουσικούλα σου και να σου κάνει pause και να βγαίνει παράθυρο να πατήσεις,για να συνεχίσει ... έχουν αυτοκαταργήσει δηλ τον σκοπό της playlist αυτά τα παλικάρια που το σκέφτηκαν αυτό. 2
gnsX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Αυτά τα ενοχλητικά μνμτ στο Google Search και στο YouTube για τον Chrome προτείνω να κόψει
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, stratos789 είπε Το θέμα είναι να το κάνουν και στα κινητά αυτό,γιατί στο pc βάζεις έναν adblock και ξεμπερδεύεις,στα κινητά όμως δεν υπάρχει adblock. Μozilla ή Opera. Ο opera το έχει by default
johnkaran Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, cool_ted είπε Υπαρχει browser για ios που μπλοκαρει διαφημισεις? Ακομα πιο βασικο να τις μπλοκαρει στο app του youtube. YouTube vanced για android Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από johnkaran
Kastor-nt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ooaris είπε Και πως θα κάνω τους γιατρούς να σκάσουν που θα την κάνω μόνος μου μεγάλη και παχιά; Δωσε link !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα