Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chrome ??? εδώ περιμένω πότε θα βγάλει ο Firefox κάποιο extention που να μπλοκάρει τις λέξεις Chrome και Google...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πως θα κάνω τους γιατρούς να σκάσουν που θα την κάνω μόνος μου μεγάλη και παχιά; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, angelwithyou είπε

Και πως θα γνωρίσω τα κορίτσια της περιοχής μου που με περιμένουν ?

Με το ονομα Marushka περιοχή Θεσσαλονίκη κέντρο !! 😂

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, judgevag είπε

Aυτό που κάνει το adblock δηλαδή χρόνια τώρα....μα μα μα πως θα τι βγάλουν πέρα τα sites;;; μα μα μα είμαστε βλάκες εμείς που έχουμε adblock....Όποιος είδε το τελευταίο βιντεο του Κυρίτση απο το κανάλι του PC steps ξέρει...

Το ad block σταματάει τα πάντα. 

Άμα σε πείσει να μπεις στον κροουμ χωρίς ad block όμως, θα βλέπεις μόνο γκουγκλ ads. 

:smart:

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ooaris είπε

Το ad block σταματάει τα πάντα. 

Άμα σε πείσει να μπεις στον κροουμ χωρίς ad block όμως, θα βλέπεις μόνο γκουγκλ ads. 

:smart:

To ξερω πως σταματαει τα παντα αλλα ο κυριως λογος που το εχουν ολοι εγκατεστημένο είναι αυτες οι σπαστικες διαφημίσεις που υποσχεται να μπλοκαρει ο chrome και οχι τα google ads

Δημοσ.

Υπάρχει το adblock, o opera το έχει χρόνια προεγκατεστημένο.

Αλλά ξέχασα πως θα βλέπουμε τισ διαφημίσεις της google.

Υ.Γ.: Σιχαίνομαι τον chrome.!

Δημοσ.

Παιδιά για το κινητό υπάρχει λύση που είναι ανώτερη και από αυτή των dekstop συστημάτων και λέγεται kiwi browser!

Βάλτε τον και θα με θυμηθείτε!

Μιλάμε δεν περνάει τίποτα!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για κινητα αυτον χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

ουσιαστικα ειναι chrome με adblock https://www.bromite.org/

-------------------

χωρις root αλλα επι πληρωμη ειναι το adguard, το οποιο μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παντου οχι μονο στον browser.

στο black friday λογικα θα παιξει καλη προσφορα, αν πεσει πανω το ματι μου  θα την ποσταρω, γιατι οντως στα κινητα εχει γα.... λιγο το θεμα

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Istros είπε

Θα επιτρέπει μόνο τις διαφημίσεις της Google

...οι οποίες είναι non-invasive κατά το μεγαλύτερο μέρος. Αμήν και πότε. Πάνω που νομίζαμε ότι είχαμε λύσει το πρόβλημα των pop-ups, αυτά επανήλθαν δριμύτερα, χορηγία της αγαπητής JavaScript...

Αν μπορεί να τα κόβει ο Chrome καλά θα ήταν

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rofl είπε

για κινητα αυτον χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

ουσιαστικα ειναι chrome με adblock https://www.bromite.org/

-------------------

χωρις root αλλα επι πληρωμη ειναι το adguard, το οποιο μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παντου οχι μονο στον browser.

στο black friday λογικα θα παιξει καλη προσφορα, αν πεσει πανω το ματι μου  θα την ποσταρω, γιατι οντως στα κινητα εχει γα.... λιγο το θεμα

Πιστεύω ότι ο kiwi είναι ανώτερος! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@rofl Και πως θα δεις την προσφορά αν έχεις ad block; οεο; 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...