Προς το περιεχόμενο

DivX σε dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gianni pare ena epitrapezio player pou na ypostirizi DivX kai ola ta alla forma gia na sothis.

Emena me esose ena apo germania pou ta ypostirizi ola akoma kai WMA kai etsi den xriazete na kano me tis ores metartopes kai to kiriotero oti olla ta erga eine se 1 CD

Δημοσ.

Βεβαια υπαρχει και η αλλη επιλογη. Με το TMPGEnc μετατρεπεις το divx avi αρχειο σε mpeg2. Μπορεις να κανεις και batch list και να μετατρεψεις ολα με μιας. Απο εκει και περα με το dvd authoring προγραμμα της αρεσκεια σου τα φτιαχεις dvd

Δημοσ.

Φώτη,μιλάμε για τον Γιάννη.Με ό,τι συνεπάγεται αυτό...

Γιάννη,αν ΔΕΝ θες υπότιτλους,όπως είναι το divxάκι σου(προϋποθέτει εγκατεστημένους codecs προς επεξεργασία),το δίνεις στο UleadDvdMovieFactory.Το βάζεις αποβραδύς και το πρωί έχεις ΕΤΟΙΜH,ΓΡΑΜΜΕΝH ΣΕ DVD την ταινία σου.

Τα λιγώτερα clicks.

Τώρα,αν θες ΚΑΙ υπότιτλους,κλάφτα χαράλαμπε...

Δημοσ.

Καλημερα,

Γιάννη, κάτι υπάρχει εδώ http://www.afterdawn.com/guides/archive/convert_avi_to_dvd.cfm

αλλά απο μια πρόχειρη ματιά που του έριξα, δεν έχει και τα λιγότερα "κλίκ", αλλά υποστηρίζει και υπότιτλους.

Μάλλον χρονοβόρο πάντως μου φαίνεται, άσε που θα πρέπει να είσαι απο πάνω του.

Δημοσ.

Γιαννη δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? ειδικα αφου θα θελεις και υποτιτλους αφου εχεις το xbox και μπορεις να βλεπεις πολυ ευκολα και με υποτιτλους τα backup σου

Δημοσ.
Γιαννη δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? ειδικα αφου θα θελεις και υποτιτλους αφου εχεις το xbox και μπορεις να βλεπεις πολυ ευκολα και με υποτιτλους τα backup σου

Εχω ενα αρχειο dvdx και θελω να το δωσω σε ενα φιλο να το δει σε dvd. :D :D :D :D :D

Δημοσ.
Και εγω δεν καταλαβα τι σημαινει αυτο. Υποθετω οτι εννοεις οτι ο Γιαννης ειναι λιγο τεμπελης?

Δε βαριεσαι Φωτη...Σε καθε χομπυ υπαρχουν οι ερασιτεχνες και ...κατι πρεπει να τους ξεχωριζει απο ...τους επαγγελματιες εστω και αν αυτο καποιοι το θεωρουν τεμπελια..Εμενα μου αρεσουν σε αυτο το θεμα οι ευκολες λυσεις αλλα σε καποιους αλλους οι δυσκολες...Σε καποια αλλα θεματα συμβαινει το αντιθετο και το θεμα ειναι καθαρα πως τα ιεραρχει κανεις.... :D :D :D :D Οχι δε θα κατσω να σκασω!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...