Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 ...με οσα λιγοτερα κλικ γινεται...Υπαρχει προγραμμα για κατι τετοιο??????Ευχαριστω.
polidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Gianni pare ena epitrapezio player pou na ypostirizi DivX kai ola ta alla forma gia na sothis. Emena me esose ena apo germania pou ta ypostirizi ola akoma kai WMA kai etsi den xriazete na kano me tis ores metartopes kai to kiriotero oti olla ta erga eine se 1 CD
oneirobatis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Exei xbox to idio einai mallon kai kalitero eidika ama xoseis kai skliro pano oti goustaris kaneis
GrMikeD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 bebaiws Gianni, to Ahead Nerovision mazi me to DVD-plugin tou Nero! Enas wizard me 2-3 bimata kai elikse. Bebaia den eimai sigouros an upostirizei kai tin enswmatwsi upotitlwn sto dvd.
Dreamstorm Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 nerovision express ulead dvd movie factory sonic mydvd μέχρι στιγμής αυτά έχω ανακαλύψει. με ένα search θα βρεις και άλλα πράγματα εκτός απο αυτά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα περιμένεις; Ειχα αρχισει να ανησυχω σοβαρα.... :?: :?: :?: :?:
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Βεβαια υπαρχει και η αλλη επιλογη. Με το TMPGEnc μετατρεπεις το divx avi αρχειο σε mpeg2. Μπορεις να κανεις και batch list και να μετατρεψεις ολα με μιας. Απο εκει και περα με το dvd authoring προγραμμα της αρεσκεια σου τα φτιαχεις dvd
marios1957 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Φώτη,μιλάμε για τον Γιάννη.Με ό,τι συνεπάγεται αυτό... Γιάννη,αν ΔΕΝ θες υπότιτλους,όπως είναι το divxάκι σου(προϋποθέτει εγκατεστημένους codecs προς επεξεργασία),το δίνεις στο UleadDvdMovieFactory.Το βάζεις αποβραδύς και το πρωί έχεις ΕΤΟΙΜH,ΓΡΑΜΜΕΝH ΣΕ DVD την ταινία σου. Τα λιγώτερα clicks. Τώρα,αν θες ΚΑΙ υπότιτλους,κλάφτα χαράλαμπε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Φώτη' date='μιλάμε για τον Γιάννη.Με ό,τι συνεπάγεται αυτό... quote'] Μπα...τι σημαινει αυτο Μαριε??????Στην ηλικια μας μιλαμε πιο συγκεκριμενα. :oops: :oops: :oops:
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Και εγω δεν καταλαβα τι σημαινει αυτο. Υποθετω οτι εννοεις οτι ο Γιαννης ειναι λιγο τεμπελης?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Καλημερα, Γιάννη, κάτι υπάρχει εδώ http://www.afterdawn.com/guides/archive/convert_avi_to_dvd.cfm αλλά απο μια πρόχειρη ματιά που του έριξα, δεν έχει και τα λιγότερα "κλίκ", αλλά υποστηρίζει και υπότιτλους. Μάλλον χρονοβόρο πάντως μου φαίνεται, άσε που θα πρέπει να είσαι απο πάνω του.
adams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Γιαννη δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? ειδικα αφου θα θελεις και υποτιτλους αφου εχεις το xbox και μπορεις να βλεπεις πολυ ευκολα και με υποτιτλους τα backup σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Γιαννη δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? ειδικα αφου θα θελεις και υποτιτλους αφου εχεις το xbox και μπορεις να βλεπεις πολυ ευκολα και με υποτιτλους τα backup σου Εχω ενα αρχειο dvdx και θελω να το δωσω σε ενα φιλο να το δει σε dvd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Και εγω δεν καταλαβα τι σημαινει αυτο. Υποθετω οτι εννοεις οτι ο Γιαννης ειναι λιγο τεμπελης? Δε βαριεσαι Φωτη...Σε καθε χομπυ υπαρχουν οι ερασιτεχνες και ...κατι πρεπει να τους ξεχωριζει απο ...τους επαγγελματιες εστω και αν αυτο καποιοι το θεωρουν τεμπελια..Εμενα μου αρεσουν σε αυτο το θεμα οι ευκολες λυσεις αλλα σε καποιους αλλους οι δυσκολες...Σε καποια αλλα θεματα συμβαινει το αντιθετο και το θεμα ειναι καθαρα πως τα ιεραρχει κανεις.... Οχι δε θα κατσω να σκασω!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.