tornado Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 ψαχνω ηλεκτρολογο αυτοκινητου για να μου αλλαξει ηχοσυστημα στο αυτοκινητο συν καμερα οπισθοπορειας. Εχετε καποιον καταρχην αξιοπιστο και κατα δευτερον οικονομικος οσο γινεται? Επισης να ειναι εντος αττικης μην κανω και ολοκληρο ταξιδι....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλυτερα σε αυτον που θα τα αγορασεις .Να εχει και την ευθυνη εγκαταστασης και λειτουργιας.
*nenya* Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Είχα πάει σ'ένα μαγαζί στο Γαλάτσι ν'αγοράσω για δώρο ηχοσύστημα αυτοκινήτου και με είχαν ρωτήσει αν ήθελα και εγκατάσταση. Επειδή δεν χρειαζόταν όμως δεν ρώτησα λεπτομέρειες, πχ αν έχει κάποια έξτρα χρέωση για την εγκατάσταση. Μπορείς να τους στείλεις ή να τους πάρεις τηλ να ρωτήσεις αν θες. Πάντως είχε αρκετή κίνηση το συγκεκριμένο μαγαζί. Το site τους: https://www.pancarshop.gr/ 1
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δες και το Δραγκιώτη στο Γουδί. Είχα διαβάσει πολύ θετικά σχόλια εδώ μέσα, και πήγα από εκεί για να μου δώσει προσφορά για ειδική κατασκευή στις μπροστινές πόρτες γιατί δεν υπήρχε πρόβλεψη. Δεν προχώρησα τελικά λόγω προτεραιοτήτων και διάφορων εκτάκτων που προέκυψαν, αλλά μου άφησε πολύ θετική εντύπωση απ' όλη την κουβέντα που κάναμε. Στο pancarshop που λέει η nenya πήγα πρόσφατα για να πάρω μπαγκαζιέρα. Κι αυτό καλό μαγαζί μου φάνηκε, αν και δεν είχαμε συναλλαγή για θέματα ήχου. 1
tornado Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλυτερα σε αυτον που θα τα αγορασεις .Να εχει και την ευθυνη εγκαταστασης και λειτουργιας. Το έχω ήδη το ηχοσυστημα Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις τσεκάρω όλες, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά κάπου στα εκατό ευρώ νομίζω καλά είναι.
tornado Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, veteranos123 είπε Δες και τον gelisound στο περιστέρι Δεν είναι ακριβός? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα