Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rofl είπε

χωρις root αλλα επι πληρωμη ειναι το adguard, το οποιο μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παντου οχι μονο στον browser.

στο black friday λογικα θα παιξει καλη προσφορα, αν πεσει πανω το ματι μου  θα την ποσταρω, γιατι οντως στα κινητα εχει γα.... λιγο το θεμα

χωρις πληρωμή για κινητά χωρίς root το block this 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alkiras13 είπε

Σωστός φίλε,  στον υπολογιστή δεν έχουμε πρόβλημα αλλά με το κινητό τι γίνεται ?

πως δεν υπάρχει; ublock origin μια χαρά δουλεύει στον firefox για android τουλάχιστον. 😮

Δημοσ.

Πραγματικά δεν το πιστεύω πως σε ένα τεχνολογικό forum, πρέπει να το γράψω αλλά βλέπω από πάνω τόσα σχόλια για διαφημίσεις σε κινητά που μάλλον είναι αναγκαίο. 

Υπάρχει Firefox για Android, που λειτουργούν τα ίδια extensions με αυτά για το PC. Όπως πχ το Ublock origin. Και δε θα δείτε ξανά διαφημίσεις. 

Και για να πάω και σε λίγο πιο σοβαρή συζήτηση και για μην επιβαρύνετε τις συσκευές σας με μνήμη. 7€ για ένα Pi Zero και Google Pihole. Δε θα υπάρχει καμία διαφήμιση σε όποιον χρησιμοποιεί το δίκτυό σας. Επίσης εύκολο και το να χρησιμοποιείτε το Pi Zero και για VPN, ώστε να συνδέετε το κινητό ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι. 

Προσωπικά κάνω τα παραπάνω σε ένα seedbox, οπότε δεν έχω καν θέμα σε χαμηλότερη ταχύτητα όταν είμαι έξω.

Όποιος έχει απορία που δε λύνεται με μια αναζήτηση, ας μου στείλει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Istros είπε

Μ όλα αυτά τα adblock,kiwi,opera που βάζετε χάνετε όλες τις προσφορες

Και δεν κάνουμε καινούριες γνωριμίες με καυτά κορίτσια. 

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.

Υπαρχει browser για ios που μπλοκαρει διαφημισεις? Ακομα πιο βασικο να τις μπλοκαρει στο app του youtube.

Δημοσ.

Καιρός ήταν να κάνουν τα αυτονόητα με τις διαφημίσεις και ας χάσουμε και μερικά καυτά κορίτσια η διάφορα είδη/βοηθήματα χαπάκια κλπ

Και μια και το θυμήθηκα Ωρε To Ytube θα το φτιάξουν καμμιά φορά,που το έχουν βάλει εδω και λίγο καιρό να κάνει Pause μετά κάποια ώρα όταν έχεις βάλει να παίζει playlist σου η ένα μεγάλο μουσικό κομμάτι ??? είναι ιδιαίτερα σπαστικό να έχεις αράξει να ακούς την μουσικούλα σου και να σου κάνει pause και να βγαίνει παράθυρο να πατήσεις,για να συνεχίσει ... έχουν αυτοκαταργήσει δηλ τον σκοπό της playlist αυτά τα παλικάρια που το σκέφτηκαν αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stratos789 είπε

Το θέμα είναι να το κάνουν και στα κινητά αυτό,γιατί στο pc βάζεις έναν adblock και ξεμπερδεύεις,στα κινητά όμως δεν υπάρχει adblock.

Μozilla ή Opera. Ο opera το έχει by default

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, cool_ted είπε

Υπαρχει browser για ios που μπλοκαρει διαφημισεις? Ακομα πιο βασικο να τις μπλοκαρει στο app του youtube.

YouTube vanced για android

Επεξ/σία από johnkaran
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ooaris είπε

Και πως θα κάνω τους γιατρούς να σκάσουν που θα την κάνω μόνος μου μεγάλη και παχιά; 

Δωσε link !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...